Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهدی جواب سوال اصلی رو ندادی؟!!
حالا بازی تمام شده یا خیر؟!
[برگشتم به دوران بچگی!! با همون شمشیر چوبی!! نه ماموریت و کاری می تونم بکنم حالا چی کنم؟!!]
یک خرده تو مزرعه ولبگرد و کار کن. شب که شد خواهرت میگه دنبالم بیا بریم بخوابیم (فکر بد نکنید :دی). بعد وسط خواب بیدار میشی و دنبال Glowing Tale برو میفهمی چی میشه.

من جه كار كنم براي بول دراوردن؟
كرايه مغازه ها رو 100%كردم!!

من جه كار كنم براي بول دراوردن؟
كرايه مغازه ها رو 100%كردم!!

برای پول درآوردن بهتره کار کنید، اینطوری اقتصاد اون محل هم میره بالا و مغازه ها بیشتر پول درمیارن.
برای ازدواج هم بعد از دادن حلقه باید یه خونه بخرید و اون رو اجاره ندید بلکه به عنوان خونه خودتون مشخص کنید.

بازی رو تمام کردم>>!:((
واقعا بازی خیلی قشنگی بود از معدود بازیهایی بود که دوست نداشتم تمام بشه
الآن دارم بهخ جمع آوری اچیومنت می پردازم!
پولهام دارم 2.5 میلیون نزدیک می کنم
من اون خونه گرونه (ا میلیون) رو خریدم حالا چه فایده ای داره؟!!!:biggrin1:

سلام!
من اون خونه گرونه (ا میلیون) رو خریدم حالا چه فایده ای داره؟!!!:biggrin1:
وارد خونه بشو و با سرایدار کاخ صحبت کن، یه ماموریت خیلی خفن در انتظارته! :دی البته برای گرفتن اچیومنت 2.5 میلیون دارایی هم خرید این کاخ ضروری هست.

راستی الان یادم اومد!
من بیشتر از 2.5 میلیون هم پول دارم. اون کاخه رو هم خریدم. ولی اچیومنت صدتایی رو نداد! کاره دیگه های هم باید بکنم؟

سلام!
راستی الان یادم اومد!
من بیشتر از 2.5 میلیون هم پول دارم. اون کاخه رو هم خریدم. ولی اچیومنت صدتایی رو نداد! کاره دیگه های هم باید بکنم؟
شما باید بیشتر از 2.5 میلیون دارایی داشته باشید اعم از خانه و مغازه و کاخ. برای باز کردن اچیومنت باید تمام خانه ها و مغازه ها و کاخ های موجود در بازی را بخرید تا دارایی تون بشه 2.5 میلیون.

پول درآوردن کاری نداره که. :دی
برو 4 تا مغازه بخر حله.
2 روز بازی نکنی میلیاردر میشی. :دی
پ.ن : البته همین این که وقتی تو بازی نیستی پول میده بهت یکی از عواملی هست که بازیکن ها رو تشویق میکنه این بازی رو تا اومدن Fable 3 رها نکنند. :دی

من در عرض 5 دقیقه ملیاردر شدم ! (ولی به کسی نگید هااا:biggrin1:)
من نزدیک به سه میلیون دارایی دارم هنوز اون اچیومنت لعنتی باز نشده!!!:biggrin1::mad:
حالا این هم خونه از کجا گیر بیارم!! یادم اومد به جز اون کاخ 1میلیونی یه خونه قدیمی دویصد هزاری هم وجود داشت اگر اون رو بخری 4000 به شهرتت اضافه میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or