Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره رفتم نگاه کردم البته یه رایگان هم بود که 575 مگ حجم داشت و رایگان بود... حیف که الان امکانش نیست وگرنه دریغ نمیکردم... خیلی حیف شد تو اولین فرصت میگیرم....:love:
مواظب باشید اون رایگان را نگیرید. خود مایکروسافت از این موضوع اطلاع داره و اون DLC را یگان را در صورتی شما می تونید باهاش بازی کنید که یه نفر نسخه اصلش را خریده باشه و با هم بصورت CO Op انلاین بازی کنید.

کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو بازی به یه جایی رسیدم که credits رو نوشت .بعد باید یکی از اون 3 تا رو انتخاب می کردیم که من love رو انتخاب کردم حالا نوشته return to your family بعد می رم پیششون. همسرم کلا غیب شده و نیست
باید چی کار کنم تا ماموریت تموم بشه؟

تو بازی به یه جایی رسیدم که credits رو نوشت .بعد باید یکی از اون 3 تا رو انتخاب می کردیم که من love رو انتخاب کردم حالا نوشته return to your family بعد می رم پیششون. همسرم کلا غیب شده و نیست

فکر کنم دیگه بازی تمام شده و فقط برو به تفریح بپرداز و به مراحل فرعی...!

همونطور که امیر جون گفت بازی تمومه و نکته قابل توجه اینه که این غیب شده همسرت یکی از باگ‌های بازیه. برای اکثر افراد هم وجود داره. بیخالش شو:d

یه مورد، توی نسخه ی قبل اول بازی باید پول جمع می کردی تا برای خواهرت هدیه بخری. توی این نسخه هم تقریبا همین طوره!! این مولینیو ظاهرا این تیکه رو خیلی دوست داره!!! :laughing:

کلا بازی در زمانش جالب بود ولی بعد از تموم کردن دیگه کار و یا انگیزه ای وجود نداره. دوستانی که لایو دارند من می تونم بهشون 1,000,000 پول بدم:دی

البته الان دیسک FABLE II ام را ترکوندم:دی

کلا بازی در زمانش جالب بود ولی بعد از تموم کردن دیگه کار و یا انگیزه ای وجود نداره. دوستانی که لایو دارند من می تونم بهشون 1,000,000 پول بدم:دی

البته الان دیسک FABLE II ام را ترکوندم:دی
چرا ترکوندی؟:confused: راستی امیر یه 100 تا GS دیگم به بازی اضافه شده نمی خوای بگیری:biggrin1: آقا یه سوال من چه جوری می تونم برم توی Live و کسی رو دعوت کنم. منظورم به جز دوستای خودم هست؟ چون من تو دوستام تا حالا به جز مهدی هیچکس رو ندیدم Fable2 رو بازی کنه

چرا ترکوندی؟:confused: راستی امیر یه 100 تا GS دیگم به بازی اضافه شده نمی خوای بگیری:biggrin1: آقا یه سوال من چه جوری می تونم برم توی Live و کسی رو دعوت کنم. منظورم به جز دوستای خودم هست؟ چون من تو دوستام تا حالا به جز مهدی هیچکس رو ندیدم Fable2 رو بازی کنه
نمی شه. این سیستم CO OP به صورت only friends اجرا می شه...!

دیدم تو بازی هیچ منویی نبود پس قضیه این هست:biggrin1: خوب پس باید یکی رو پیدا کنم که پایه باشه آخه من فقط 740 تا آچیومنت از این بازی گرفتم و 360 تا مونده.;)
این سیستم co op به صورت اتوماتیک اجرا می شه. اگر شما در شهری به طور مثال stone می رید و وسط میدان می ایستید. اگر دوست شما همانجا بیاد اون را به صورت دیدن گیمرپیکچرش می بینید.

بچه ها من دیروز خونه نبودم یکی بچه های فامیا نشسته رو Xbox ما Fable II زده بعد HEROO من رو EVILLLLLLLLLLL کرده تا ته یه راه پیش پای ما بذارید این heroo ما به حالت طبیعی برگردونیم مخصوصا با این شاخه مسخره کسی محل به ما نمیذاره

بچه ها من دیروز خونه نبودم یکی بچه های فامیا نشسته رو Xbox ما Fable II زده بعد HEROO من رو EVILLLLLLLLLLL کرده تا ته یه راه پیش پای ما بذارید این heroo ما به حالت طبیعی برگردونیم مخصوصا با این شاخه مسخره کسی محل به ما نمیذاره
اون فقط از نظر ظاهر هستش. ولی کارهای خیر خواهانه انجام بده فکر کنم بهتر بشه. جداقل از نظر مردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or