یکیشون هست که پیدا کردنش نسبت به بقیه سختتره. همونجایی که آبشارها هستند قبل از اینکه بپری پایین اطراف را به دقت نگاه کن. روی یه سکوی سنگی یکی از همون گنجینهها هست.سلام
اقا من اونجایی که میره تو یه جزیره میگه ده تا گنج پیدا کن من نه تا رو پیدا کردم ولی هرجارو گشتم دهمی رو پیدا نکردم اگه میشه یکی کمک کنه
باید اون وسیله موسیقی که شبیه اود هستش رو بخری و بیای براش بزنی. بعد در باز میشهدوستان یه سوال:
اون demon door ای که اول شهر bloodstone هست چطور باز میشه؟
همونی که خیلی به موسیقی علاقه داره.
از کتابفروشی باید بخری یا سگت پیدا میکنه. خیلی بدرد بخورن.این کتابایی که در مورد یه وسایلایه خاص توضیح میدن جریانشون چیه؟ میشه این وسایلا رو پیدا کرد ؟
دوست عزیز ببخشید زیاد یادم نیست ولی:آخر بازی که لرد لوسین بم شلیک کرد و رفتم تو دوران کودکی باید چی کار کنم؟
آخر بازی که لرد لوسین بم شلیک کرد و رفتم تو دوران کودکی باید چی کار کنم؟
البته باید قبلش یه مقدار تو مزرعه بازی کنید و وقت بگذرونید تا شب بشه،بعد برید خونه که بخوابید. اون موقع این راه رو می بینید که باید ازش برید بیرون.دوست عزیز ببخشید زیاد یادم نیست ولی:
باید برید تو مزرعه بگردید.یه راهی هست که چند نفر مرده اولش افتادن.این راهو میگیری و تا آخر میری.به فریاد های خواهرت هم گوش نده:biggrin1:
سلام ممد.سلام دوستان زحمت کش.
ببخشید من هر یه مدت یه بار باعث زحمت می شم،یه زحمت دیگه هم داشتم
راستیتش در حال حاضر دارم Fable 2 بازی می کنم و یه جا گیر کردم:
در Bloodstone وقتی که باید Banshee رو کنار اسکله بکشی...
نمی تونم بکشمش چه کار کنم؟
ممنون
همون طور که مهدی گفت اون Banshee یه باگ خفن داره ! من خودم از هر راه و روشی و هر اسلحه و جادویی که استفاده کردم نمرد ! دیگه از شدت عصبانیت رفتم یه سرچی کردم دیدم کلآ باگ داره و برای بعضی ها این طوری میشهدر Bloodstone وقتی که باید Banshee رو کنار اسکله بکشی...
همون طور که مهدی گفت اون Banshee یه باگ خفن داره ! من خودم از هر راه و روشی و هر اسلحه و جادویی که استفاده کردم نمرد ! دیگه از شدت عصبانیت رفتم یه سرچی کردم دیدم کلآ باگ داره و برای بعضی ها این طوری میشهاز جایی که save کرده بودم دوباره load کردم و این دفعه خیلی راحت مرد
(نمیدونم اگه یه جای بد save کرده بودم چی میشد !)