F.E.A.R. 2 : Project Origin

اطلاعات جدید از شماره دوم بازی بزرگ F.E.A.R به نام Project Origin منتشر شده به شرح زیر:

ادامه بازی از آنجایی آغاز میشود که شما خود را در راه روی بیمارستان با حالتی بد و وخیم از آن سقوط میبینید و دکتر روی سر شما با کوشش فراوان در حال بازگزدانی شما با شک های متوالی میباشد اما عملیات با موفقیت انجام نمیشود و شما ناگهان در فضایی تاریک میرودید که سایه دخترک قرمز پوش بار دیگر ترس را بر جان شما هدیه میکند!
28 روز از مردن شما میگذرد اما جسم مرده شما به کمک نیرویی مرموز دوباره لباس بر تن میکند و از کانال دریچه تهویه بیمارستان به داخل سالن اصلی وارد میشود...
همانطور که در یکی از تصاویر مشاهده میکنید واکنش های فیزیکی بعد از شلیک از اسلحه همانند fireball خواهدبود یعنی رشته های گرمایی آتش به اطراف پرتاب میشود این اولین تکنیک خاص ارتقا یافته در شماره دوم میباشد.
در این عنوان سعی شده از رنگ grey یا خاکستری در افکت های تصویری استفاده ریزکارانه و فنی انجام شود و این خود نیز یافته ای در دنیای بازی سازی برای حس اسلومیشن تصویری رنگی و سیاه و سفید میباشد.
در Project Origin همه شهر به رنگ Auburn یعنی تقریبا قرمز مایل به زرد دیده میشود و این نوعی تلفیق رنگ بندی جدید نسبت به واقع آتشین و حادثه ای بازی و القا حس ترس در بازی میباشد.
در این عنوان به طور پی در پی شاهد gloomy playgrounds ( زمینه بازی و محیط افسرده و غمناک ) خواهید بود.
از ابداعات جدید افزوده شده به این عنوان میتوان به cover گیری در پشت هر وسیله به مانند عنوان Gears Of War باشیم یا در طول حرکت در راهرو به صورت داینامیک و متعدد از روی اشیا بلند پرش و سر خرد.
سیستم شبیه سازی مبارزه hand-to-hand دقیقا همانند عنوان COD در این بازی اعمال شده است.
health system یا سیستم بهبود سلامتی بازی نیز به صورت خودکار و در گذشت چند ثاتیه بهبود میابد و باز هم برای نمونه عنوان سری COD مثال زده شده است.

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

ممنون از رضا

بازي كه نتونه يك داستانه قوي رو يدك بكشه هر چي هم باشه جذاب نخواهد بود
يادمه زماني كه Doom 3 اومد معجزه اي در عرصه ي بازي بود از لحاظ تكنيك و گرافيك و نوربردازي و صداگذاري و غيره
بزرگترين عيبش كه باعث بوجود اومدنه نقطه ضعف و به راحتي نفوذ به بازي شده بود نداشتنه داستانش بود :laughing:
Fear 2 هم هميني كه شد به خاطر سرياله داستانيش بود كه از قبل قوي بود . قول ميدم اگر همين بازي به عنوانه نسخه ي اول از بازي بيرون ميومد حتي شايد اسمشم به گوش ما نميرسيد :cheesygri
اين بازي هر چي داشت از شماره ي قبلي داشت . همه هم ميدونن . چرا بحث ميكنيد الكي ;)

آقا یکی به من بدبخت بگه چرا بازی خونی نداره :eek: اصلا هیچ خونی تا الان ندیدم . بعضی از کسانی که میکشید هم بکل بعضی جاها غیب میشوند :biggrin1:

ویرایش : برای من ایتم قاط زده صفحات قبل و باز ننمیکنه وگرنه صفحات زیاد نیستند که نخوام ببینم . انقدر هم احمق نیستم بخوام اسپم بدم :laughing::laughing::laughing::laughing:

آخرین ویرایش:
یکی از مزایای F.E.A.R. به خاطر اکشن فوق العاده بالا و درگیر کننده شه که تو تمامی نسخه ها اونو حفظ کرده هر چی باشه یه FPS فوقالعاده ست

www.ARZOUN.ir

بله آقا همينطوره . ولي بيشتر قصد ما مقايسه ي دوتا شمارست و كمي ها و كاستي ها
وگرنه در game Playing اين بازي هيچ شكي نيست :eek:
بازي ميتونه طوري باشه كه بعد از سالها و سالها توي ذهن همه باشه ( Max Payne يا Mafia ) ميتونه هم يك بازي باشه كه فقط يوزر بشينه پشتش بازي كنه و بذارتش كنار به راحتي ;)
مسئله اينجاست !

من که واقعا نا امید شدم . بد جوری خورد تو حالم که تا 6 ماهه نخورده بود. واقعا گند زدن به این بازی . از پارتیکلها گرفته تا باگهای تکسچر تا AI و .... من نمیدونم چطوری این کار سخت رو انجام دادن ؟

اه اه ، ميبنم که دوستان خيلی دلشون پره ، قضيه اینم داره ميشه مثل Fallout3 !
ببينيد به نظر من بازی از نظر اکشن هيچ نقصی نداره ، عاليه .
اما يکسری مشکلات هست که آدمو اذيت ميکنه ، مخصوصا اونايی که طرفدار نسخه 1 هستن مثل خودم ( من زياد متعصب نيستم ! )
يکی هوش مصنوعی هست که فکر ميکنم کمی افت کرده ، درسته دشمن ها جالب عمل ميکنن و هوای خودشون رو دارن اما همين اوايل بازی هم يک جاهايی حس ميکنم خنگ ميشن .
تو شماره يک حس من اینطور بود که هيکل دشمنان از ما بزرگتره ( نه زياد ) برای همين هميشه يک حس ترس رو به خاطر همين قضيه داشتم ( ضعيف بودن در برابر اونا ) در حالی که اینطور نبود . چيزه جالب ديگه ای که بود اینه که دشمنان تو نسخه 1 باهم صحبت ميکردن ، از حال همديگه باخبر ميشدن ، يا اگر يکيشون از جای من باخبر ميشد ، به بقيه هم ميگفت که يارو فلان جاست هواستون باشه !
در مورد داستان این نسخه هم هيچی نميدونم که نظری بدم ، دوستان کمی بگن ارتباط این رو با قبلی ، تو قبلی که ما ميفهميم آلما مادر خودمون هست و ... ، آخر بازی هم که با يک بمب هسته ای فکر ميکنيم آلما مرده ، اما ...!
يکم توضيح بديد ممنون ميشم
در کل من کسی هستم که ميخوام از بازی لذت ببرم ، هيچوقت نقايص کوچيک رو بزرگ نميکنم ، و هميشه به نيمه پر ليوان نگاه ميکنم، نتيجه این ميشه که از پولی که دادم راضی هستم و از بازی لذت ميبرم.

لطفا به خود زحمت بدید قبل از پست دادن حداقل 2 صفحه قبل رو بخونید :smile:

یه چیز دیگه الان رفتم همون کار هم کردم فایده هم نداشت . اصلا EXE خود بازی وجود نداره تا همون لینک هم دانلود میکنم کپی میکنم جایی که بازی و ریختم باز هم ناپدید میشه . تا کپی میکنم و سریع دانلود میکنم و تو قسمت تنظیمات میرم باز هم چیزی اضافه نشده :smile: پس پست دادن من بی علت نبوده ;)

اه اه ، ميبنم که دوستان خيلی دلشون پره ، قضيه اینم داره ميشه مثل Fallout3 !
ببينيد به نظر من بازی از نظر اکشن هيچ نقصی نداره ، عاليه .
اما يکسری مشکلات هست که آدمو اذيت ميکنه ، مخصوصا اونايی که طرفدار نسخه 1 هستن مثل خودم ( من زياد متعصب نيستم ! )
يکی هوش مصنوعی هست که فکر ميکنم کمی افت کرده ، درسته دشمن ها جالب عمل ميکنن و هوای خودشون رو دارن اما همين اوايل بازی هم يک جاهايی حس ميکنم خنگ ميشن .
تو شماره يک حس من اینطور بود که هيکل دشمنان از ما بزرگتره ( نه زياد ) برای همين هميشه يک حس ترس رو به خاطر همين قضيه داشتم ( ضعيف بودن در برابر اونا ) در حالی که اینطور نبود . چيزه جالب ديگه ای که بود اینه که دشمنان تو نسخه 1 باهم صحبت ميکردن ، از حال همديگه باخبر ميشدن ، يا اگر يکيشون از جای من باخبر ميشد ، به بقيه هم ميگفت که يارو فلان جاست هواستون باشه !
در مورد داستان این نسخه هم هيچی نميدونم که نظری بدم ، دوستان کمی بگن ارتباط این رو با قبلی ، تو قبلی که ما ميفهميم آلما مادر خودمون هست و ... ، آخر بازی هم که با يک بمب هسته ای فکر ميکنيم آلما مرده ، اما ...!
يکم توضيح بديد ممنون ميشم
در کل من کسی هستم که ميخوام از بازی لذت ببرم ، هيچوقت نقايص کوچيک رو بزرگ نميکنم ، و هميشه به نيمه پر ليوان نگاه ميکنم، نتيجه این ميشه که از پولی که دادم راضی هستم و از بازی لذت ميبرم.

بله دقيقا حق با شماست . ولي من يه جايي خوندم كه دقيقا يادم نيست كجا بود و از اعتباره وب سايتش هم اطلاعي ندارم . اما نوشته بود Fear 2 نسل جديدي از هوش مصنوعي خواهد بود :confused:

این موجودات مسخره ای که ميپرن رو صورت آدم ديگه چيه ؟!! :(
حالم بهم خورد :sick:، گند زدن به بازی که ، يا اونجايی که چندتا چيز مياد بيرون ميزنه سرباز هارو ميکشه !! :eek:
خداييش اینا اصلا به جو بازی بخصوص در مقايسه با نسخه 1 نميخورن . :evil:

Fear 2 نسل جديدي از هوش مصنوعي خواهد بود
فکر نميکنم این حرف سازنده ها باشه، این وب سايت به احتمال زياد از خودش با توجه به هوش مصنوعی انقلابی نسخه 1 این حرف رو زده ، همه همين انتظار رو داشتيم اما ... به نظر من پسرفت داشته نه پيشرفت!
کلا از موجوداتی که ميپرن تو صورت آدم بدم مياد، مثلا ميخوان ترسناک کنن ، در حالی که من از این ترس اصلا لذت نميبرم ، حالم بهم ميخوره!
تو نسخه 1 تا اونجايی که يادم هست موجود عجيب يا تخيلی نبود که بياد رودرو باهات بجنگه .

تو نسخه 1 تا اونجايی که يادم هست موجود عجيب يا تخيلی نبود که بياد رودرو باهات بجنگه .
دقیقا توی FEAR قبلی یه سری موجودات نامرئی بودن که یه دفعه میپریدن روی سر و صورت :دی خیلی هم با حال بودن به استرس بازی کمک میکردن :دی

دقیقا توی FEAR قبلی یه سری موجودات نامرئی بودن که یه دفعه میپریدن روی سر و صورت :biggrin1:
راست ميگی ها ، الان يادم آمد ! ، اتفاقا حالم از اونا هم بهم ميخورد :دی :sick:
اما نه به اندازه اینا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or