nero_devilhunter
کاربر سایت
اقا شمشیر زدن تو بازی خیلی مسخرست بیشتر از یه حرکت بلد نیست انجام بده ![Evil :evil: :evil:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/evil.gif)
راستی اسم شخصیت اصلی بازی چیه ؟
![Evil :evil: :evil:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/evil.gif)
Augment را باید از مغازههای مخصوص به خودشون بخری. توی همون کمپ کولیها( Gypsy camp) که در Bower Lake هست، یکی از فروشندهها Augment میفروشه.خوب من بازیو دیروز در بدترین حالت ممکن تموم کردم !! (به قدری زشت شده بودم که خودم حالم از خودم به هم میخورد !!) بعد الان دوباره به عنوان یه ادم خیلی درست کار و اینا میرم...
2 الی 3 مرحله ی هم به قدری زیبا و عمیق کار شده بود که من حتی نمیتونستم تصور کنم !!
در کل من به عنوان یه کسی که قبل از این یه ار پی جی رو هم درست بازی نکرده بودم و از سبک ار پی جی هم کلا بدم میاد واقعا شیفته ی این بازی شدم...
بعد راستی یه سوال !! این Augment ها رو دوستان میگن چطوری و از کجا میشه گرفت ؟؟:biggrin1:
من هم خود بازی و هم تعداد زیادی از مرحله های جانبی رو رفتم ولی هیچ جا به اینا بر نخوردم و نتونستم از جایی هم پیداشون کنم...
خوب اگه میخوای مثل نرو باشه، خوب مسلما نیست:d ولی جلوتر که بری یه سری فنون یاد میگیری.اقا شمشیر زدن تو بازی خیلی مسخرست بیشتر از یه حرکت بلد نیست انجام بده
توی Bowerson Market از کافه که میای بیرون سمت راستت.تا ته برو اونجا میفروشه...بعد راستی یه سوال !! این Augment ها رو دوستان میگن چطوری و از کجا میشه گرفت ؟؟:biggrin1:
من هم خود بازی و هم تعداد زیادی از مرحله های جانبی رو رفتم ولی هیچ جا به اینا بر نخوردم و نتونستم از جایی هم پیداشون کنم...
سوال حیاطی:
کسی میدونه Cemetery Mansion کجاست و چطوری میشه خریدش؟؟؟؟؟
اگرم کسی جای 5 تا Gargoyle که توی Bowerstone Cemetery هست رو بگه مشکلم حله و واقعا ممنونش میشم...
اگه قدم به قدم میخوای برو از اول پستارو یکی یکی بخون...توش چجوری میشه زنگرفت (لطفا قدم به قدم بگید)
راه برگشتی نیست! از اول بچسبون:dمن بازی رو چند وقت پیش تموم کردم وقتی لوسین کشته میشه و ما سه انتخاب داریم من دومی که به خانواده و اینا برمیگشت رو انتخاب کردم راهی نیست که دوباره برگردم و یه چیز دیگه رو انتخاب کنم ؟یا دوباره باید از اول برم؟
برو توی منوی Questها. اونجا همه ماموریتهایی را که داری، نشون میده. هر کدام از این ماموریتها را میتونی در صدر کارت قرار بدی. فقط 2 بار روش کلید A را بزن تا به ماموریت جدید بری.منم تو یجا گیر کردم منو نوره راهنماهی میکنه و میبره دم مغازه اسلحه فروشی اسلحه میخرم ولی همون نوره اونجا میمونه تو یه شهر اوکافیلد یه چیز تو این مایه ها
اول یه خانم نجیب زیر سر میزاری:d . بعد باید بری جلوش یه کم دلقک بازی در بیاری و بهش هدیه بدی تا وقتی که خط خط Loveـش رسید. بعد یکی از اون حلقه طلایی رنگها بهش بده. البته حلقت باید مناسب باشه. یعنی بسته به اینکه چه دختری انتخاب کردی، حلقه باید گرانقیمت باشه. خلاصه بعد از انجام این کارها یه خونه بخر و خانوم را با خودت ببر دم خونه و از اون تابلو گزینه Set as martial را انتخاب کن. بادابادا مبارک...:dولی توش چجوری میشه زنگرفت
حتما باگ داره؟ واسه من که اینطوری نشد. یه بار از اول برو:dGENE جان ممنون...
متاسفانه موقعی که میرم کله ی Lady Grey رو بدم یارو منگ میزنه ()و وقتی که میام برم بیرون دوباره ازم می خواد که قسمت پایینی بدنشو بیارم و بدبختانه چون Save کردم با هر DVD دیگه ای که امتحان کردم درست نشد.
اگه Save کردی که احتمالآ از دست رفته ! منم یه جایی که باید با یدونه Banshee بزرگ میجنگیدیم (کنار اسکله که چند تا کشتی بود) همین طوری شدم. هرکاری میکردم نمیمرد و اصلآ انگار چیزی بهش نمیخورد. دیگه به خودم شک کردم و رفتم یه سرچی کردم دیدم یه سری دیگه هم این مشکل رو داشتن. خلاصه از اول Load کردم و درست شدمتاسفانه موقعی که میرم کله ی Lady Grey رو بدم یارو منگ میزنه ()و وقتی که میام برم بیرون دوباره ازم می خواد که قسمت پایینی بدنشو بیارم و بدبختانه چون Save کردم با هر DVD دیگه ای که امتحان کردم درست نشد...ولی سوزشم از اینه که 49 تا Gargoyle رو دارم و فقط همین 1ی مونده(((با چه ذوقی میرفتیم شکار Gargoyle...هیف..
![]()
حتما باگ داره؟ واسه من که اینطوری نشد. یه بار از اول برو:biggrin1:
اگه Save کردی که احتمالآ از دست رفته !