درود
چنتا سوالم دارم :
1- من الان همه املاک و مستقلات شهر ها و او 2 تا کاخ رو خریدم ولی مبلغ ریل استیت روی 2.495.905 ـه چی کار کنم ؟ کجا مونده که بخرم؟
2- من این تروفی تغیر جنسیت رو گرفتم، چطوری میتونم جنسیت شخصیت رو عوض کنم؟
مرسی از دوستان
فقط یادتون باشه که اول باید ماموریت Cold Comfort Farmer رو قبل از سفر به Tattered Spire انجام بدین، و گرنه Brightwood Farm (همون مزرعه ای که باید بخرین) هیچوقت ساخته نمی شه و ماموریت Blind Date هم به وجود نمیاد و در نتیجه اسلحه ی Enforcer هم وجود نخواهد داشت.The Enforcer، اسلحهای با قدرت تخریب 177
یکی از بهترینهای اسلحههایی که میتوانید در میانههای بازی بدست اورید، تپانچه Enforcer میباشد که قدرت تخریب بسیار بالایی دارد. برای بدست اوردن این اسلحه، بعد از اینکه باکشتی از Spire برگشتید، ماموریت فرعی Blind Date را به اتمام برسانید. در پایان خانه مزرعهدار را بخرید و به طبقه دوم بروید. کمدی در طبقه دوم است که یک کلید در ان وجود دارد.
کلید را برداشته و به سمت انبار خانه بروید. در انتهای انبار یک درب بر روی زمین وجود دارد که شما را به زیر زمین میبرد. راهروهای پیچ در پیچ انجا را با دقت پشت سر بگذارید. در منطقه پایانی، سگ شما نقطهای را پیدا میکند که با کندن انجا این اسلحه افسانهای را بدست میاورد.
حال کنید:smile:
چجوری صدقه بدم !؟
اون ماموریت Archealogist که میگه یه چیزی برام پیدا کن چیکار کنم !؟
start رو بزن برو توبخش کوئست بعد دوباره برو تو بخش کوئست یکیشونو انتخاب کن.ماموریتن اونا.آقا یکی به من درباره ی نحوه ی رد کردن مراحل توضیح بده؟ یه مقدار از بازی رو رفتم ولی نمی دونم چطوری باید ماموریت بگیرم؟ از کجا ماموریت می گیرم؟ جون من یه ذره توضیح بدبد بد جوری ازش خوشم اومده؟:confused::cheesygri