Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ولی واسه من گزینه Back to my place وجود نداره
ولی الان برام یه مشکل پیش اومد که مهم تره.
با هزار بد بختی قصر لوسین رو خریدم ولی بعد از جنگ یکی از شوالیه های درون تالار با ضربه شمشیر فرو ریخت.
حالا راهی برای برگردوندنش نیست؟
(تو هیچ کدوم از Furniture ها شوالیه نیست)
برای بدست آوردن تکنیک Back to my place، باید کتابش را از کتابفروشی Bowerstone Market بخری. اگه نداشت، یه چند روز صبر کن و دوباره برو سراغش.

در مورد شوالیه هم که خیلی عجیب و غریبه. همچین مشکلی را هیچ کجا ندیدم. ولی حالا چه ضرورتی داره که حتما یه شوالیه اونجا باشه؟‌ روی قیمت خونه که فکر نمی‌کنم اثر خاصی داشته باشه. بیخیالش شو.

این بازی اگر من یک زن بگیرم بعدش میتونم دوباره تجدید فراش کنم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

بعدش بچه دار میشه نمیشه !!!

راستی یک جای هست باید بره با این یارو توی رستوران منچ و مارپله بازی کنه :biggrin1: منچ نه همون باز یمثل تخته هستش این هر کاری میکنم مرتیکه هی میبازم هی به من وام میده ولی ناکس از اون ور سود میکشه روش

این بازی یک بدی داره سیوش اتوماتیکه اصلا خوب نیست !!!؟

fable221b1.jpg

نویسنده Fable 2 در مورد این Knothole Island گفته:" Knothole Island بیش از 4 ساعت گیم‌پلی داره. البته باز هم بستگی داره که چجوری بازی کنید. اگه بخواید بدون توجه به جزییات بازی را تموم کنید دو سه ساعت بیشتر طول نمیکشه ولی اگه بخواید همه اون جزیره را کشف کنید، بیش از 4 ساعت گیم‌پلی مفید داره".

اين جزيره كي مياد؟ حجمش جقدر هست؟ از لايو بدون گلد ميشه گرفت؟ مجاني هست؟ها؟
تاریخ دقیق عرضه نداره ولی به احتمال زیاد تا اخر ژانویه یا یه خرده بعدش
حجمش که معلوم نیست
بدون گلد میشه گرفت
البته مجانی نیست و باید Point خرج کنید;)

تاریخ دقیق عرضه نداره ولی به احتمال زیاد تا اخر ژانویه یا یه خرده بعدش
حجمش که معلوم نیست
بدون گلد میشه گرفت
البته مجانی نیست و باید Point خرج کنید;)

آهان پس پولي معمولا اين بسته هاي اضافه شونده چقدر پوينت ميخوان؟

آره رفتم نگاه کردم البته یه رایگان هم بود که 575 مگ حجم داشت و رایگان بود... حیف که الان امکانش نیست وگرنه دریغ نمیکردم... خیلی حیف شد تو اولین فرصت میگیرم....:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or