F.E.A.R. 2 : Project Origin

اطلاعات جدید از شماره دوم بازی بزرگ F.E.A.R به نام Project Origin منتشر شده به شرح زیر:

ادامه بازی از آنجایی آغاز میشود که شما خود را در راه روی بیمارستان با حالتی بد و وخیم از آن سقوط میبینید و دکتر روی سر شما با کوشش فراوان در حال بازگزدانی شما با شک های متوالی میباشد اما عملیات با موفقیت انجام نمیشود و شما ناگهان در فضایی تاریک میرودید که سایه دخترک قرمز پوش بار دیگر ترس را بر جان شما هدیه میکند!
28 روز از مردن شما میگذرد اما جسم مرده شما به کمک نیرویی مرموز دوباره لباس بر تن میکند و از کانال دریچه تهویه بیمارستان به داخل سالن اصلی وارد میشود...
همانطور که در یکی از تصاویر مشاهده میکنید واکنش های فیزیکی بعد از شلیک از اسلحه همانند fireball خواهدبود یعنی رشته های گرمایی آتش به اطراف پرتاب میشود این اولین تکنیک خاص ارتقا یافته در شماره دوم میباشد.
در این عنوان سعی شده از رنگ grey یا خاکستری در افکت های تصویری استفاده ریزکارانه و فنی انجام شود و این خود نیز یافته ای در دنیای بازی سازی برای حس اسلومیشن تصویری رنگی و سیاه و سفید میباشد.
در Project Origin همه شهر به رنگ Auburn یعنی تقریبا قرمز مایل به زرد دیده میشود و این نوعی تلفیق رنگ بندی جدید نسبت به واقع آتشین و حادثه ای بازی و القا حس ترس در بازی میباشد.
در این عنوان به طور پی در پی شاهد gloomy playgrounds ( زمینه بازی و محیط افسرده و غمناک ) خواهید بود.
از ابداعات جدید افزوده شده به این عنوان میتوان به cover گیری در پشت هر وسیله به مانند عنوان Gears Of War باشیم یا در طول حرکت در راهرو به صورت داینامیک و متعدد از روی اشیا بلند پرش و سر خرد.
سیستم شبیه سازی مبارزه hand-to-hand دقیقا همانند عنوان COD در این بازی اعمال شده است.
health system یا سیستم بهبود سلامتی بازی نیز به صورت خودکار و در گذشت چند ثاتیه بهبود میابد و باز هم برای نمونه عنوان سری COD مثال زده شده است.

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

ممنون از رضا

بعد از سريه اوله بازي كه اصلي بود يه اكپنشن پك دادن و يكي ديگه كه اسمش اگر اشتباه نكنم Fear :Persuse Mendate بود :confused:
به تدريج شما سير بازي رو طي كني ميبيني همينطوري از ابتدا تا حالا به تخيل بازي اضافه شده و موجوداته عجيب و غريب توش بيشتر :laughing:
توي PERSUSE MENDATE يادمه يه چيزايي روي زمين بود حالته باتلاق كه ميرتي روش يه جونوري ميكشيدت تو و بايد ميزديش . و توي يك هم كه يه موجوداته حالته نيمه روح وجود داشت كه بيشتر توي قسمت هايي كه بازيكن به اصطلاح در حالته رويا و مجازيت ميرفت ميومدن
توي اخري هم كه ماشالله جانوراني عجيب كه معلوم نيست ادمن زامبين چين :laughing:

اوه اوه هر دفعه که بازی میکنم باگ های وحشتناک تری میبینم .

FEAR قبلی از لحاظ AI حرف نداشت . جالب این بود که برنامه نویس اون هم 1 نفر بیشتر نبود و لی این یکی اصلا داغونه !

FEAR قبلی از لحاظ AI حرف نداشت
تا الان داره 24 ساعت ميشه که من دارم به این موضوع فکر ميکنم ، آخه چطور ميشه يک بازی که سازندش يکی هست ، نسخه 1 هوش مصنوعی بهتری نسبت به 2 داشته باشه؟!
واقعا عجيبه ، ميخواستن بهتر کنن ، گند زدن ، آخه يه احمقی هم پيدا نشده اینو تست کنه بگه بهشون که اینجوری بازيرو ندن تو بازار؟!
خداييش اگر از همون کد های هوش مصنوعی نسخه 1 استفاده ميکردن خيلی خيلی بهتر ميشد ( بدون هيچگونه تغيير )

بابا اینقدر هم بازی بد نیست
در حد fear 2 نیست اما به عنوان یه بازی اکشن اول شخص بازی خوبیه
گرافیکش هم همچین تعریفی نداره
باگی هم من تا حالا ندیدم
راستی یه سوال بازی چند مرحله هستش؟

بابا اینقدر هم بازی بد نیست
در حد fear 2 نیست اما به عنوان یه بازی اکشن اول شخص بازی خوبیه
گرافیکش هم همچین تعریفی نداره
باگی هم من تا حالا ندیدم
راستی یه سوال بازی چند مرحله هستش؟

در كل 7 اينترواله.ولي 6 تا اينتروال يه طرف اينتروال 7 هم يه طرف.
خيلي محشره.

من تازه شروع کردم اینتروال 3 هستم خیر سرم الان
یه چی خیلی ته ضد حاله صفحه ست چرا عین این فیلم ها حاشیه سیاه گداشتن من هر چی تو تنضیمات دست اوردم نرف یعنی تصویر فول اسکرین نشد راهی هست
دوم اینکه گرافیک بازی از افکت اچ دی آر داره میترکه کنتراست بعضی از صحنه ها خصوصا صحنه های آتش سوزی کور کنندست

یه چی خیلی ته ضد حاله صفحه ست چرا عین این فیلم ها حاشیه سیاه گداشتن من هر چی تو تنضیمات دست اوردم نرف یعنی تصویر فول اسکرین نشد راهی هست
بازی Wide screen هست کاریش نمیشه کرد ( مثل Assassin's Creed )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or