Dreadlord
کاربر سایت
متاسفانه هنوز برای PC تایید نشده.آ قا من تو کف این بازیم کسی میدونه این بازی بلاخره برای pc هم میاد یانه
؟
متاسفانه هنوز برای PC تایید نشده.آ قا من تو کف این بازیم کسی میدونه این بازی بلاخره برای pc هم میاد یانه
؟
متاسفانه هنوز برای PC تایید نشده.
فکر نکنم بشه اسمش رو مردن گذاشت.در واقع از مهارت ها کم میشه(من که تاثیری توش ندیدم:biggrin1کلا چند بار تو بازی میشه مرد؟
بعد نقشه کامل بازی رو چجوری میشه دید؟
واقعا ممنون آقا مهدی عزیز.:smile:اسم اصلی باشگاه West Brom اینه: West Bromwich Albion Football Club
Albion نام یکی از پایهگذاران اصلی لیگ فوتبال در انگلیس بوده.
اسم سرزمین Fable 1, 2 هم آلبیون هست که البته ربطی به این بابا نداره:d
در مورد زن و بچه بازی باگ داره از جمله شدن طلاق گرفتن در صورتی که کاملا راضی هستن گم شدن و ...میخوام بدونم واسه شما هم توی بازی هی زن بچتون گم میشن ؟؟؟ میگم بچه ها بزرگتر هم میشن ؟؟؟
متاسفانه یکی از ایرادات اصلی بازی نقشه بازی هست که باید گفت خیلی کاربرد نداره.
در مورد گم شدن زن هم:
هيچوقت گم نميشن بلكه سرخود ميرن به يه منطقه ديگه كه ادم نميتونه پيداشون كنه م
خب این یعنی چی؟یعنی گم شدن دیگه:biggrin1:
نه ديگه ميره يه شهر ديگه ولي ميتوني برگرردونيش سر خونه و زندگيت.در نتيجه لازم نيس بچتم تنها بذاري(اقبول مي كنم ايراد ولي راه حل داره)
و اما در مورد بزرگترين ايراد بازي:
مربوط به sale يا حراج ميشه .
شما اگه مثلا شمشيري رو تو حراج بخري 5000 ميتوني توي اسلحه فروشي ديگه بفروشي 20000 هزار
من خودم با اين روشكه كاملا قانونيه و خود بازي جزو امكاناتش قرار داده)تونستم 10000 پولم رو در عرض 2 ساعت بازي به 300000 برسونم و با اين 300000 رفتم معجون هاي xp گرفتم و همه مهارتهامو تا اخر بالا بردم اونم وقتي كه تقريبا بازي رو تا نصفه هم نرفته بودم.
واقعا كه واسه يه عنوان بزرگي مثه fable اين ايراد خيلي غير قابل بخشش هستش .در نتيجه كلا انگيزه من واسه انجام ماموريتاي فرعي از بين رفت.(از اين ايرادا تو اين بازي زياده)