Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متاسفانه هنوز برای PC تایید نشده.
ولی فکر کنم بیاد نه؟به نظرم منتظرن DLC هایی که دادن نهایت فروششون رو کنن و خود بازی هم دیگه آخر دوره ی فروشش رو هم بگذرونه بعد...
Fable 2 آخرین بار فکر می کنم حدودای فوریه بود اعلام شد 2.6 میلیون نسخه فروخته...

دوستان من حدود 6 بار تو بازی مردم یادم رفت item بخرم دوباره زنده شدم کلا چند بار تو بازی میشه مرد؟
بعد نقشه کامل بازی رو چجوری میشه دید؟

کلا چند بار تو بازی میشه مرد؟
بعد نقشه کامل بازی رو چجوری میشه دید؟
فکر نکنم بشه اسمش رو مردن گذاشت.در واقع از مهارت ها کم میشه(من که تاثیری توش ندیدم:biggrin1:)
متاسفانه یکی از ایرادات اصلی بازی نقشه بازی هست که باید گفت خیلی کاربرد نداره.
دوستان من نمیدونم این سوالو اینجا بپرسم یا توی تاپیک فوتبال:biggrin1:
ولی اینجا میپرسیم هر چی شد:biggrin1:
من Fable 1 رو بازی نکرده بودم،میخواستم بدونم اسم دنیای فیبل 1 چی بوده؟
پ.ن.روی پرچم تیم West Brom نوشته شده Albion،میخواستم ببینم ربطی به این فیبل 2 داره یا نه؟:smile:

من Fable 1 رو بازی نکرده بودم،میخواستم بدونم اسم دنیای فیبل 1 چی بوده؟
اسم اصلی باشگاه West Brom اینه: West Bromwich Albion Football Club
Albion نام یکی از پایه‌گذاران اصلی لیگ فوتبال در انگلیس بوده.

اسم سرزمین Fable 1, 2 هم آلبیون هست که البته ربطی به این بابا نداره:d

اسم اصلی باشگاه West Brom اینه: West Bromwich Albion Football Club
Albion نام یکی از پایه‌گذاران اصلی لیگ فوتبال در انگلیس بوده.

اسم سرزمین Fable 1, 2 هم آلبیون هست که البته ربطی به این بابا نداره:d
واقعا ممنون آقا مهدی عزیز.:smile:
از این به بعد هر سوالی در مورد Fable,Alan Wake بود میام پیش خودتون.:biggrin1:

میخوام بدونم واسه شما هم توی بازی هی زن بچتون گم میشن ؟؟؟ میگم بچه ها بزرگتر هم میشن ؟؟؟
در مورد زن و بچه بازی باگ داره از جمله شدن طلاق گرفتن در صورتی که کاملا راضی هستن گم شدن و ...
من تا حالا بچم بزرگ نشده زنام و شوهرام معمولا بعد از مدت کوتاهی یا گم می شدن یا طلاق می گرفتن:biggrin1:در نتیجه سرپرستی بچه رو یتیم خونه قبول می کرد.

متاسفانه یکی از ایرادات اصلی بازی نقشه بازی هست که باید گفت خیلی کاربرد نداره.

خداييش اين بازي ايراداي بسيار زيادي داره و نسبت به شماره يك خيلي خيلي پرايرادتره .

در مورد گم شدن زن هم:

هيچوقت گم نميشن بلكه سرخود ميرن به يه منطقه ديگه كه ادم نميتونه پيداشون كنه مثلا
من با زنم تو bowerstone زندگي ميكرديم ولي بعد يه مدتي بچمو تنها گذاشت و غيب شد اولش فكر كردم باگ ولي بعدن تو يه منطقه دور افتاده پيش ياغي ها ديدمش كه داش واسه خودش ول ميگشت

خب این یعنی چی؟یعنی گم شدن دیگه:biggrin1:

نه ديگه ميره يه شهر ديگه ولي ميتوني برگرردونيش سر خونه و زندگيت.در نتيجه لازم نيس بچتم تنها بذاري(اقبول مي كنم ايراد ولي راه حل داره)

و اما در مورد بزرگترين ايراد بازي:

مربوط به sale يا حراج ميشه .

شما اگه مثلا شمشيري رو تو حراج بخري 5000 ميتوني توي اسلحه فروشي ديگه بفروشي 20000 هزار
من خودم با اين روشكه كاملا قانونيه و خود بازي جزو امكاناتش قرار داده)تونستم 10000 پولم رو در عرض 2 ساعت بازي به 300000 برسونم و با اين 300000 رفتم معجون هاي xp گرفتم و همه مهارتهامو تا اخر بالا بردم اونم وقتي كه تقريبا بازي رو تا نصفه هم نرفته بودم.
واقعا كه واسه يه عنوان بزرگي مثه fable اين ايراد خيلي غير قابل بخشش هستش .در نتيجه كلا انگيزه من واسه انجام ماموريتاي فرعي از بين رفت.(از اين ايرادا تو اين بازي زياده)

آخرین ویرایش:
نه ديگه ميره يه شهر ديگه ولي ميتوني برگرردونيش سر خونه و زندگيت.در نتيجه لازم نيس بچتم تنها بذاري(اقبول مي كنم ايراد ولي راه حل داره)

و اما در مورد بزرگترين ايراد بازي:

مربوط به sale يا حراج ميشه .

شما اگه مثلا شمشيري رو تو حراج بخري 5000 ميتوني توي اسلحه فروشي ديگه بفروشي 20000 هزار
من خودم با اين روشكه كاملا قانونيه و خود بازي جزو امكاناتش قرار داده)تونستم 10000 پولم رو در عرض 2 ساعت بازي به 300000 برسونم و با اين 300000 رفتم معجون هاي xp گرفتم و همه مهارتهامو تا اخر بالا بردم اونم وقتي كه تقريبا بازي رو تا نصفه هم نرفته بودم.
واقعا كه واسه يه عنوان بزرگي مثه fable اين ايراد خيلي غير قابل بخشش هستش .در نتيجه كلا انگيزه من واسه انجام ماموريتاي فرعي از بين رفت.(از اين ايرادا تو اين بازي زياده)

آسان بودن بازی خیلی کارو خراب کرده بود.ولی خداییش خیلی بازی با روح و با هویتی بود.نسبت به بازی کردنش احساس خاصی داشتم.یه جوری خاص بود بازیش!

خب منم این بازی رو تموم کردم... فقط می تونم بگم از لحاظ داستان شاهکار بود... خیلی عمق داشت داستانش.
ولی خوب اشکالاتی هم داشت:
1- خیلی زود تموم شد
2- نقشه بازی به درد مفت هم نمی خورد
3- تو Fable 1 اگر خوب Level Up نمی کردی بعضی جاها واقعاً گیر می کردی ولی تو 2 ...
4- یه چیزی که تو دوتا بازی خیلی منو آزار می داد اینه که شخصیت بازی اصلاً حرف نمی زنه... خوب مگه خیلی سخته برای شخصیت بازی هم صداگذاری می کردن؟ Mass Effect خروارها دیالوگ داشت، یکی از عوامل جذابیتش هم همین بود.

ولی بازهم با همه ی اینا واقعاً تاثیر گذار بود...

دوستان یه جای بازی هست که اون مرتیکه مو سفیده تفنگ رو گرفته سمتت بعدش سگت بهش حمله میکنه سگت رو میکشه بعد خودت رو هم میکشه الان رفتم تو دوران بچگی توی مزرعه 20 تا بطری میزنیم هیچ اتفاقی نمیفته

چیکار باید بکنم؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or