مگه نمیگفتن وقتی کنسول خاموشه باز هم پول اجاره هاتونو میگیرید
حالا چرا وقتی من کنسولمو خاموش میکنم پول اجاره ها نمیاد
اندازه پول چند تا مغزه این کارو میکنم:biggrin1:تاریخ کنسول هر بار که خاموش میشه مثل روز اولش میشه. شما اگه میخوای از این راه پول بدست بیاری یه بار برو توی بازی، بعد خارج شو و از توی Settinge کنسولت، تاریخ را ببر جلوتر و بعد دوباره برو توی بازی.
اما شدیدا توصیه میکنم اینکار را نکنی. نصف حال بازی را از بین میبره.
آره پیر میشه ولی میتونی قیافشو تو پیری تا حدودی درست کنی.کسی جواب سوال منو نداد![]()
شخصیت بازی پیر می شه؟؟؟
اونجا که باکشتی میرم . کچلمون میکنند بعد چنتا کار میگه من انجام نمیدم که ادم خوبی بمونم میگم تو داستان بازی تاثیر نداره بعد راستی مو در می اریم چقدر دیگه تا اخر داستان بازی مونده
تو بازی تو قسمت family وقتی رو اسم همسر کلیک میکنی میبرتت وسط شهر اونجا باید چیکار کنم؟! چی واسش باید بخرم؟!
راستی من خونه ای رو اجاره دادم و رفتم یه روز گرفتم خوابیدم ولی پولی به جمع پولام اضافه نشد.... چیکار کنم؟!
و یه سوال خیلی مهم اینکه وقتی RB رو میزنی چند تا حالت میاره که بعضیاش خالیه. چطوری میشه اونا رو هم پیدا کرد؟!راستی یه کتابی که قبلا میگفتید باید خرید و به همسر داد اون کدوم کتاب بود؟
ممنون![]()
شما باید یک خونه بخری. سمت چپ ساعت وسط شهردوستان یه خانمی عاشقم شد منم بش حلقه دادم حالا باید چیکار کنم؟حلقه رو بش دادم ولی اتفاق خاصی نیفتاده.حالا باید چیکار کنم؟
من تقریبا اوایل بازیم اون بار باور استون کی باز میشه؟
کتاب فروشیه تو باور استون کجا بود نمی تونم پیداش کنم.
سلام
من بازی رو تازه شروع کردم یه زن گرفتم و به عنوان زن خونه انتخابش کردم ولی نمیدونم کار مورد نظروچه جوری انجام بدم؟لطفا راهنمایی کنید.