Eternal Sonata

safety & peace
اول از همه بسي تاسف كه اين بازي همين چند تا طرفدار رو بيشتر نداره:( تاپيكهاي ديگه رو كه ببينين در مورد هر بازيي يه لشكر ريختن و دارن تو سر و كول همديگه ميزنن. تاپيك اخبار هم كه ديگه نگو در مورد بازي كه هنوز نيومده دارن سر و دست ميشكنن اونوقت چنين بازي با ارزشي تو بازار هست و كسي طرفش نميره. البته نميشه زياد بهشون ايراد گرفت ......
اما در مورد بازي ::love:
اون قسمتهايي كه در مورد زندگي شوپن هست بسيار هنري كار شده. يه آهنگ پس زمينه زيبا از كارهاي شوپن بهمراه عكسهايي كه هم خودشون خيلي عالي گرفته شدن و هم بعضا از جاهايي هستن كه داراي ارزش هنري بالايي هستن. اينجانب كه بسي لذت برد.
در مورد كاراكترها هم كه بايد بگم اين beat واقعا دوست داشتنيه:love: salsa هم جالبه. اونجاهايي كه با beat كل كل ميكنن يا به هم تيكه ميندازن واقعا خنده داره.

به به علي آقا .مثل اينكه خيلي سرت به امتحانها گرم بوده نه؟:cheesygri آره نسخه انگليسي ورژن J اومده nextgen هم داره. همونطور كه دوستان هم گفتن بازي حرف نداره.

در کل شخصیت پردازی قوی داره.beat هم خیلی دوست داشتنی اونجا که جلوی در قلعه ی فورته یارو میزنه تو گوشش میخواستم کله یارو رو بکنم:evil:

به به علي آقا .مثل اينكه خيلي سرت به امتحانها گرم بوده نه؟:cheesygri آره نسخه انگليسي ورژن J اومده nextgen هم داره. همونطور كه دوستان هم گفتن بازي حرف نداره.

نه بابا جوادی جون چه امتحانی امروز فیزیک داشتم 3 یا 4 می گیرم کلا حسش نیست :p
چه خوب پس من برم بگیرم مردشور هر چی امتحان هست ;)
در ضمن چه نوع RPG هست ؟ از رو عکساش زیاد متوجه نشدم ( خدا کنه TB RPG باشه )

آخرین ویرایش:
نه بابا جوادی جون چه امتحانی امروز فیزیک داشتم 3 یا 4 می گیرم کلا حسش نیست :p
چه خوب پس من برم بگیرم مردشور هر چی امتحان هست ;)
در ضمن چه نوع RPG هست ؟ از رو عکساش زیاد متوجه نشدم ( خدا کنه TB RPG باشه )

ماشالله چقدر اشتیاق به درس موج میزنه:laughing:
سبکش تلفیقیه حتما خوشت میاد معطل نکن.
تو این دو روز تعطیلی کسی تموم نکرد بازی رو؟

امروز فیزیک داشتم 3 یا 4 می گیرم کلا حسش نیست
استعداد بچه ها موج زدن که هیچی ، فوران می کند !
یه زمونی اگر 0.25 یه جاخالی فیزیک رو درست نمی نوشتیم تا شب عزا می گرفتیم حالا زمونه عوض شده.
من که سرم توی این 2 هفته شلوغه و اصلا" حس سفارش هم ندارم تا بعد 26 م ببینم چی میشه...
رفتیم اصفهان و ایزوله شده برگشتیم.نمیدونم چرا توی این چند روز احساس سرما نکردم !

ن که سرم توی این 2 هفته شلوغه و اصلا" حس سفارش هم ندارم تا بعد 26 م ببینم چی میشه...
رفتیم اصفهان و ایزوله شده برگشتیم.نمیدونم چرا توی این چند روز احساس سرما نکردم !
هنوز سفارش ندادي؟! :punish: اگه اشتباه نكنم چند روز ديگه هم امتحاناتون شروع ميشه

الان يه 2 روزي ميشه بازيرو تموم كردم . در مورد پايان بازي بنظر من بجاي اينكه بگيم "خوب" ، "بد" ، "عالي"‌ و ... بود بايد بگم يه جورايي عجيب غريب بود.
راستي چرا اينا هي ميزدن تو گوش هم ديگه؟ها؟:biggrin1: اينجانب كه حداقل 3 عدد كشيده آب نكشيده رو رصد كردم. يه جوري ميزدن كه از مشت و لگد هم بدتر بود. آدم كفري ميشد. البته منظورم مورد اول وسومه....

پ ن:دقت كرديد اسم شركت توسعه دهنده بازي و شخصيت پادشاه Boroque يكي بود (‍Crescendo) ؟ مثل بلودراگون كه اسم يه نوع از موجوداتي كه تو بازي وجود داشت Mist walker بود.

هنوز سفارش ندادي؟! :punish: اگه اشتباه نكنم چند روز ديگه هم امتحاناتون شروع ميشه.
نه هنوز سفارش ندادم.اصلا" راستش رو بخوای اون سفارش قبلی که قبل مسافرتم هم بود که با یکی از بچه های همشهری به نام فرشید بود ( Guitar Hero 3 , Virtua Fighter 5 ) هم وقت نکردم برم ازش بگیرم.:)( البته اونم از خدا ـشه ! )
امتحانات ما از شنبه 15 دی شروع میشه و یکشنبه ، دوشنبه و چهارشنبه به ترتیب ریاضی عمومی 1 ، اندیشه اسلامی 1 ، زبان انگلیسی و تاریخ تحلیلی صدر اسلام داریم و یه شیمی عمومی 1 هم هست که چهارشنبه 26 دی میدیم و تموم...
فقط یک کمی از این زبان می ترسم چون خیلی لغت داره برای صفت و قید سازی و کلا" این میره روی اعصابم ! وگرنه به جان محمدجواد یه پا استاد هستم برای خودم ؛ اصلا" خودت بیا دانشگاه پیام نور اهواز و زیرگروه شیمی کاربردی ، بپرس با آقای هنرفر کار داشتم.بدون شک بهت احترام میزارند چون می فهمند دوست منی ( البته شاید با برادر بزرگترم اشتباه بگیرندت :-" ) خلاصه روزگارم بد نیست فقط عیبش اینه که کل دانشجوهای سکشن 1 و 2 ازم انتظار یاری در سر جلسه امتحان دارند که اینم خودش بحثی داره جدا ... :biggrin1:

خو حالا که میگی 2 روزه میشه تمومش کرد ، همین چهارشنبه سفارش میدم تا شنبه که به دستم رسید تمومش کنم.خدا کنه این ایمان هم Mass Effect هاش رو تا اون موقع رد نکنه وگرنه من که غیر مهرداد کسی رو ندارم برام بازی RPG X360 بفرسته.:(( ( مشخص نیست الان چه غلطی میکنه همین مهرداد ، حدود یک ماه است که ندیدمش ! )

هان؟ كي گفتم 2 روزه تموم ميشه؟:biggrin1: من كه نزديك 25-30 ساعت بازيم طول كشيد.
امتحانات ما از شنبه 15 دی شروع میشه و یکشنبه ، دوشنبه و چهارشنبه به ترتیب ریاضی عمومی 1 ، اندیشه اسلامی 1 ، زبان انگلیسی و تاریخ تحلیلی صدر اسلام داریم و یه شیمی عمومی 1 هم هست که چهارشنبه 26 دی میدیم و تموم...
ميگم حالا كه امتحاناتون 26 تموم ميشه تا اون موقع صبر كن بعدش ميتوني با خيال راحت تو فرجه بين دو ترم از خجالت 360 ت در بياي:biggrin1: به جون خودم اين رياضي 1 يكي از خيط ترين درسهاي تمام قرون و اعصاره......
خلاصه روزگارم بد نیست فقط عیبش اینه که کل دانشجوهای سکشن 1 و 2 ازم انتظار یاری در سر جلسه امتحان دارند که اینم خودش بحثی داره جدا ...
/:)

سلام .
محمد جواد جون بروبچز مشهد , واقعا به داشتن این چنین RPG بازی قهار افتخار میکنن :biggrin1: .
من نمیدونم چرا تو مشهد شخص دیگه ای غیر از محمد جواد , RPG بازی نمیکنه . مثل خودم :biggrin1: .
ببخشید که تاپیک یه مقدار منحرف شد . فقط میخواستم بگم که محمد جواد کم کم به فکر برپایی یک کلاس اموزشی و یادگیری بازیهای RPG به ماها باش :biggrin1: .
ممنون .

سلام .
محمد جواد جون بروبچز مشهد , واقعا به داشتن این چنین RPG بازی قهار افتخار میکنن .
من نمیدونم چرا تو مشهد شخص دیگه ای غیر از محمد جواد , RPG بازی نمیکنه . مثل خودم .
ببخشید که تاپیک یه مقدار منحرف شد . فقط میخواستم بگم که محمد جواد کم کم به فکر برپایی یک کلاس اموزشی و یادگیری بازیهای RPG به ماها باش .
ممنون .
مهدي جان شما لطف داري ولي من در مقابل بچه هايي كه تو اين تاپيك هستن مثل : حسام، حامد ،هادي ، علي و... حكم كاراموز رو دارم
]

بقیه حضرات یه اعلام آمادگی بکنن من تو داستان گیر دارم هنوزا
مجوز بدید تا اسپویل کنیم
آقا شروع كن كه من هم تو بعضي قسمتها داستان اينجوريم =====> :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or