دقیقا بگو کجای بازی هستی و کدوم مرحله ای تا کمکت کنیم.:smile:
از مرحله که با کشتی میری (یه جای عجیب و غریب!) دوباره برمی گردی! گذشتی؟!!:biggrin1:
برای گرفتن ماموریت هم استارت روی quest برو و یکی از ماموریتها رو انجام بده...
اگر مرحله بهد از برگشتن از spire رو می گی،اول باید بری پیش hammer در rookridge .بعدش hammer میره.شمام برو یه دوری بزنن چند روز (کمتر)ترزا بعدش بهت می گه چی کار کنی.الان quest رو می زنم توی قسمت rutual هستم و باید این کار انجام بشه Return to the abbot
چیکار کنم ؟
+++++سلام
من 10-15 تا از این نگهبانای شهر رو کشتم الان قیافم شیطانی شده شاخ در اوردم چکار کنم قیافم مثل اول بشه
قیافه شخصیت دیگه فکر نکنم عوض بشه، تنها کاری که می توانید بکنید این هست که به گداهای شهر کمک کنید تا محبوبیتتون بین مردم بالاتر بره.من 10-15 تا از این نگهبانای شهر رو کشتم الان قیافم شیطانی شده شاخ در اوردم چکار کنم قیافم مثل اول بشه
از مغازه های موجود در بازی کاهو بخرید و بخورید.الان خیلی چاق شدم چجوری لاغر شم؟؟؟؟؟؟
اگر مرحله بهد از برگشتن از spire رو می گی،اول باید بری پیش hammer در rookridge .بعدش hammer میره.شمام برو یه دوری بزنن چند روز (کمتر)ترزا بعدش بهت می گه چی کار کنی.
من میخوام به گداها پول بدم ولی نمیتونم هیچی گزینه ای نیست که بهشون پول بدم ،فقط میرم جلوشون میرقصم ،بنده خدا کلی هم حال میکنه
کتاب هایی رومیخرم چجوری باید بخونم؟
من 4 ،5 تا کتاب از اون یارو گرفتم ولی نمیدونم چه کارشون کنم؟؟
برای پول درآوردن چند تا شغل هست، آهنگری، کار در کافه، شکستن چوب و ... شما به از اینکه یه مقدار پول جمع کردی باید بری خونه و مغازه بخری و اجاره بدی تا سرمایه ات زیاد بشه. در مورد زن گرفتن هم بعد از اینکه شکل حلقه سفید بالای سر شخص موردنظر اومد باید بهش حلقه بدی (ترجیحا با ستاره بالا) و بعد از اینکه حلقه را قبول کرد، اون رو جلوی خونه ای که قبلا خریدی ببری و گزینه Set as Marital Home را انتخاب کنی.اقا من چجوری باید پول در بیارم ،به جز اهن گری و ....
چجوری باید زن بگیرم ؟؟؟
تا اونجایی رفتم که یه حلقه ی سفید میاد بالای سرش ... بقیش ؟؟؟
این ریما و rookridge کجان چه شکلی ان چطوری پیدا کنم ؟
برو کنار علامت خانه a رو بزن بعد set as material home رو انتخاب کن.من تازه زن گرفتم خونه خریدم ولی بهم میگه خونه تو از روی علامت بغل در یه کاری بکن اینجاش گیر کردم میدونید باید چه کار کنم؟