Eternal Sonata

یه نکته در مورد بازی که البته کمی هم به داستان مربوط میشه :
اونجور که تو لیست اچیومنتها و توضیحات بازی دیدم شما میتونید با جمع آوری یه سسری آیتم در بازی دوباره clavis رو زنده کنید. احتمالا در این حالت به داستان بازی یه چیزایی اضافه بشه

یک سوال پیش اومد واسم
توی مرحله بعد از زدن رئیس دزدان دریایی
یک قسمتی هست که یک گل نارنجی رنگ هست جلو اون هم یک هیولا هست
وقتی اون رو میزنی . دمو نشون میده اون دزده دریایی دوباره میاد و باز باید بزنیشن
من این جا جون کم داشتم مردم .از سیو قبل بازی کردم. دیگه اون قسمت رو نرفتم یعنی مسیر اصلی بازی جای دیگه بود
اون قضیه اش چی بود کسی زده اون دزده رو برای بار دوم :-"

اقا من توی chaper 2 توی forte city گیر کردم همن جایی که می روی داخل یک کاخ بعد با یک هیولا مارزه می کنی بعد از انجا خارج می شوی می ری داخل forte city اینجا گیر کردم انگار که می خواهد یک مسابقه روی بدهد گیر کردم نمی دانم باید چکار بکنم هیچ راهی نیست لطفا کمکم کنید ببخشید که کمی بد تعریف کردم اخر بهتر از این نتوانستم توصیف کنم مرسی

اقا من توی chaper 2 توی forte city گیر کردم همن جایی که می روی داخل یک کاخ بعد با یک هیولا مارزه می کنی بعد از انجا خارج می شوی می ری داخل forte city اینجا گیر کردم انگار که می خواهد یک مسابقه روی بدهد گیر کردم نمی دانم باید چکار بکنم هیچ راهی نیست لطفا کمکم کنید ببخشید که کمی بد تعریف کردم اخر بهتر از این نتوانستم توصیف کنم مرسی
ایول ، خوشم میاد هر دوتامون یکجا گیر می کنیم !
من در یک اقدام جنون آمیز ، بازی را از اول شروع کردم و خفن بردمش جلو ... از Forte Castle ـی هم که تویش گیر کرده بودم خیلی راحت رد کردم.الان داخل همین Forte City مذکور گیر افتاده ام و دنبال این Phil می گردم.یک سوناتا برای اون پسر خوشتیپه روبروی کاخ زدم ، 100G که داخل کتابخانه مهمانسرا پیدا کرده بودم به برادر بزرگتر Retto دادم ، الان نه م توانم برگردم نه از دروازه چپ شهر بیرون بروم ( داداش بزرگ ریتو میگه واست خطرناکه حسن ! :دی ) نگهبانان کاخ هم جلوی ورود من به قصر رو می گیرند.
یک کمکی-امدادی بفرمایید سپاسگذار می شوم.

ایول ، خوشم میاد هر دوتامون یکجا گیر می کنیم !
من در یک اقدام جنون آمیز ، بازی را از اول شروع کردم و خفن بردمش جلو ... از Forte Castle ـی هم که تویش گیر کرده بودم خیلی راحت رد کردم.الان داخل همین Forte City مذکور گیر افتاده ام و دنبال این Phil می گردم.یک سوناتا برای اون پسر خوشتیپه روبروی کاخ زدم ، 100G که داخل کتابخانه مهمانسرا پیدا کرده بودم به برادر بزرگتر Retto دادم ، الان نه م توانم برگردم نه از دروازه چپ شهر بیرون بروم ( داداش بزرگ ریتو میگه واست خطرناکه حسن ! :دی ) نگهبانان کاخ هم جلوی ورود من به قصر رو می گیرند.
یک کمکی-امدادی بفرمایید سپاسگذار می شوم.
از این طرفا !!!!! راه گم کردید قربان ، نبودید....:biggrin1:
یکم بیشتر توضیح میدی که کجا گیر کردی؟

از این طرفا !!!!! راه گم کردید قربان ، نبودید....:biggrin1:
خب زندگیه دیگه ، خوبه خودت تازه از زندگی دانشجویی متد کارشناسی خلاص شدی ها ! :دی
ولی به قول سینا ، « حامد در سال دو روز به BC سر میزنه ، یک روزش که روز تولدش است و میاد سر بزنه ببینه براش PM فرستادند و تولدش رو بهش تبریک گفتند تا به خودش افتخار کند ... روز دومی که سر میزنه معلوم نیست و رندومه ... کلا" رفتار این بشر رو فقط خدا میشناسه و بس ! » :دی

من تا اونجا که می توانستم توضیح دادم.داخل مهمانسرای شهر بعد از Forte Castle اون دختر کوچیکه به Retto میگه که برو دنبال Phil بگرد.حالا این Phil کدوم گوریه رو خدا میدونه ، چون هر کدام از اهالی شهر یا ازش اطلاعی ندارند یا در حال بازی کردن جلوی کاخ دیدندش.داخل کاخ که نمیتونم بشم چون نگهبان نمی گذارد ، دروازه جانبی شهر هم نمیتوانم ازش خارج شدم ، در اون Market هم کلی آیتم و شمشیر و لباس خریدم برای شخصیت ها ... فکرش رو بکنید زره Full Metal برای ریتو ! یکی-دو آیتم هم روی شمشیر جدیدش ببندم چی میشه !

دیگه بیشتر از این راهنمایی نمی توانم بکنم در مورد جایی که هستم به جان محمدجواد و هادی.فقط میدونم که 4 ساعت و خورده ای از بازی گذشته است.

همون اترناله یا یکی دیگه اومده؟
آره بابا ! مگه من میام توی تاپیک اترنال سوناتا در مورد یک بازی دیگر راهنمایی بگیرم !

-----
به جان مهرداد ( که میخوام دنیاش نباشه :دی ) اگر راهنمایی نکنید میرم سراغ R6 : Vegas 2 , NFS : MW , Dark Sector , VIKING : BFA ها ! :دی

آهان.... یادم اومد. خوب شما باید اول با همه صحبت کنی مخصوصا اون پیرمرده که بار اول تو کافه میبینیدش که یجوریه:biggrin1: بعد متوجه میشید که Phill همونجایی رفته که میگن خطرناکه. اونجا برو ، با مردی که اونجاست صحبت کن ، در کنار مسیر پله ای رو میبینی که میره پایین از اون برو پایین و..........

آهان.... یادم اومد. خوب شما باید اول با همه صحبت کنی مخصوصا اون پیرمرده که بار اول تو کافه میبینیدش که یجوریه:biggrin1: بعد متوجه میشید که Phill همونجایی رفته که میگن خطرناکه. اونجا برو ، با مردی که اونجاست صحبت کن ، در کنار مسیر پله ای رو میبینی که میره پایین از اون برو پایین و..........
ایول ! من با خودم گفتم دو نفر یه جورایی مشکوک می زنند ؛ یکی اون پسر جوونه که داخل لژ کافه ایستاده یه گوشه و حرفی نمیزنه و دومی همین پیرمرده که واقعا" در هر ثانیه یه جای دیگه سیر میکند ! :دی « الان دارم پرواز میکنم ، مزاحم کارم نشو ! رانندگی کردن برای من خیلی لذت بخش است ، چرا مزاحم رانندگیم میشی ! » :دی
دفعه دوم داخل میدون شهر دیدمش.ممنون که راهنماییم کردی.
این آیتم EZL Cracker یه جورایی عجیب غریبه ! کاربرد دارد در کپچرهای بعدی ؟

اين بازي ارزش خريدن داره؟
360 با داشتن اين چنين بازيهايي ارزش خريدن پيدا مي کند ...

پ.ن.

حالا بگذريم که انحصاري نيست ! :دي

------------------------------------------------
آقا من هر کاري ميکنم از تپه ها نمي توانم پايين تر از حد مشخصي بروم.اين پيرمرده هم همش به سوناتا مون رنک اف ميده !

يه مشكل تو بازي Eternal Sonata دارم:
اين بازي رو كه ميذارم، لوگوي Namco Bandai مياد و بعد صفحه سفيد ميشه و همونطور فريز ميكنه (ميگم فريز ميكنه چون وقتي نام كاربري منو مينويسه كه فلاني Signed In كرد، اون نوشته هم رو صفحه سفيده ميمونه)، گفتم شايد مشكل داره، رايتش كردم و ديدم Stealth هست (البته CRC Check رو نتونستم انجام بدم چون گفت تو بانك اطلاعاتيش، اطلاعات اين بازي نيست، آنلاين هم نتونست كاري بكنه) خلاصه با سلام و صلوات رايتش كرديم و ديديم اين نسخه رايتي هم دقيقا همون مشكل رو داره.

كسي تاحالا با اين مشكل برخورد كرده تو اين بازي؟

مشكل از Stealth بودن يا Region نيست.

ضمنا رفيقم با همين نسخه بازي رو تموم كرده و بازي نبايد از نظر تئوري، مشكل داشته باشه.

ويرايش:
اينطور كه من خوندم، بايد يه آپديت از Live بگيري كه بازي راه بيفته، بقيه هم همچين كاري كردن؟ كسي لينك اين آپديت رو داره كه دانلود كنم و رايت كنم و تو دستگاه بذارم كه آپديت بشه؟

تشكر.

آخرین ویرایش:
اينطور كه من خوندم، بايد يه آپديت از Live بگيري كه بازي راه بيفته، بقيه هم همچين كاري كردن؟ كسي لينك اين آپديت رو داره كه دانلود كنم و رايت كنم و تو دستگاه بذارم كه آپديت بشه؟
من که بدون مشکل و همینطور بدون نیاز به آپدیت این بازی رو انجام دادم. البته ممکنه اون ریجنی که شما داری به آپدیت نیاز داشته باشه. من نسخه asia رو بازی کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or