Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا میگم این جریانش چیه؟
من آخر بازی انتخاب کردم که دنیا رو نجات بدم:biggrin1:
بعد که Casting تموم شد باز بازی اومد و یه ماموریت بهم داد که برم مجسمه ی خودم که مردم Albion برام درست کردم ببینم و هنوزم بازی ادامه داره...
جریانش چیه؟چیز خاصی نیست،هست؟
یه چیز دیگه!
قبل از اینکه بازی عرضه بشه(اکتبر 2008 البته اگه اشتباه نکنم)یادمه یه جا خوندم مولینیو گفته بود Quest های اصلی بازی حدود 12 ساعت بیشتر نیست ولی اینقدر Side Quest در بازی گنجانده شده که ساعت ها مخاطب رو به خودش مشغول می کنه...
واقعاً این حرف صحیحه،بر خلاف بازی مثل Fallout 3 که مخاطب دائماً تو فکر تموم کردن بازیه(فکر کنم به دلیل داستان باشه)توی Fable 2 اصلاً انگار دوست نداری بازی رو به پایان برسونی البته منظورم این نیست که دوست نداری ادامه بدی بلکه دوست داری وقت بیشتری رو توی دنیای Fable سپری کنی و همینجاست که ارزش وظیفه ی Side Quest ها برای سرگرمی بازیباز مشخص میشه و واقعاً هم به خوبی از پس وظیفه شون هم بر میان...
به هر حال ایول Fable 2 به عنوان یک بازی نقش آفرینی Hack And Slash فکر می کنم هم اصول نقش آفرینی رو به خوبی حفظ کرده بود هم اکشن مطلوبی داشت هم از دیالوگ های کسل کننده فاصله گرفته بود.

بعد که Casting تموم شد باز بازی اومد و یه ماموریت بهم داد که برم مجسمه ی خودم که مردم Albion برام درست کردم ببینم و هنوزم بازی ادامه داره...
جریانش چیه؟چیز خاصی نیست،هست؟
نه دیگه. چیز خاصی نمونده. می‌تونی توی محیط گشت و گذار کنی و ماموریت‌های فرعی قبلی را اگه انجام ندادی، تموم کنی.
همچنین می‌تونی همه خونه‌های موجود در بازی را بخری و اچیومنتش را بگیری. یا همه جادو‌هات را تا ته آپگرید کنی و ...
یه مرحله هستم میگه earn 8678 more renown... چه جوری این رو زیاد کنم؟؟؟
یکی از راه‌های زیاد کردن Renown، انجام ماموریت‌های فرعیه. همچنین بعد از کشتن بعضی از موجودات، مثلا سرش یا شاخش میاد توی لیست شکلک‌هات. توی مکان‌های شلوغ اینو به مردم نشون بده تا همه بفهمند که تو فلانی را کشتی و اعتبارت بره بالا.

آخرین ویرایش:
فکر کنم اول بازی گیر کردم!:biggrin1:
اما بازیش اینقدر باحاله (تا حالا بازی نقش آفرینی به این باحالی ندیده بودم) که می خوام تا آخر برم!

من همون جا که میرم پیش پدر روحانی! (در کلیسا) میرم پیشش هیچی ! (هی چرت و پرت میگه!!:biggrin1:)
درست بعد از کشتن راهزن ها ورفتن به هتل.
لطف کنید بگید چی کار کنم (به خصوص استاد مهدی)

خیلی وقت پیش بود ولی تا اونجایی که یادم میاد شما باید بری و توی شهر شهرت کسب کنی ، بعد وقتی شهرتت به یه عدد خاصی رسید( دیگه این قدرها هم حافظه ندارم که عددش یادم باشه!) بر می گردی پیشش. شک دارم البته.

فکر کنم اول بازی گیر کردم!:biggrin1:
اما بازیش اینقدر باحاله (تا حالا بازی نقش آفرینی به این باحالی ندیده بودم) که می خوام تا آخر برم!

من همون جا که میرم پیش پدر روحانی! (در کلیسا) میرم پیشش هیچی ! (هی چرت و پرت میگه!!:biggrin1:)
درست بعد از کشتن راهزن ها ورفتن به هتل.
لطف کنید بگید چی کار کنم (به خصوص استاد مهدی)
بله اونجا Abbot می‌خواد ماموریت مهمی( توی یه غار زیرزمینی) را به شما بسپاره و در نتیجه برای اینکه اعتمادش را جلب کنی باید یه سری ماموریت فرعی انجام بدی تا renown ـت بره بالا. در ضمن یه اسلحه خوب هم دست و پا کن چون ماموریت بعدی نسبتا سخته:d

یه هفت یا 8 تا از achivement ها رو گرفتم و تقریبا وسطهای بازی شاید باشم . الان دیگه اصلا معلوم نیست باید چیکار کنم . موندم وسط بازی نه می دونم دیگه کجا باید برم نه چیکار کنم !

یه هفت یا 8 تا از achivement ها رو گرفتم و تقریبا وسطهای بازی شاید باشم . الان دیگه اصلا معلوم نیست باید چیکار کنم . موندم وسط بازی نه می دونم دیگه کجا باید برم نه چیکار کنم !
دقیقا بگو کجای بازی هستی و کدوم مرحله ای تا کمکت کنیم.:smile:

نمی دونم دقیق چطوری بهت بگم کجام . جایی هست بزنه تاحالا چیکار کردم یا مرحله چنده ؟
از مرحله که با کشتی میری (یه جای عجیب و غریب!) دوباره برمی گردی! گذشتی؟!!:biggrin1:
برای گرفتن ماموریت هم استارت روی quest برو و یکی از ماموریتها رو انجام بده...

نمی دونم دقیق چطوری بهت بگم کجام . جایی هست بزنه تاحالا چیکار کردم یا مرحله چنده ؟
شما برو توی منوی Pause. از اونجا هم برو بخش Quest ها. اونجا تمام ماموریت ها را نشون میده. هر کدوم را که خواستی، روش کلید A را بزن و بعد اون خط طلایی را دنبال کن تا بهش برسی.

يه دو تا سوال
1-من وقتي مرم مشخصاتم رو ببينم ادم خوب(البته خيلي خوب) هستم ولي كاملا ناپاكم.بايد چي كار كنم؟همه ي اجاره خونه هام رو 0 درصد هستش.
2(لطفل نخنديد فقط)
چه جوري مي شه بچه دار شد؟

1- در بازی دو نوع درجه داریم. یکی Good and Evil و یکی Purity and Corruption که با همدیگه فرق دارند.
اتفاقا اون کرایه خونه‌ها تاثیر مستقیم روی Curruption دارند. باید درصد کرایه خونه‌هات را از صفر هم بیاری پایین‌تر( مثلا منفی15).

2- بعد از ازدواج باید کلی ناز خانوم را بکشی، واسش شکلک‌های خوب دربیاری و بعد هم اون شکلک "Come Back to My Place" ( فنجان قهوه) را واسش بزنی. بعد برو پیش رختخواب و گزینه Unprotected s3x را بزن:d

من نمی دونم حالا کجای بازیم!! مثل اینکه تمام شده!! (فکر نکنم شده!!):biggrin1::confused: (100تا آرشیو منت آخری هم بمهم دادن در کل 3 ماموریت اصلی که هرکدوم 100تا داره را انجام دادم)
دوباره به دوران بچگی برگشتم ماموریت و جادوها و......... دیگه غیر فعال شده!!
با خواهر جان !:biggrin1: باید در مزرعه کار کنیم و مزرعه داری کنیم! (به یاد harvest moon)
من می خواستم ازدواج کنم خانواده تشکیل بدم حالا این چه بلایی که سرم اومد!!!:biggrin1::(
چطوری میشه خونه های خریده شده رو کرایه داد و امرار معاش کرد..؟!!
یه روش خوب برای پولدار شدن ورسیدن سریع 2.5 میلیون رو بگید..:smile:
مهدی جان به دادم برس که قاطی کردم!!

چطوری میشه خونه های خریده شده رو کرایه داد و امرار معاش کرد..؟!!
جلوی هر خونه یا مغازه‌ای یه تابلو نصب شده. خونه را بخر و بعد هم از طریق همون تابلو کرایه بده.(گزینه Rent را بزن). البته خونه ای که الان با عیالت توش ساکن هستی را نمی تونی کرایه بدی. بعد از کرایه دادن خونه باز هم از طریق همون تابلو می تونی سود کرایه خونه را تنظیم کنی. اگه سود را بالا ببری پول بیشتری گیرت میاد ولی در عوض درجه Curroption ـت میره بالا و منفور میشی:d

هر 5 دقیقه یک بار، سود کل خونه‌هایی که کرایه دادی میره تو جیبت.

یه راه ساده هم برای پولدار شدن هست که البته زیاد توصیه نمیشه! شما از بازی خارج شو. توی محیط داشبورد، تاریخ کنسول را چند روز ببر جلو و بعد بدون خاموش کردن دستگاه وارد بازی شو. میلیونر میشی:d

مهدی جواب سوال اصلی رو ندادی؟!!
حالا بازی تمام شده یا خیر؟!
[برگشتم به دوران بچگی!! با همون شمشیر چوبی!! نه ماموریت و کاری می تونم بکنم حالا چی کنم؟!!]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or