Mamad Ripper
کاربر سایت
یکی از جادو ها هست اسم دقیقش رو یادم نمیاد ولی ...blade بود که چند تا شمشیر می فرسته طرف دشمن، این اثرش زیاده و اگه به لول های بالا برسونیش که روی banshee ها فوق العاده تاثیرگذاره .
یکی از جادو ها هست اسم دقیقش رو یادم نمیاد ولی ...blade بود که چند تا شمشیر می فرسته طرف دشمن، این اثرش زیاده و اگه به لول های بالا برسونیش که روی banshee ها فوق العاده تاثیرگذاره .
گارگویل ها یک مجسمه های سر مانندی هستند که توی کل آلبیون پراکنده شدن.معمولا اگه از جای رد بشین و اونجا گارگویل باشه صداش میاد که داره شما رو مسخره می کنه و شما باید رو دیوارها دنبلشون بگردید و با تیر بزنینشون.هر ده تا که از اونا رو زدید به غار گارگویا ها واقع در رودخانه باور استون برگردید و جایزه بگیرید.اگه هر 50 تا رو بزنید جایزه ی اصلی رو هم می تونید بگیریددستت درد نکنه برادرم:
لطفاً کمکهاتون رو به این شماره حساب واریز کنید:
؟؟؟
اینها را بخر و برو پیشش: Cheese, Dreadlocks, Mutton Chops, Noble Blouse, Farmer's Hat,یه در برایت وود که می گه از این جا برو...به کسی نگو من این جام....چطور باز می شه؟
نشونه کار های خوبیه که انجام دادی و از بین نمیره:dو این که دور کاراکترم مگس جمع شده چطور باید یشورمش؟
ممد همونطور که kiavash2 عزیز گفت باید پیداشون کنی. به ازای هر 10 تا که بزنی, موارد زیر باز میشه:مرحله ای که 10 Gargoyle باید بکشی تو هون محوطه زیر آب نمی دونم چکار کنم..
بیرون از خونه، سمت راست یه انبار خیلی بزرگ هستش. برو توی انبار، ته اونجا یه دریچه روی زمین هست. وارد دریچه بشو و از راهروها عبور کن تا تپانچه را پیدا کنی.من خونه رو خریدم کلید هم برداشتم ولی انبار کجاست؟
توی مغازه لوازم خانگی یه راهرو هست که میره طبقه بالا. برو توی آخرین اتاق طبقه بالا شکارش کن:dاون گارگویلی که اطراف لوازم خانگی فروشی باوراستون و آهنگری باور استون هست کجاست؟
خسته نباشید محمد جاندوباره سلام
بازی رو تموم کردم...
واقعاً ممنون بابت راهنمایی ها
یه چیزی،واقعاً بازی زیبا تموم میشه،یعنی اون حس قدرت انتخاب و تاثیر گذاری بر دنیا و محیط و کلاً سرنوشت همه تا ثانیه ی آخر با بازیباز میمونه...
خیلی حال کردم...
1- انتخاب خود بازی زیاد جالب نیست چون بر اساس قدرت اسلحه ها و تعداد Slot هایی که دارن, بهترین را انتخاب می کنه. مثلا یه اسلحه سنگین را به عنوان بهترین انتخاب می کنه. شما همونی که مد نظر خودت هست بردار.دوستان من 10 تا سوال داشتم! لطفا" جواب بدید
1. تو اسلحه هام بغل یکیشون نوشته Best اما بهتر از اون هم هست! چرا ؟ و اسلحه هایی که پیشوند Master دارن کجا پیدا کنم ؟
2. از کجا بفهمیم چقدر خوبیم چقدر شیطانی ؟
3. Orb هارو نمیشه خرید ؟! یا با پول change کرد تو جایی ؟
4. الماس و Ruby و سنگ های قیمتی دیگه به چه دردی میخورن ؟ میشه روی انگشتر گذاشتشون یا همینجوری خام استفاده میشن ؟!
5. اون درهای سخنگو اگه بازشون کنیم چه فایده ای داره و به کجا میبرنمون ؟ (راه باز شدنشو میدونم اما میخوام ببینم ارزششو داره یا نه!)
6. کتابها و کاغذهایی که پیدا میکنیم چط.ری استفاده میشن ؟
7. از جادوها ها کدوم بهتره ؟ الآن Shock Level 5 دارم یعنی تا آخرش آپگریده ، بهتر از اونم هست ؟
8. بهترین شهر کدومه ؟ Bloodstone حدودا" چه وقتی آزاد میشه ؟ کاخ ها ی بزرگ رو میشه خرید ؟
9. رنگ پوستم یکم تیره شده ولی اصلا" کار بدی نمیکنم نمیدونی برای چیه ؟
10. نمیشه کاراکتر جوون بشه ؟!
حلقه یه جور پیشنهاد ازدواجه. زن و مرد هم نداره. با هر کسی میتونی ازدواج کنی. منتها قبلش باید به یه سری از موارد دقت کنی:سلام من به یکی تو بازی حلقه دادم ...
حالا چی میشه تازه فک کنم یارو مرد بود:biggrin1:
در اسلام صیغه ی برادری مرد با مرد هم می شه خوند!! گمون کنم اونجوریه!! حالا در دین مسیحیت یه جور دیگه شاید باشه!!!!:biggrin1::biggrin1:مهدی جان آخه چه طوری باید با یه مرد ازدواج کرد؟:biggrin1::biggrin1: