Eternal Sonata

اون مرحله که همجا یخزده فکر کنم مرحله یکی مونده به آخرشه

سلام
من همین الان رسیدم این مرحله/:)
کلید رو هنوز نمیدونم چجوری پیدا کنم;)
ولی طبق راهنمایی که اون پسر تو جنگل سلستا میکنه:-"
باید بری تو قصر. وارد شدی سمت چپ پله ها رو میری بالا مسیر رو مستقیم ادامه میدی تا به اخرین در برسی
اونجا یک اتاق هست که یک دانشمند هست اونجا داره یک کتابی رو میخونه باید با اون صحبت کنی میگه چجوری کلید رو بدست بیاری
من همین جا سیو زدم تا فردا ببینم چی میشه اگر پیدا کردم خبر میدم
شما هم پیدا کردی خبر بده :biggrin1:

بعد از چک و چونه زدن اون دانشمند از شما میخواد که کتابی(اگه اشتباه نکنم کتاب بود) رو که در مسیر برگشتن از جنگل گم کرده براش ببرید. بعد از اون، اون کلید رو به شما میده.

بعد از چک و چونه زدن اون دانشمند از شما میخواد که کتابی(اگه اشتباه نکنم کتاب بود) رو که در مسیر برگشتن از جنگل گم کرده براش ببرید. بعد از اون، اون کلید رو به شما میده.

من جنگل . قصر . صندوق. اتاق ها . دیوار ها . برف . یخ هرچی که فکر کنی رو زیرو رو کردم 2 ساعت هیچی پیدا نکردم کتابه اب شده رفته تو زمین :biggrin1:/:)
کسی نمیدونه دقیقا کجا هست ؟؟؟

آخرین ویرایش:
همونطور که گفتم کتابه تو مسیر جنگل هست. نیازی نیست جای دیگه ای دنبالش بگردید. از شهر بیاید بیرون و به سمت همون معبد (یا هر چیز دیگه ای که هست) برید اگه اشتباه نکنم کتاب تو یه صندوق بود از همونایی که توش آیتم وجود داره.

همونطور که گفتم کتابه تو مسیر جنگل هست. نیازی نیست جای دیگه ای دنبالش بگردید. از شهر بیاید بیرون و به سمت همون معبد (یا هر چیز دیگه ای که هست) برید اگه اشتباه نکنم کتاب تو یه صندوق بود از همونایی که توش آیتم وجود داره.

همجاشو گشتم امکان نداره اونجا باشه :(( شما که این بازی تموم کردید اینجا گیر نکردید؟؟
اول این مرحله باید یه دارو پیدا میکردم واسه یه بچه که من بیخیالش شودم ممکنه مشکل از اونجا باشه؟؟:((

این راهنمای اون قسمته:

Follow the path along the north side for a Snow White, an upgrade for Polka.
Continue to Celesta Forest: Middle. Follow the small path on the right side
for Orbis, an upgrade for Salsa. Open the chest guarded by an enemy to the
left of the path for a Spell Book. If you didn't get the key before, now you
should go back and get it, picking up the Score Piece 21 on the way back.
همونطور که گفتم کتاب در مسیر celesta forest هست. تو یه صندوق که یه دشمن ازش محافظت میکنه. این صندوق در سمت چپ مسیر رفته. بعد از گرفتن کتاب باید اونرو به اون دانشمند تحویل بدید.

این راهنمای اون قسمته:

همونطور که گفتم کتاب در مسیر celesta forest هست. تو یه صندوق که یه دشمن ازش محافظت میکنه. این صندوق در سمت چپ مسیر رفته. بعد از گرفتن کتاب باید اونرو به اون دانشمند تحویل بدید.

اقا صندوق ها رو من همه رو گرفتم
فقط یک صنودق یک حلقه میده با همون اسم Spell Book که اونم برای اپ کردن کاراکتر هست ربطی به اون کتاب نداره
من که کتابی ندیدم
عجیبه مگه میشه بازیش باگ داره یعنی تو این مرحله ؟ :confused:
اخه دیگه چیزی نموند من نگشته باشم . چیزه به این سادگی رو مگه میشه این هم بپیچونن :mad:
من که سر در نمیارم اون راهنمایی انگلیسی هم کلی توضیح داده اصلا راهنماییش خوب نیست
ولی من هر جوری شوده پیداش میکنم :biggrin1:

فقط یک صنودق یک حلقه میده با همون اسم Spell Book که اونم برای اپ کردن کاراکتر هست ربطی به اون کتاب نداره
آیتم مورد نظر همینه. برید و اونرو به همون دانشمنده تحویل بدید و کلید رو بگیرید.

آیتم مورد نظر همینه. برید و اونرو به همون دانشمنده تحویل بدید و کلید رو بگیرید.

مرسی من این جا رو رد کردم
فقط یک اشتباهی کردم این بود که این Spell Book رو تو ایتم یکی از کارکترام گذاشته بودم
وقتی خارجش کردم رفتم پیش پروفسوره کلید رو داد :d

آخرین ویرایش:
مناسب بودن که مناسبه. ( همونطور که برای من بود:biggrin1:) اگه به jrpg علاقه دارید - که بنظر میرسه دارید- در گرفتن بازی شک نکنید.

تمومش کردم. پایانه قشنگی داشت:love:
ولی کاشکی میشد با همون Level بالا از اول بازی کرد حیف که نمیشه :(

الان Lost Odyssey رو شروع کردم :cheesygri
نحوه مبارزه تو ارترنال به نظرم جالب تره تا تو لاست :-"

مناسب بودن که مناسبه.
اتفاقا" به نظر من کسی که حتی یک ساعت LO بازی کرده باشد ، انتظاراتش اینقدر بالا می رود که وقتی ES رو شروع میکنه یکجورایی ضدحال میخوره ؛ اما چرا ؟ چون LO واقعا" کار مهمی انجام داده و توانسته که در زمینه JRPG های X360 چند قدم بسیار محکم و البته بسیار بیشتر از JRPG های قبلی این کنسول برداره.
به نظر من اگر این دوستمون که در JRPG تازه کار است ابتدا با ES شروع میکرد خیلی بهتر بود ولی حالا که LO را دارند تموم می کنند و از این سبک خوششون اومده مطمئنا" از ES هم بخاطر هم سبک بودن با LO خوششون خواهد اومد.

--------
پ.ن. تبصره میزنم این آخر ! هستند کسانی مثل محمد جواد ، مهرداد ، من یا غیره که از بچگی با انیمه بزرگ شدند و در نوجوانی با JRPG ها آشنا شدند.امثال اینجور آدمها حتی اگر یه JRPG درپیت هم جلوشون بزاری فرصت رو غنیمت می شمارند ... ! :)

ولی کاشکی میشد با همون Level بالا از اول بازی کرد حیف که نمیشه
شما داری سبک RPG رو از ریشه و بنیان به چالش میکشی !
آخه مسلمون اگر اول بازی لول آخر بودیم که مبارزات میان بازی و با باس ها و سیستم لول آپ ارزشی نداشتند اون موقع ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or