Mafia_For_Ever
کاربر سایت
آیا آخر بازی همونجایی که ما بچه میشیم و توی یک باغ باید یک سری کارها رو بکنیم ؟
در رابطه با پایان بازی
بله، تقریبا به پایانش نزدیکی. البته بعد از تمام شدن بازی باز هم میتونی توی دنیای آلبیون گشت و گذار کنی و ماموریتهای فرعی را که انجام ندادی، تموم کنی.آیا آخر بازی همونجایی که ما بچه میشیم و توی یک باغ باید یک سری کارها رو بکنیم ؟
در رابطه با پایان بازی
اين روش رو يكي فكر ميكنم 30 صفحه پيش بود معرفي كرد.سلام.
من یه روش پیدا کردم بری زیاد کردن پول هر کسی هم میتونه انجامش بده.
اگه پولتون اونقدری هست که بتونین چندتا خونه بخرید م÷لا 50000 برید بخرید بعد بازی رو save کنید برید تو dashboard کنسول تاریخ رو ببرید روی سال 2025 بعد دوباره برید تو بازی.یه مبلغ زیادی گیرتون میاد.هر چقدر بیشتر خونه داشته باشید این پول بیشتر میشه.هر چند بارم که خاستید میتونید این کارو تکرار کنید.
توی Bowerstone market هم مغازه خیاطی هست و هم آرایشگاه که میتونی مدل مو و لباستو تعیین کنی.چجوری میشه مو و لباس رو رنگ کرد
اصلا" میشه
توی کتابفروشی Bowerstone Market تقریبا بیشتر کتابها یافت میشه.این کتابای آموزشی رو از کجا پیدا کنم
همونایی که توی اون لیستی که با RB بازمیشه هست
1.تا میتونی کاهو بوخورتوروخدا زود بگین چطوری میشه لاغر شد؟
قیافه چی درست نمیشه؟
1.یادم نمیادجریان این قسمتی که وارد هر شهر میشی ، جهت بالا رو میزنی یه منویی میاد ، چیه ؟ به چه دردی میخوره؟
قیافه چه طور عوض میشه؟(یعنی برای زیباتر شدن باید چی کار کرد؟)
جریان اون کارت هایی که اون زنه بهمون داد ، چی بود؟
ممنون
1.با صدقه دادن توی معبد Temple of light یا کمک به گداهای کناره خیابون.اقا سوال منم همین بود که چه طور میشه از حالت شیطانی شدن به حالت مهربانی برگشت؟
(به غیر از انجام Quest ها)
آخه این شاخش خیلی ضایس!!!
راستی بهترین شغل از نظر پول تو این بازی کدومه؟
ممنون میشم جواب بدید...
راستی یه سواله دیگه چجوری میشه بچه دار شد؟