خدا کنه این ایمان هم Mass Effect هاش رو تا اون موقع رد نکنه وگرنه من که غیر مهرداد کسی رو ندارم برام بازی RPG X360 بفرسته. ( مشخص نیست الان چه غلطی میکنه همین مهرداد ، حدود یک ماه است که ندیدمش ! )
هاوون من این چند وقت یه سری کار داشتم اما سر میزدم تو پیدات نیست داشتم این چند صفحه رو می خوندم با خودم می گفتم این Vincent کیه هی تو هر پست خاطره تعریف می کنه(!) بعد فهمیدم تویی:biggrin1: بجای این بساط درس خوندن و خاطره گفتن یه سر تو یاهو بیا Mass Effect و که خیلی وقته گرفتم:biggrin1: واسه ES هم یفکری می کنم بعدا میگیرم ماراتون که نذاشتم زود بگیرم تو 10 ساعت و 20 دقیقه و 45 صدم ثانیه تمومش کنم(!)
این ایرج م گم و گوره:biggrin1: بنده خدا بدهی بالا آورده فراریه
خب واسه این یک ماه هم کلی برنامه دارم دیگه ! یک هفته اولش رو میرم اصفهان برف بازی !:biggrin1: نه اصلش برای کتاب ریاضی عمومی 2 میرم چون همین شماره یکش هم به هزار بدبختی گیرم اومد ، نمیخوام مثل ترم اول دو هفته گذشته باشه و بدون کتاب سر کلاس حاضر باشم.بعد یک هفته که برگشتم شروع میکنم به دوره کردن کتابهای ترم دوم برای آمادگی بیشتر ... احتمالا" فقط عصرها 4-5 ساعتی وقت بکنم بازی کنم وگرنه توی این یک ماه آخر سال اصلا" حس درس نیست و میخوام تا 15 فروردین x360 بترکونم.
به جون خودم اين رياضي 1 يكي از خيط ترين درسهاي تمام قرون و اعصاره......
آره خیلی درس ضایعی ـه.فقط من موندم بعضی از دوستانم از اینکه احتمالا" نتوانند پاسش کنند و توی ترم تابستان بگیرندش صحبت می کنند ! البته اینجا همه جور آدمی پیدا میشه ، یکی که خیلی ادعا داره ولی مثل .. در یه سوال آسون می ماند یا کسی که فقط به انگیزه تقلب میاد سر امتحان و ... من هم با روش Stealth خودمون در کلاس پیشروی می کنیم و گاهی هم از شاگرد زرنگهای مونث مان زهرچشم می گیریم.:cheesygri
[من در مقابل بچه هايي كه تو اين تاپيك هستن مثل : حسام، حامد ،هادي ، علي و... حكم كاراموز رو دارم
/QUOTE]
اختیار داری محمدجواد جان ! من که به قول این مهرداد زیر آب زن هنوز محبوبترین Franchise عمرم رو بازی نکردم و فقط از وقایع میدگار در FF VII , AC , DoC آگاهی دارم در مقابل شما از n00b هم کمترم.
اینقدر اسپویل اسپویلر کردین که محمدجواد از هول Quote کردن پست مهدی ، اونو اسپویل کرده ! :laughing:
-----
Off Topic
هاوون من این چند وقت یه سری کار داشتم اما سر میزدم تو پیدات نیست داشتم این چند صفحه رو می خوندم با خودم می گفتم این Vincent کیه هی تو هر پست خاطره تعریف می کنه(!) بعد فهمیدم تویی
من یک لحظه شک کردم که خودت باشی ولی با این چیزی که گفتی و ضریب هوشی استثنایی ات رو نمایان کردی مطمئن شدم خود مهردادی !:biggrin1: آخه یک نفر رو نام ببر که توی سایت عشق وینسنت باشه ، همه تون هی کلود کلود می کنین ! منم حالم ازش بهم میخوره ، چون نه جنبه شهرت رو داره ، نه از وقتی وقایع FF VII رخ داد نتوانست خودش رو و محیط اطرافش و مهمتر از همه دوستانش رو باور کنه.البته تو هم سفیروث هستی که من ازش خیلی خوشم میاد چون اون با وجود اصالت آنتی هیرو بودنش ، برای خودش هدف داره ، همینطوری با کسی دشمنی نمیکنه ، اون نمیخواد دیگران را بخاطر گذشته وحشتناکش ببخشه.احساسی که هر کسی جای اون بود می توانست داشته باشد.بهترین قسمت AC هم از نظر من چه از لحاظ تکنیکی ، چه از لحاظ تم و موسیقی ، همان بخشی است که Cid و بقیه گروه Avalanch از کلود دور می شوند تا خودش کار کاداج رو یکسره کند ولی ناگهان سفیروث بوجود میاد.این ربع ساعت-20 دقیقه ای که سفیروث با کلود کل کل میکنه و نبردشون به اضافه اون تیکه پایانی که آریث و زک از صومعه دور می شوند بهترین قسمت این انیمیشن بودند.
وقتی میام تو نیستی ، پس وقتی تو هستی من نیستم ! آف بزار هماهنگ کنیم.ایرج هم هر بلایی سرش بیاد حقشه.FF VII من رو میخوره دیگه !؟ :biggrin1:
جای تو خالی ! این مدت قرار بود PSP بگیرم منصرف شدم.حالا میخوام یه دستگاه Zen 20G بگیرم و همینطوری تریلر و آهنگ بریزم رویش و با هندزفری حالش رو ببرم ! برو بمیر با اون PSP ـت که 60/1 این دستگاه حجم داره.:biggrin1:
برای ادای حاجات FF ـی ام رفتم یه بلوتوث و هندزفری برای گوشیم گرفتم.اگر یادت باشه دو سال پیش یه 30-40 تا آهنگ از FF VII , VIII بهم لینک دادی ، من منتخبی از اونها رو ریختم روی گوشی و Main Theme FF VIII رو گذاشتم زنگ گوشیم !:biggrin1: هان می بینم که داری میسوزی مهرداد ! یادم باشه زنگ بزنم 117 شماره اتیش نشانی رو بگیرم بیایند با کپسول کف خاموشت کنند.
تا یادم نرفته یکی از مدیرها گویا عشق اسکوال است ، خو منم معمولا" وقتی روز ولنتاین میرم GS و اون تصویر عاشقانه FF VIII رو می بینم یادش میفتم.کاشکی زودتر بن بشه !
آره همونجا . وقتی میری تو کشتی . 60 تا در هست
آخرش میرسی به یه دری که قفله کلید میخواد . میگه there must be a key around here
نییییست
اولین باره تو یه بازی گیر میکنم
این راهنمای کامل آیتم های اون مرحله است از جمله همون کلید (از گیم اسپات) البته یکم گیج کننده است. ببین کمکی میکنه:
Walk north to find a save point and the entrance to the ship.
1. Enter the first left room and jump down for a Wormwood. Cross the hallway
to the right room and go up the stairs to return to Level 1.
2. Enter the northwest room for a Very Odd Chocolate.
3. Cross the hall and go down the stairs to Level 2. Go south and cross the
hall into the next room. Go north for a Glowing Tail.
4. Back in the hallway, go north for a Floral Powder.
5. Go south to the lowest right door and down the stairs to a save point.
Walk across the hallway to the cargo hold and go north for a Goddess Bouquet.
6. Return to the hallway and enter the northeastmost door. Go up the stairs
and slightly south for a Mercy Breath, a great upgrade for Salsa.
7. Jump down, return to the hallway, and enter the southeastern door. Jump
down for a Harmonic Wand, an upgrade for Frederic.
8. Jump down and cross the hallway for a Sailor's Uniform, an upgrade for
either Salsa or Polka.
9. Return to the hallway. Go up one door and to the right for Score Piece 9.
10. Return to the hallway and go north one door and to the left for a Goddess
Bouquet.
11. Return to the hallway. Go north one door and to the right for Floral
Powder.
12. Return to the hallway. Go south two doors and to the left for a Fish
Incense.
13. Go up two sets of stairs and then jump down to get the Pirate's Key.
14. Jump right to the hallway, go south one door and to the right. Go up the
stairs, into the hallway, and into the northwest room to find Captive Conga:
A Rank EZI Scarf Score Piece 4
B Rank Twilight Feather Score Piece 16, 17 (encore only)
S Rank Dark Brooch Score Piece 3
15. Return to the 4th floor hallway and enter the north door using the key.