F.E.A.R. 2 : Project Origin

اطلاعات جدید از شماره دوم بازی بزرگ F.E.A.R به نام Project Origin منتشر شده به شرح زیر:

ادامه بازی از آنجایی آغاز میشود که شما خود را در راه روی بیمارستان با حالتی بد و وخیم از آن سقوط میبینید و دکتر روی سر شما با کوشش فراوان در حال بازگزدانی شما با شک های متوالی میباشد اما عملیات با موفقیت انجام نمیشود و شما ناگهان در فضایی تاریک میرودید که سایه دخترک قرمز پوش بار دیگر ترس را بر جان شما هدیه میکند!
28 روز از مردن شما میگذرد اما جسم مرده شما به کمک نیرویی مرموز دوباره لباس بر تن میکند و از کانال دریچه تهویه بیمارستان به داخل سالن اصلی وارد میشود...
همانطور که در یکی از تصاویر مشاهده میکنید واکنش های فیزیکی بعد از شلیک از اسلحه همانند fireball خواهدبود یعنی رشته های گرمایی آتش به اطراف پرتاب میشود این اولین تکنیک خاص ارتقا یافته در شماره دوم میباشد.
در این عنوان سعی شده از رنگ grey یا خاکستری در افکت های تصویری استفاده ریزکارانه و فنی انجام شود و این خود نیز یافته ای در دنیای بازی سازی برای حس اسلومیشن تصویری رنگی و سیاه و سفید میباشد.
در Project Origin همه شهر به رنگ Auburn یعنی تقریبا قرمز مایل به زرد دیده میشود و این نوعی تلفیق رنگ بندی جدید نسبت به واقع آتشین و حادثه ای بازی و القا حس ترس در بازی میباشد.
در این عنوان به طور پی در پی شاهد gloomy playgrounds ( زمینه بازی و محیط افسرده و غمناک ) خواهید بود.
از ابداعات جدید افزوده شده به این عنوان میتوان به cover گیری در پشت هر وسیله به مانند عنوان Gears Of War باشیم یا در طول حرکت در راهرو به صورت داینامیک و متعدد از روی اشیا بلند پرش و سر خرد.
سیستم شبیه سازی مبارزه hand-to-hand دقیقا همانند عنوان COD در این بازی اعمال شده است.
health system یا سیستم بهبود سلامتی بازی نیز به صورت خودکار و در گذشت چند ثاتیه بهبود میابد و باز هم برای نمونه عنوان سری COD مثال زده شده است.

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

ممنون از رضا

دوستان من گیر کردم.
من بعد از اون مخفی گاه هستم که داره میترکه .
حالا رفتم یه جایی که 3 تا در قرمز وجود داره و یه جعبه از بالا آویزونه و میحط بزرگی هم هست .
چی کار کنم

دوستان من گیر کردم.
من بعد از اون مخفی گاه هستم که داره میترکه .
حالا رفتم یه جایی که 3 تا در قرمز وجود داره و یه جعبه از بالا آویزونه و میحط بزرگی هم هست .
چی کار کنم

اگر اشتباه نكنم همونجايي هستي كه چند تا اسنايپر هم مشغول هدف قرار دادنه شما هستند در بالا :laughing:
انتها روبروي شما سمت راست يك نردبان هست كه شما رو ميبره بالا كه اون مسير رو تا ته بري ميرسي به يه نربدونه ديگه كه ميره بالا و ميرسه به يه حالته كيوسك كنترل كه يه دكمه داره ميزني اون جعبه رو ريليز ميكنه قطار ميتونه راه بيوفته بعد از سمت راست ميري بيرون و دوباره ميخوره به پائينه همونجايي كه وارده سالن شدي و ميري رو قطار و ..... :eek:

من هم بازی رو گرفتم . به نظرم گرافیکش در حد بازیهای 2009 نیست . در مورد خود بازی باید بعد از کامل بازی کردن نظر داد .
اما یه چیزی که من بهش عادت ندارم و عزیتم می کنه وایداسکرین بودن بازیه .

دوستان یکی لطف کنه واین فایل فعال کردن خون رو اپلود کنه این لینک رپید شیری که دوستان گذاشتند دیگه جواب نمیده
بد جوری توی خماری موندیم :(

خوب بالاخره این بازی دوست داشتنی هم دستم رسيد و اینتروال 1 رو تمام کردم. به نظرم دوستان واقعا کم لطفی ميکنن ، بازی واقعا فوق العاده شده ، البته برای من که يکی از طرفدار های 2 آتيشش هستم. ! جلوه های گرافيکی خيلی جالب شدن ، هاد بازی کلا تغيير کرده و قشنگتر شده ، جلوه خون خيلی جالب شده ، جلوه های ترسناک بازی هم جالب کار شدن ، ببينيد ، موقعی که نسخه 1 بازی آمد ، چون کلا تو این سبک تحول ایجاد کرد، و اون زمان هم برای خودش تک بود ، خيلی مورد استقبال واقع شد و توقع ازش بالا رفت ، اما الان اگر به این هم دقت کنيد ، ميبينيد تا جايی که تونستن به عناصر بازی قبلی وفادار موندن ، + گرافيک بازی هم پيشرفت خوبی داشته . به همه توصيه ميکنم این بازيرو.
خوب دوستان متخصص ، يکم در مورد داستان این شماره توضيح بديد ، من اولش کمی گيج شدم ، يک بمب اتم منفجر شد آخر اینتروال 1 ، همونطور که يادتون هست ، آخر نسخه 1 بچه ها با انفجار يک بمب اتم داخل شهر قصد از بين بردن آلما رو داشتن که آخرش هم نشد!
ميخوام دوستان کمی توضيح بدن در این موارد.
تنها چيزی که يک مقدار بده ، هوش مصنوعی بازی هست ، حس ميکنم دشمنان مثل نسخه 1 باهوش نيستن ، يکم خنگ شدن فکر ميکنم :دی
( راستی من نسخه 360 رو ميگم! )

خوب بالاخره این بازی دوست داشتنی هم دستم رسيد و اینتروال 1 رو تمام کردم. به نظرم دوستان واقعا کم لطفی ميکنن ، بازی واقعا فوق العاده شده ، البته برای من که يکی از طرفدار های 2 آتيشش هستم. ! جلوه های گرافيکی خيلی جالب شدن ، هاد بازی کلا تغيير کرده و قشنگتر شده ، جلوه خون خيلی جالب شده ، جلوه های ترسناک بازی هم جالب کار شدن ، ببينيد ، موقعی که نسخه 1 بازی آمد ، چون کلا تو این سبک تحول ایجاد کرد، و اون زمان هم برای خودش تک بود ، خيلی مورد استقبال واقع شد و توقع ازش بالا رفت ، اما الان اگر به این هم دقت کنيد ، ميبينيد تا جايی که تونستن به عناصر بازی قبلی وفادار موندن ، + گرافيک بازی هم پيشرفت خوبی داشته . به همه توصيه ميکنم این بازيرو.
خوب دوستان متخصص ، يکم در مورد داستان این شماره توضيح بديد ، من اولش کمی گيج شدم ، يک بمب اتم منفجر شد آخر اینتروال 1 ، همونطور که يادتون هست ، آخر نسخه 1 بچه ها با انفجار يک بمب اتم داخل شهر قصد از بين بردن آلما رو داشتن که آخرش هم نشد!
ميخوام دوستان کمی توضيح بدن در این موارد.
تنها چيزی که يک مقدار بده ، هوش مصنوعی بازی هست ، حس ميکنم دشمنان مثل نسخه 1 باهوش نيستن ، يکم خنگ شدن فکر ميکنم :biggrin1:
( راستی من نسخه 360 رو ميگم! )
پیشنهاد میکنم تا دو سه تا اینتروال بری بعد نظرت رو بهم بگی موقعی که واقعا بازی رو به مسخره بازی و تحیل نزدیک کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or