Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دقیقا بگو کجای بازی هستی و کدوم مرحله ای تا کمکت کنیم.:smile:
از مرحله که با کشتی میری (یه جای عجیب و غریب!) دوباره برمی گردی! گذشتی؟!!:biggrin1:
برای گرفتن ماموریت هم استارت روی quest برو و یکی از ماموریتها رو انجام بده...

الان quest رو می زنم توی قسمت rutual هستم و باید این کار انجام بشه Return to the abbot
چیکار کنم ؟

الان quest رو می زنم توی قسمت rutual هستم و باید این کار انجام بشه Return to the abbot
چیکار کنم ؟
اگر مرحله بهد از برگشتن از spire رو می گی،اول باید بری پیش hammer در rookridge .بعدش hammer میره.شمام برو یه دوری بزنن چند روز (کمتر)ترزا بعدش بهت می گه چی کار کنی.

سلام!
من 10-15 تا از این نگهبانای شهر رو کشتم الان قیافم شیطانی شده شاخ در اوردم چکار کنم قیافم مثل اول بشه
قیافه شخصیت دیگه فکر نکنم عوض بشه، تنها کاری که می توانید بکنید این هست که به گداهای شهر کمک کنید تا محبوبیتتون بین مردم بالاتر بره.

الان خیلی چاق شدم چجوری لاغر شم؟؟؟؟؟؟
از مغازه های موجود در بازی کاهو بخرید و بخورید.

من میخوام به گداها پول بدم ولی نمیتونم هیچی گزینه ای نیست که بهشون پول بدم ،فقط میرم جلوشون میرقصم ،بنده خدا کلی هم حال میکنه:دی

کتاب هایی رومیخرم چجوری باید بخونم؟
من 4 ،5 تا کتاب از اون یارو گرفتم ولی نمیدونم چه کارشون کنم؟؟

من میخوام به گداها پول بدم ولی نمیتونم هیچی گزینه ای نیست که بهشون پول بدم ،فقط میرم جلوشون میرقصم ،بنده خدا کلی هم حال میکنه:دی

کتاب هایی رومیخرم چجوری باید بخونم؟
من 4 ،5 تا کتاب از اون یارو گرفتم ولی نمیدونم چه کارشون کنم؟؟

برو جلوشون وايسا تو گزينه ها از قسمت social اون gift رو انتخاب كن و به عنوان هديه پول بده.

همه كتابا خوونده نميشه فقط بعضي هاشون كه اونم بايد دكمه a رو واسشون بزني

اقا من چجوری باید پول در بیارم ،به جز اهن گری و ....
چجوری باید زن بگیرم ؟؟؟
تا اونجایی رفتم که یه حلقه ی سفید میاد بالای سرش ... بقیش ؟؟؟

سلام!
اقا من چجوری باید پول در بیارم ،به جز اهن گری و ....
چجوری باید زن بگیرم ؟؟؟
تا اونجایی رفتم که یه حلقه ی سفید میاد بالای سرش ... بقیش ؟؟؟
برای پول درآوردن چند تا شغل هست، آهنگری، کار در کافه، شکستن چوب و ... شما به از اینکه یه مقدار پول جمع کردی باید بری خونه و مغازه بخری و اجاره بدی تا سرمایه ات زیاد بشه. در مورد زن گرفتن هم بعد از اینکه شکل حلقه سفید بالای سر شخص موردنظر اومد باید بهش حلقه بدی (ترجیحا با ستاره بالا) و بعد از اینکه حلقه را قبول کرد، اون رو جلوی خونه ای که قبلا خریدی ببری و گزینه Set as Marital Home را انتخاب کنی.

می تونی برای پول در اوردن بری بازی کنی! یه بار رفتم یه بازی کردم شانسکی شانسکی با امتیاز بالا برنده شدم وپول خیلی زیادی بهم داد:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or