castlevania
کاربر سایت
چرا قیافه شخصیت من خط خطی شده؟ مثل این too human . کلا زده تریپ رو در و داغون کرده:biggrin1: چیکار کنم درست بشه ؟ من نمیتونم اینطوری ادامه بدم...
مگه ميخواي شخصيتتو Fashion TV ببري كه تيريپ ميخواي؟:biggrin1:چرا قیافه شخصیت من خط خطی شده؟ مثل این too human . کلا زده تریپ رو در و داغون کرده:biggrin1: چیکار کنم درست بشه ؟ من نمیتونم اینطوری ادامه بدم...
هدف اینه که لرد لوسیان را به درک واصل کنی:dاین بازی عجب اعصابی میخواد..
یکی میگه هدف تو این بازی چی هست ..؟ و بهترین حالت بازی کجاست.
نه بابا. يعني هنوز اون دوران به اون كوتاهي رو هم رد نكردي؟منظورم این بود که تو کل بازی همین جوری بچه هستیم و باید برای مردم کار کنیم..!
اون تکنیک Worship هستش. برو به Bowerstone Market و سپس مغازه "Fiction Burns" را بخر. برو طبقه دوم. این کتاب توی یه قفسه هست.تو قسمت شکلکهای rb تو قسمت flirt بالا بالایی من هنوز خالیه!! چیکار کنم پر شه .چی هست کلا؟؟من که هر کتابی بگیو خوندم ولی هنوز خالیه!
اگه یوقت وسط مبارزه بمیری, این شربت درجا زندت می کنه.یه شربت سبز دارم به چه درد می خوره!؟نه خورده می شه نه تبدیل به xp می شه پس به چه درد می خوره؟
این یکی از باگ های بازیه. واسه خود من هم همینطوری شد. الکس پس از ازدواج غیب شد.:dو تو قسمت فامیلی فقط alex موند ولی اصلا alex تو هیچ شهری نیست و اصلا اب شده رفته تو زمین!!!
مرسیاون تکنیک Worship هستش. برو به Bowerstone Market و سپس مغازه "Fiction Burns" را بخر. برو طبقه دوم. این کتاب توی یه قفسه هست.
اگه یوقت وسط مبارزه بمیری, این شربت درجا زندت می کنه.
این یکی از باگ های بازیه. واسه خود من هم همینطوری شد. الکس پس از ازدواج غیب شد.:d