ولی الان شاخ درآوردم و صورتم عین شخصیت too human ترک خورده
به نظر شما دلیلش چیه؟ (اگه برای پول بود که با صفر کردن سود و جلب توجه مردم درست میشد)
چه طور میتونم از این قیافه زشت خلاص بشم؟
بازی دارای 3 پایان است. مردن در بازی اصلا معنا ندارد و هر وقت شما میمیرید فقط orb هایی را که از روی زمین جمع آوری نکرده بودید از دست میدهید!:cheesygriخوب یا بد بودن توی پایان بازی تاثیر میزاره؟بازی چند پایان داره؟
راستی من چرا هر وقت میمیرم دوباره زنده میشم؟اصلا توی این بازی میشه مرد؟:biggrin1:
خير.:biggrin1:خوب یا بد بودن توی پایان بازی تاثیر میزاره؟بازی چند پایان داره؟
راستی من چرا هر وقت میمیرم دوباره زنده میشم؟اصلا توی این بازی میشه مرد؟:biggrin1:
تنها راهی که وجود داره این است که اگر شما بعد خوردن اون معجون save نکرده باشی می تونی برگردی به حالت اول در غیر این صورت جواب خیر استمن كل خونه ها مغازه ها رو خريدم 100 gs داد يك سوال دشتم
من اون قلعه ي يك ميليوني رو خريدم بعد دزد ها حله كردن بعد از اينكه كشتمشون از اون راه زير زميني بهيك جايي رسيدم كه يك مجون بود توضيحاتش رو نخونم و خوردمش حالا جنسيتم عوض شده راهي نداره كه دو باره مثل اولم بشم ؟:confused:
درودتوجه
اگه کسی راه خوب و مثبت را پیشه کرده مواظب باشه که کرایه خونه و مغازهها را از 50 الی 60 درصد بالاتر نبره. وگرنه گند میزنه به روابط اجتماعی:d
تنها راهی که وجود داره این است که اگر شما بعد خوردن اون معجون save نکرده باشی می تونی برگردی به حالت اول در غیر این صورت جواب خیر است
تمام خونه های بازی 100 gs داره؟چون من غیر از یک اچیومنت 100gs فقط 190 gs مونده( اگرچه من اهل گرفتن GS نیستم و بازی را به خاطر خودش بازی می کنم) ولی من تقریبا همه چیز را خریدم ولی بازهم 100GS را نگرفتم.
HOME - یعنی تمام HOME های بازی را بخریم.ولی من تقریبا تمام خانه ها را خریدم ولی...میشه بیشتر توضیح بدی
منظور از تمام خونه ها چیه؟