Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با کشیدن اون اهرم اتفاقی نمی‌افته. اونجا Temple Of Shadows هست. یعنی معبد تاریکی. شما اگه می‌خوای توی بازی آدم بدی باشی می‌تونی به این معبد خدمت کنی. اول باید بری توی شهر. بعد یک نفر را انتخاب کنی و از توی شکلک‌ها، گزینه Follow را بزنی تا دنبالت راه بیفته. بعد بیاریش به همین Temple Of Shadows و در اونجا قربانیش کنی.

توی قسمت Quest که ماموریت هامون هست فقط باید اون primary quest ها رو انجام بدیم یا باید همشون رو انجام بدیم ؟
primary quest، یعنی ماموریتی که الان بصورت فعال هست و اگه نور‌های زرد روی زمین را دنبال کنی به سمتش می‌ری.
برای فعال کردن هر کوئست شما کافیه 2 بار روش کلید A را بزنی تا primary quest، همونی بشه که خودت می‌خوای. در واقع باید همه را انجام بدی.

خوب یعنی حتما باید این Temple Of Shadows رو هم انجام بدیم و آدم بدی بشیم ؟ :confused:
نه. لازم نیست حتما همه را انجام بدی.
بعضی از ماموریت ها دوجانبه هستند. مثلا شما اگه می خوای فرد خوبی باشی، ماموریت Temple Of Shadows را انجام نده و بعد از یه مدت خودش از بین میره و دیگه توی لیستت نمیاد.

سلام
من تو یک مر حله از بازی هستم که باید یک چیزی از زیر زمین در بیارم ولی این بیلی که اول بازی داشتم فکر کنم فروختم حالا از کجا میشود یک بیل دیگه خرید

سلام
من تو یک مر حله از بازی هستم که باید یک چیزی از زیر زمین در بیارم ولی این بیلی که اول بازی داشتم فکر کنم فروختم حالا از کجا میشود یک بیل دیگه خرید
خیلی از مغازه بیل دارند:d
مثلا ازسمت Bower Lake که به شهر Bowerston Market وارد میشی، یه مغازه بزرگ کنار دروازه شهر هست که از اینجور وسایل داره.

توبازی چجوری میشه لاغر شد؟
ماموریت temple of shadowsرو میشه ردنکرد ؟آخه نمیخواهم شاخ دربیارم یا زشت بشم
با خوردن كاهو لاغر ميشي.
اون ماموريت هم ميتوني اصلا انجام ندي. هر چقدر هم رفتي ديگه ادامه نده. كارهاي خوب خوب كن.:biggrin1:
ميتوني گذشته رو جبران كني.:biggrin1:

من قسمت اولش رو که بازی کردم، کلی به خودم فشار می آوردم و به هر آب وآتیشی خودم رو میزدم که شاخ دربیارم ، آخرش هم فقط یکی از دستام آتیشی شد! البته دو رو هنوز بازی نکردم ولی تعجب می کنم که شما از شاخ خوشتون نمیاد!! :laughing:

من قسمت اولش رو که بازی کردم، کلی به خودم فشار می آوردم و به هر آب وآتیشی خودم رو میزدم که شاخ دربیارم ، آخرش هم فقط یکی از دستام آتیشی شد! البته دو رو هنوز بازی نکردم ولی تعجب می کنم که شما از شاخ خوشتون نمیاد!! :laughing:

من تازه اوایله بازی هستم
قسمت اول و دوم دیگه چیه؟
2 تا dvd که نداره ؟!!!
:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or