Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ولی الان شاخ درآوردم و صورتم عین شخصیت too human ترک خورده
به نظر شما دلیلش چیه؟ (اگه برای پول بود که با صفر کردن سود و جلب توجه مردم درست میشد)
چه طور میتونم از این قیافه زشت خلاص بشم؟

همون طوری که دوستان اشاره کردن در اثر evil شدن شما شاخ درمیاری و حتی باعث میشه سگه شما تیره رنگ شه بهترین راه واسه تبدیل شدن به good شما باید بری در شهر bowerstone market بعد روی پلی نزدیک میدان شهر همیشه یک گدا نشسته کافی است شما اول با او صمیمی شده و بعد از منوی expretion هدیه(gift) را انتخاب کنی و بعد gold حالا حدود 10000 سکه ی طلا به او بدهید الان شما کاملا good شده اید !
در مورد ترک های آبی در اثر زیاد استفاده کردن از جادو رخ میدهد و راه حل حاصی ندارد :cheesygri

خوب یا بد بودن توی پایان بازی تاثیر میزاره؟بازی چند پایان داره؟
راستی من چرا هر وقت میمیرم دوباره زنده میشم؟اصلا توی این بازی میشه مرد؟:biggrin1:

راستی من چرا هر وقت میمیرم دوباره زنده میشم؟اصلا توی این بازی میشه مرد؟:biggrin1:
بازی دارای 3 پایان است. مردن در بازی اصلا معنا ندارد و هر وقت شما میمیرید فقط orb هایی را که از روی زمین جمع آوری نکرده بودید از دست میدهید!:cheesygri

خير.:biggrin1:
ولي به جاش XP از دست ميدي. مخصوصا اگه يه عالمه اون لحظه جمع كرده باشي همش ميپره كه آدم آرزو ميكنه اي كاش ميمرد.:biggrin1:

ولی خدایش fable 2 یکی از بهترین بازی هایی بود که من تو امرم بازی کرده بودم !
سعی میکنم پنجشنبه که رفتم لایو 1000 gamer score اون رو بگیرم ( 60 gs بیشتر باقی نمانده)

blacksmith و bar و woodcuterr همشون 5 ستاره شد:cheesygri تمام بقالی های baverston یاضافه bar شهر و اژانس شبانه روزی:cheesygri شهرو خریدم.فقط بلک اسمیت مونده الان 1000 تا در امدمه البته رو 0 در صد .به توصیه فریدون جان هم دیگه از کارای خلاف و قمار اومدم بیرون .در ضمن بدون اینکه ازدواج کنی هم می شه بچه دار بشی که حتما توصیه می شه.
بریم ادامه امروز قصد داریم که....:cheesygri

من كل خونه ها مغازه ها رو خريدم 100 gs داد يك سوال دشتم
من اون قلعه ي يك ميليوني رو خريدم بعد دزد ها حله كردن بعد از اينكه كشتمشون از اون راه زير زميني بهيك جايي رسيدم كه يك مجون بود توضيحاتش رو نخونم و خوردمش حالا جنسيتم عوض شده راهي نداره كه دو باره مثل اولم بشم ؟:confused:

من كل خونه ها مغازه ها رو خريدم 100 gs داد يك سوال دشتم
من اون قلعه ي يك ميليوني رو خريدم بعد دزد ها حله كردن بعد از اينكه كشتمشون از اون راه زير زميني بهيك جايي رسيدم كه يك مجون بود توضيحاتش رو نخونم و خوردمش حالا جنسيتم عوض شده راهي نداره كه دو باره مثل اولم بشم ؟:confused:
تنها راهی که وجود داره این است که اگر شما بعد خوردن اون معجون save نکرده باشی می تونی برگردی به حالت اول در غیر این صورت جواب خیر است

توجه
اگه کسی راه خوب و مثبت را پیشه کرده مواظب باشه که کرایه خونه و مغازه‌ها را از 50 الی 60 درصد بالاتر نبره. وگرنه گند میزنه به روابط اجتماعی:d

توجه
اگه کسی راه خوب و مثبت را پیشه کرده مواظب باشه که کرایه خونه و مغازه‌ها را از 50 الی 60 درصد بالاتر نبره. وگرنه گند میزنه به روابط اجتماعی:d
درود
مهدی ( GENE ) درمورد اون مجسمه های که باید شکست و جاشون توی نقشه توضیح دادی که دادی وگرنه...
جریان گوزن و مرغ تخمی و ... رو بصورت عمومی توضیح خواهم داد :دی.

تمام خونه های بازی 100 gs داره؟چون من غیر از یک اچیومنت 100gs فقط 190 gs مونده( اگرچه من اهل گرفتن GS نیستم و بازی را به خاطر خودش بازی می کنم:love: ) ولی من تقریبا همه چیز را خریدم ولی بازهم 100GS را نگرفتم.

تنها راهی که وجود داره این است که اگر شما بعد خوردن اون معجون save نکرده باشی می تونی برگردی به حالت اول در غیر این صورت جواب خیر است

متاسفانه این راه تو این بازی جواب نمیده چون بعد از کارهای مهم مثل همین ماموریت خوا بازی ذخیره میشه

تمام خونه های بازی 100 gs داره؟چون من غیر از یک اچیومنت 100gs فقط 190 gs مونده( اگرچه من اهل گرفتن GS نیستم و بازی را به خاطر خودش بازی می کنم:love: ) ولی من تقریبا همه چیز را خریدم ولی بازهم 100GS را نگرفتم.

میشه بیشتر توضیح بدی
منظور از تمام خونه ها چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or