Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آخرین ویرایش:
پس چرا این Fable 2 واسه Pc نیومد !!!!! شما دوستان که XBOX 360 دارید بازی رو توم کردید اون وقت ما باید منتظر بمونیم
مگه چند وقت پیش تو سایت اعلام نشده بود !! :http://www.bazicenter.com/game-news-1180.html
http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/fable2/index.html?tag=result;title;0
پس چرا تو gamespot j تو پتلفرم ها pc نیستش ؟!
درسته ولی این مبحث جای این بحث نیست.;)

دوستان یه کمکی به این دوستتون که rpg باز نیست بکنید:blushing::
چیکار کنم کلا سر این باگ باید بیخیال خانواده شد؟
یه چیز دیگه این خطوط آبی روی صورتم بر محبوبیتم تاثیر میزاره؟اگه از مجیک کمتر استفاده کنم میره؟
چجوری قسمت های flirty رو پر کنم؟ از اول تا حالا فقط یهدونه blowkiss اومده.
اون خطی که به موازات love پر میشه و یه علامت لب هست چی؟:blushing:
:biggrin1:
لباس چرا گیر نمیاد؟ چرا فقط در روز یه کرفس/کاهو بیشتر نمیشه خرید؟

لباس چرا گیر نمیاد؟

لباس فروشی زیاد هست، یه دکه ی لباس فروش توی oakfield هست ، یه مغازه ی خیاطی توی bowerstone market هست و ... .

.

یه چیز دیگه این خطوط آبی روی صورتم بر محبوبیتم تاثیر میزاره؟اگه از مجیک کمتر استفاده کنم میره؟

فکر نمی کنم. این رگه ها ، راه حل خاصی براشون نیست.

.

یه سوال، الان ترزا به من میگه که هر وقت آماده ای سوار کشتی شو ، اگه این کار رو کنم باز هم می تونم برگردم و وماموریت های باقی مونده رو انجام بدم؟

من temple of light رو نابود کردم، هنوز شاخ در نیاوردم ، موندم شما چه جوری شاخ در میارید!! :laughing:

لباس فروشی زیاد هست، یه دکه ی لباس فروش توی oakfield هست ، یه مغازه ی خیاطی توی bowerstone market هست و ... .

.

فکر نمی کنم. این رگه ها ، راه حل خاصی براشون نیست.

.

یه سوال، الان ترزا به من میگه که هر وقت آماده ای سوار کشتی شو ، اگه این کار رو کنم باز هم می تونم برگردم و وماموریت های باقی مونده رو انجام بدم؟

من temple of light رو نابود کردم، هنوز شاخ در نیاوردم ، موندم شما چه جوری شاخ در میارید!! :laughing:
سلام چه تصادفی من علی.م هستم.
بله میتونی برگردی و ماموریتا رو انجام بدی.

یک سوال وقتی ازدواج کردم و خانه خریدم همسر مجازیم توی بازی پیشنهاد داد بچه دار بشیم فکر کنم:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

وقتی میخواهم بخوابم روی تخت دو تا گذینه داره که تو اسپلویر گذاشتم دوستان من میخواهم اولین گذینه برام فعال باشه فقط دومی که غیر فعال میکنه و صحنه سیاه هستش فعاله ؟ چی کار کنم اولی رو کامل نشون بده:biggrin1::biggrin1::cheesygri:cheesygri:)

Portable S*E*X

Unportable S*E*X

از بعضی از فروشنده دوره گردها یا باید این پایینیه رو بخری البته بعضی مواقع هم سگت میتونه برات پیدا کنه...
ک+ا+ن+د+و+م (آبی رنگه!!!):blushing:

یک سوال وقتی ازدواج کردم و خانه خریدم همسر مجازیم توی بازی پیشنهاد داد بچه دار بشیم فکر کنم:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

وقتی میخواهم بخوابم روی تخت دو تا گذینه داره که تو اسپلویر گذاشتم دوستان من میخواهم اولین گذینه برام فعال باشه فقط دومی که غیر فعال میکنه و صحنه سیاه هستش فعاله ؟ چی کار کنم اولی رو کامل نشون بده:biggrin1::biggrin1::cheesygri:cheesygri:)

Portable S*E*X

Unportable S*E*X

برای من Protected و Onprotected داره مطمئنی Portable هست؟
ضمنا مواظب باش با اونایی که پولی هستن بیشتر ازیه نفر نبری چون تا 3 نفر میشه که مریضی میگیره!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or