Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از جادو ها هست اسم دقیقش رو یادم نمیاد ولی ...blade بود که چند تا شمشیر می فرسته طرف دشمن، این اثرش زیاده و اگه به لول های بالا برسونیش که روی banshee ها فوق العاده تاثیرگذاره .
دستت درد نکنه برادرم:
رفتم یکی از مسافرخونه های اطرافو خریدم بعد 6 ساعت توش خوابیدم وقتی بیدار شدم و برگشتم کشتمش!
Lool
لطفاً کمکهاتون رو به این شماره حساب واریز کنید:
مرحله ای که 10 Gargoyle باید بکشی تو هون محوطه زیر آب نمی دونم چکار کنم...
؟؟؟

دستت درد نکنه برادرم:

لطفاً کمکهاتون رو به این شماره حساب واریز کنید:

؟؟؟
گارگویل ها یک مجسمه های سر مانندی هستند که توی کل آلبیون پراکنده شدن.معمولا اگه از جای رد بشین و اونجا گارگویل باشه صداش میاد که داره شما رو مسخره می کنه و شما باید رو دیوارها دنبلشون بگردید و با تیر بزنینشون.هر ده تا که از اونا رو زدید به غار گارگویا ها واقع در رودخانه باور استون برگردید و جایزه بگیرید.اگه هر 50 تا رو بزنید جایزه ی اصلی رو هم می تونید بگیرید
.........................
یه در برایت وود که می گه از این جا برو...به کسی نگو من این جام....چطور باز می شه؟
و این که دور کاراکترم مگس جمع شده چطور باید یشورمش؟:biggrin1:

یه در برایت وود که می گه از این جا برو...به کسی نگو من این جام....چطور باز می شه؟
اینها را بخر و برو پیشش: Cheese, Dreadlocks, Mutton Chops, Noble Blouse, Farmer's Hat,
Strumpet Skirt
و این که دور کاراکترم مگس جمع شده چطور باید یشورمش؟
نشونه کار های خوبیه که انجام دادی و از بین نمیره:d
مرحله ای که 10 Gargoyle باید بکشی تو هون محوطه زیر آب نمی دونم چکار کنم..
ممد همونطور که kiavash2 عزیز گفت باید پیداشون کنی. به ازای هر 10 تا که بزنی, موارد زیر باز میشه:
10- یه تکنیک جدید برای سگ( خرناس کشیدن)
20- Potion of Life
30- Emerald x3
40- 10,000 طلا
50- The Rammer ( خفن ترین تیروکمان بازی)

آخرین ویرایش:
مهدی جان چند صفحه پیش راجه به مرحله ی blind date و یک تپانچه ی قوی نوشته بودی...
من خونه رو خریدم کلید هم برداشتم ولی انبار کجاست؟
...
اون گارگویلی که اطراف لوازم خانگی فروشی باوراستون و آهنگری باور استون هست کجاست؟صداش در گستره ی مکانی وسیعی میاد!:biggrin1:

من خونه رو خریدم کلید هم برداشتم ولی انبار کجاست؟
بیرون از خونه، سمت راست یه انبار خیلی بزرگ هستش. برو توی انبار، ته اونجا یه دریچه روی زمین هست. وارد دریچه بشو و از راهرو‌ها عبور کن تا تپانچه را پیدا کنی.
اون گارگویلی که اطراف لوازم خانگی فروشی باوراستون و آهنگری باور استون هست کجاست؟
توی مغازه لوازم خانگی یه راهرو هست که میره طبقه بالا. برو توی آخرین اتاق طبقه بالا شکارش کن:d

دوباره سلام:biggrin1:
بازی رو تموم کردم...
واقعاً ممنون بابت راهنمایی ها:hug:
یه چیزی،واقعاً بازی زیبا تموم میشه،یعنی اون حس قدرت انتخاب و تاثیر گذاری بر دنیا و محیط و کلاً سرنوشت همه تا ثانیه ی آخر با بازیباز میمونه...
خیلی حال کردم...

دوباره سلام
بازی رو تموم کردم...
واقعاً ممنون بابت راهنمایی ها:hug:
یه چیزی،واقعاً بازی زیبا تموم میشه،یعنی اون حس قدرت انتخاب و تاثیر گذاری بر دنیا و محیط و کلاً سرنوشت همه تا ثانیه ی آخر با بازیباز میمونه...
خیلی حال کردم...

خسته نباشید محمد جان:love:
بله به نظر من هم بازی زیبا و خاصیه.
تصمیماتتون رو بعد از اتمام بازی میتونید اثرش رو بر دنیا ببینید!(عجب جمله بندی ای شد!:biggrin1:)

دوستان من 10 تا سوال داشتم! لطفا" جواب بدید
1. تو اسلحه هام بغل یکیشون نوشته Best اما بهتر از اون هم هست! چرا ؟ و اسلحه هایی که پیشوند Master دارن کجا پیدا کنم ؟
2. از کجا بفهمیم چقدر خوبیم چقدر شیطانی ؟
3. Orb هارو نمیشه خرید ؟! یا با پول change کرد تو جایی ؟
4. الماس و Ruby و سنگ های قیمتی دیگه به چه دردی میخورن ؟ میشه روی انگشتر گذاشتشون یا همینجوری خام استفاده میشن ؟!
5. اون درهای سخنگو اگه بازشون کنیم چه فایده ای داره و به کجا میبرنمون ؟ (راه باز شدنشو میدونم اما میخوام ببینم ارزششو داره یا نه!)
6. کتابها و کاغذهایی که پیدا میکنیم چط.ری استفاده میشن ؟
7. از جادوها ها کدوم بهتره ؟ الآن Shock Level 5 دارم یعنی تا آخرش آپگریده ، بهتر از اونم هست ؟
8. بهترین شهر کدومه ؟ Bloodstone حدودا" چه وقتی آزاد میشه ؟ کاخ ها ی بزرگ رو میشه خرید ؟
9. رنگ پوستم یکم تیره شده ولی اصلا" کار بدی نمیکنم نمیدونی برای چیه ؟
10. نمیشه کاراکتر جوون بشه ؟!

دوستان من 10 تا سوال داشتم! لطفا" جواب بدید
1. تو اسلحه هام بغل یکیشون نوشته Best اما بهتر از اون هم هست! چرا ؟ و اسلحه هایی که پیشوند Master دارن کجا پیدا کنم ؟
2. از کجا بفهمیم چقدر خوبیم چقدر شیطانی ؟
3. Orb هارو نمیشه خرید ؟! یا با پول change کرد تو جایی ؟
4. الماس و Ruby و سنگ های قیمتی دیگه به چه دردی میخورن ؟ میشه روی انگشتر گذاشتشون یا همینجوری خام استفاده میشن ؟!
5. اون درهای سخنگو اگه بازشون کنیم چه فایده ای داره و به کجا میبرنمون ؟ (راه باز شدنشو میدونم اما میخوام ببینم ارزششو داره یا نه!)
6. کتابها و کاغذهایی که پیدا میکنیم چط.ری استفاده میشن ؟
7. از جادوها ها کدوم بهتره ؟ الآن Shock Level 5 دارم یعنی تا آخرش آپگریده ، بهتر از اونم هست ؟
8. بهترین شهر کدومه ؟ Bloodstone حدودا" چه وقتی آزاد میشه ؟ کاخ ها ی بزرگ رو میشه خرید ؟
9. رنگ پوستم یکم تیره شده ولی اصلا" کار بدی نمیکنم نمیدونی برای چیه ؟
10. نمیشه کاراکتر جوون بشه ؟!
1- انتخاب خود بازی زیاد جالب نیست چون بر اساس قدرت اسلحه ها و تعداد Slot هایی که دارن, بهترین را انتخاب می کنه. مثلا یه اسلحه سنگین را به عنوان بهترین انتخاب می کنه. شما همونی که مد نظر خودت هست بردار.
2- Start بزن. توی منو یه قسمتی هست که وضعیت کاراکترت را نشون میده.
3- خیر. فقط با کشتن دشمنان بدست میاد.
4- نه نمیشه ترکیب کرد. برای هدیه دادن به خانوم های جوان مناسب هستند:d
5- هر کدوم یه گنجینه‌ای توش هست. لباس، اسلحه‌های نسبتا خوب و ...
6- اکثر کتاب‌ها فقط برای خواندن هستند. برو توی منوی کتاب‌هات. اون‌هایی که قابل استفاده شدن هستند، کلید A دارند.
7- بستگی به خودت داره. همشون در درجه‌های بالا قوی هستند. جادوی آتش خیلی کاربردی‌تره.
8- شهر‌ها هر کدوم یه مزیتی نسبت به هم دارند. بهترین شهر نداریم. آخرای بازی میشه خونه‌های بزرگ و کاخ‌ها را هم خرید.
9- احتمالا ماسک روی صورتت نذاشتی؟ در کل رنگش همونیه که هست.تغییر نمیشه بدی.
10- خیر. هر چی در بازی پیشرفت کنی، کاراکترت پیر‌تر میشه.

سلام من به یکی تو بازی حلقه دادم ...
حالا چی میشه تازه فک کنم یارو مرد بود:biggrin1:
حلقه یه جور پیشنهاد ازدواجه. زن و مرد هم نداره. با هر کسی میتونی ازدواج کنی. منتها قبلش باید به یه سری از موارد دقت کنی:
1- اول باید طرف را به خودت جذب کنی. با شکلک و هدیه و .... بعد که خط Loveـش پر شد، حلقه را بهش بده.
2- باید حلقه مناسب را انتخاب کنی. مثلا حلقه ارزون قیمت روی بعضی خانم‌ها جواب نمیده:d

سلام
یه مرحله هستم میگه earn 8678 more renown... چه جوری این رو زیاد کنم؟؟؟
بهترین اسلحه و شمشیر رو کجا میتونم پیدا کنم یا باید بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or