Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه جای بازی هست که اون مرتیکه مو سفیده تفنگ رو گرفته سمتت بعدش سگت بهش حمله میکنه سگت رو میکشه بعد خودت رو هم میکشه الان رفتم تو دوران بچگی توی مزرعه 20 تا بطری میزنیم هیچ اتفاقی نمیفته

چیکار باید بکنم؟:confused:
باید بالاخره یه طوری روز رو به شب برسونید،یا میتونید بازی کنید و توی مزرعه بگردید،یا اینکه بخوابید تا شب بشه...
وقتی شب شد از خونه خارج میشید و میرید تو مزرعه،راهی رو دنبال میکنید که اولش چند نفر مرده افتادن،همینطور راهو تعقیب کنید تا بعد...:smile:

اخر بازی سه تا کارت بهتون میده انتخاب کنید من وسطی love:love: رو انتخاب کردم کسی میدونه اون دوتای دیگه رو اگه انتخاب کنیم چیکار میکنه؟:biggrin1:

اخر بازی سه تا کارت بهتون میده انتخاب کنید من وسطی love:love: رو انتخاب کردم کسی میدونه اون دوتای دیگه رو اگه انتخاب کنیم چیکار میکنه؟:biggrin1:
خوب بیچاره ترسا(اسمش همین بود دیگه؟) که برات گل لگد نمی کنه :biggrin1: ... همه رو توضیح میده...
اولی رو اگه انتخاب می کردی تمام اون کسایی تو spire مرده بودن زنده میشن (خیلی ها اون تو مرده بودن)... توضیح هم میده اول یخوده هم خودشون هم خانواده هاشون گیج میشن ولی عادت می کنن... دومی تمام کسایی رو که دوست داشتی از جمله سگت و زن بچت(اگه قبلش داشته بودی) زنده میشن... آخری هم ثروت خیلی خیلی زیاده...

سلام دوستان تو بازي وقتي چند نفر را ميكشي يك سري دايره هاي قرمز و سبز و ابي ميگيري (تا اينجا درست) بعد كه اين دايره ها را گرفتي و پول هم داشتي ميتوني چند تا قابليت بخري(كه با تصوير هر كدام را نشان ميدهد) مثلا من قابليت فيزيكال را خريدم كه بزرگ ميشه حالا چجوري بايد از اين قابليت ها در كشتن افراد استفاده كرد (بايد كدام دكمه ها را بزنم) لطفا كمكم كنيد

سلام دوستان تو بازي وقتي چند نفر را ميكشي يك سري دايره هاي قرمز و سبز و ابي ميگيري (تا اينجا درست) بعد كه اين دايره ها را گرفتي و پول هم داشتي ميتوني چند تا قابليت بخري(كه با تصوير هر كدام را نشان ميدهد) مثلا من قابليت فيزيكال را خريدم كه بزرگ ميشه حالا چجوري بايد از اين قابليت ها در كشتن افراد استفاده كرد (بايد كدام دكمه ها را بزنم) لطفا كمكم كنيد
این دایره ها EP هستند,تو Fable این EP ها به 4 دسته تقسیم میشن(سبز,آبی,قرمز,زرد) و قابلیت هام به سه دسته,
EP های سبز حالت عمومی دارن,یعنی میتونی ازشون برای خرید قابلیت تو هر سه نوع استفاده کنی,
EP های زرد,مال قسمت Skill هستند که Skill هم مربوط میشه به توانایی هایی مثل شلیک کردن,سرعت,استایل.
Epهای آبی مال قسمت Strenght هستند,و این نوع آپگرید کردن قابلیت شمشیر زنی,و قدرت بدنی شما رو بالا میبره,
قرمز هام مال قابلیت های جادو هستند,
پول ربطی به Level Up کردن قابلیت ها نداره,
حالا شما قابلیت فیزیکالتون رو آپگرید کردین,درست؟؟؟؟؟؟فعلا برای شما حرکتی باز نشده و فقط Damageناشی از ضربات شمشیرتون بالاتر میره.بین 1.5 برابر تا 4 برابر
(بسته به Level فیزیکتون که توش هستین)

سلام من میخوام بخوابم میگه You Can't Sleep Now!راستی من زن و خونه دارم دقیقا چه جوری باید......:biggrin1:
توی Fable1:(( یه زن میگرفتی بعد میرفتی ولش میکردی تو این بازی پررو شدن..:biggrin1:بعد وقتی ....... از کجا میفهمی قراره بچه دار شی بعد چه مدت به دنیا میاد...تو Fable1 یه جایی بود مینداختنت زندان بعد یه عالمه:biggrin1: پیر میشدی تو این قسمت هم هست؟...آخرین سئوال هم نمیتونی مثه Fable1 به بعضی از اسلحه ها افکت بدی؟مثه Fire,Frost؟

سلام من میخوام بخوابم میگه You Can't Sleep Now!راستی من زن و خونه دارم دقیقا چه جوری باید......:biggrin1:
توی Fable1:(( یه زن میگرفتی بعد میرفتی ولش میکردی تو این بازی پررو شدن..:biggrin1:بعد وقتی ....... از کجا میفهمی قراره بچه دار شی بعد چه مدت به دنیا میاد...تو Fable1 یه جایی بود مینداختنت زندان بعد یه عالمه:biggrin1: پیر میشدی تو این قسمت هم هست؟...آخرین سئوال هم نمیتونی مثه Fable1 به بعضی از اسلحه ها افکت بدی؟مثه Fire,Frost؟
خوابیدن؟؟؟؟؟آها منظورتونو فهمیدم,اولا باید یه کتاب بخرید و بخونید(یعنی وقتی رفتین روی منوی Inventory یه A بزنین کافیه)فکر کنم How to havee Baby هست یا Come Closer Heither(یه چیزی تو این مایه ها)
از قرار معلوم شما زن گرفتین,منوی اکپرشن ها رو باز کنین,قسمت Flirt رو که میزنین یه اکپرشن هست به نام Come Back To my place.این اکپرشن رو برای زنتون اجرا کنین,دنبالتون میاد,ببرید تو خونه,جایی که تخت هست,بعد A رو بزنین,دو تا گزینه میاد,
1_روابط حفاظت شده
2_روابط غیر حفاظت شده
اولی وقتی میاد که شما از Gift فروش ها چند تا کا.دوم خریده باشین,دومی همواره هست,شما وقتی روابط غیر حفاظت شده رو میزنین,یه صفحه ی سیاه میاد,(یه سری صدا مدا هم میاد).بعدش شما بچتون رو تو یه گهواره میبینین.
بله تو این قسمت هم این افکت ها موجودند.شما باید برین BowerStone Market.یه جای دور افتاده از مغازه ها هست,به اسم Bower Stone Stone Cutter.از اون میتونین Augument بخرین و به سلاحتون وصل کنین.(البته سلاحتون هم باید یه جا مخصوص Augument ها داشته باشه)

خوابیدن؟؟؟؟؟آها منظورتونو فهمیدم,اولا باید یه کتاب بخرید و بخونید(یعنی وقتی رفتین روی منوی Inventory یه A بزنین کافیه)فکر کنم How to havee Baby هست یا Come Closer Heither(یه چیزی تو این مایه ها)
از قرار معلوم شما زن گرفتین,منوی اکپرشن ها رو باز کنین,قسمت Flirt رو که میزنین یه اکپرشن هست به نام Come Back To my place.این اکپرشن رو برای زنتون اجرا کنین,دنبالتون
اون مشکل که واسه خوابیدن به وجود اومده بود حل شد.البته منظورم .... نبود خوابیدن معمولی بود!
آخه واسه من این گزینه ها رو باز نمیکنه.اینقدر واسه زنه کاز انجام دادم که خیلی از مردم شهر هم در همون حین عاشقم شدن:biggrin1:مرده عاشقم شده بود میگفت:دوستام از من میپرسن که چرا حلقه ی ازدواج ندارم:laughing:اون لباس ها رو هم گرفتم فکر کنم همشون رو دارم اسمشون هم Noble هست.برای زنه هم هر چیزی خریدم باز هم انگار نه انگار!حتی جالبه خودش هم میگفت میخوام بهت نزدیک بشم...خیلی نزدیک..!تو خواسته هاش هم Want XXX هستو=.البته ازدواج مصلحتی بود ماله Quest بود..:biggrin1:منو بگو حداقل 10000 تا واسه این زنیکه روستایی خرج کردم...به ملکه شون همین قدر ابراز علاقه میکردم........البته ملکه ندارن...

مرده عاشقم شده بود میگفت:دوستام از من میپرسن که چرا حلقه ی ازدواج ندارم
کجای کاری!... من هیرو مونث ورداشته بودم اولین ازدواجم با یه زن دیگه بود :biggrin1: ... بازی از این لحاظ مشکل اخلاقی داره...
تازه کلی هم با هم صفا می کردن... :biggrin1:

اون مشکل که واسه خوابیدن به وجود اومده بود حل شد.البته منظورم .... نبود خوابیدن معمولی بود!
آخه واسه من این گزینه ها رو باز نمیکنه.اینقدر واسه زنه کاز انجام دادم که خیلی از مردم شهر هم در همون حین عاشقم شدن:biggrin1:مرده عاشقم شده بود میگفت:دوستام از من میپرسن که چرا حلقه ی ازدواج ندارم:laughing:اون لباس ها رو هم گرفتم فکر کنم همشون رو دارم اسمشون هم Noble هست.برای زنه هم هر چیزی خریدم باز هم انگار نه انگار!حتی جالبه خودش هم میگفت میخوام بهت نزدیک بشم...خیلی نزدیک..!تو خواسته هاش هم Want XXX هستو=.البته ازدواج مصلحتی بود ماله Quest بود..:biggrin1:منو بگو حداقل 10000 تا واسه این زنیکه روستایی خرج کردم...به ملکه شون همین قدر ابراز علاقه میکردم........البته ملکه ندارن...
xbox360club نقل قول:
مرده عاشقم شده بود میگفت:دوستام از من میپرسن که چرا حلقه ی ازدواج ندارم
کجای کاری!... من هیرو مونث ورداشته بودم اولین ازدواجم با یه زن دیگه بود :biggrin1: ... بازی از این لحاظ مشکل اخلاقی داره...
مغز متفکر این بازی رو که میشناسی کیه,پتر مولینیو فرانسوی و یه استدیوی انگلیسی به نام LionHead.کلا هم تو نسخه ی اول و هم تو نسخه ی دوم ازدواج هم جنس موجود بود.بگذریم,

جناب Zalaman.میشه یه ذره دقیق تر بگین چرا نمیتونین s.x داشته باشین؟؟؟؟؟یه عکس از منوی اکپرشن هاتون و قسمت Flirt بگیرین شاید بتونم بهتر کمکتون کنم.

از قرار معلوم شما زن گرفتین,منوی اکپرشن ها رو باز کنین,قسمت Flirt رو که میزنین یه اکپرشن هست به نام Come Back To my place.این اکپرشن رو برای زنتون اجرا کنین,دنبالتون میاد,ببرید تو خونه,جایی که تخت هست,بعد A رو بزنین,دو تا گزینه میاد,
1_روابط حفاظت شده
2_روابط غیر حفاظت شده
من تو بازی تو دوتا شهر متفاوت دو تا زن گرفتم ولی وقتی طرف رو میارم کنار تخت و A رو میزنم فقط ساعت برای خواب میاد یکی راهنمایی کنه!

سلام
من این بازی رو چند روز بیشتر نیست خریدم و اولین بارم هست که توی این تاپیک میام برای همین اگه سوالم تکراری هست ببخشید:blushing:
واسه لاغر شدن باید چیکار کرد؟

من تو بازی تو دوتا شهر متفاوت دو تا زن گرفتم ولی وقتی طرف رو میارم کنار تخت و A رو میزنم فقط ساعت برای خواب میاد یکی راهنمایی کنه!
شما باید قبل از هر کاری روی زنتون اکپرشن Come back to my place رو بزنین,
واقعا باگ های بازی دیوانه کننده هست.:-"
من در عرض 5 دقیقه 2 بار بچه دار شدم!(البته تو بازی!:biggrin1::biggrin1:)
والا ما به این نمیگیم باگ,
سلام
من این بازی رو چند روز بیشتر نیست خریدم و اولین بارم هست که توی این تاپیک میام برای همین اگه سوالم تکراری هست ببخشید:blushing:
واسه لاغر شدن باید چیکار کرد؟
شما اولین بارتونه؟پس باید برین میوه فروشی که توی BowerStone Market هست,لیست میوه ها و سبزی جات رو نگاه کن,قسمت Informationشون رو بیارین,یه فاکتور هست به اسم Fatness. هر کدوم از میوه های و سبزیجاتی که درصد Fatnessشون منفیه,شما رو لاغر میکنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or