شما داری سبک RPG رو از ریشه و بنیان به چالش میکشی !
آخه مسلمون اگر اول بازی لول آخر بودیم که مبارزات میان بازی و با باس ها و سیستم لول آپ ارزشی نداشتند اون موقع !![]()
ولی حال میداد یک جورایی

:biggrin1:
شما داری سبک RPG رو از ریشه و بنیان به چالش میکشی !
آخه مسلمون اگر اول بازی لول آخر بودیم که مبارزات میان بازی و با باس ها و سیستم لول آپ ارزشی نداشتند اون موقع !![]()

ایول ، خوشم میاد هر دوتامون یکجا گیر می کنیم !اقا من توی chaper 2 توی forte city گیر کردم همن جایی که می روی داخل یک کاخ بعد با یک هیولا مارزه می کنی بعد از انجا خارج می شوی می ری داخل forte city اینجا گیر کردم انگار که می خواهد یک مسابقه روی بدهد گیر کردم نمی دانم باید چکار بکنم هیچ راهی نیست لطفا کمکم کنید ببخشید که کمی بد تعریف کردم اخر بهتر از این نتوانستم توصیف کنم مرسی
ایول ، خوشم میاد هر دوتامون یکجا گیر می کنیم !
من در یک اقدام جنون آمیز ، بازی را از اول شروع کردم و خفن بردمش جلو ... از Forte Castle ـی هم که تویش گیر کرده بودم خیلی راحت رد کردم.الان داخل همین Forte City مذکور گیر افتاده ام و دنبال این Phil می گردم.یک سوناتا برای اون پسر خوشتیپه روبروی کاخ زدم ، 100G که داخل کتابخانه مهمانسرا پیدا کرده بودم به برادر بزرگتر Retto دادم ، الان نه م توانم برگردم نه از دروازه چپ شهر بیرون بروم ( داداش بزرگ ریتو میگه واست خطرناکه حسن !) نگهبانان کاخ هم جلوی ورود من به قصر رو می گیرند.
یک کمکی-امدادی بفرمایید سپاسگذار می شوم.
خب زندگیه دیگه ، خوبه خودت تازه از زندگی دانشجویی متد کارشناسی خلاص شدی ها !از این طرفا !!!!! راه گم کردید قربان ، نبودید....:biggrin1:
آره بابا ! مگه من میام توی تاپیک اترنال سوناتا در مورد یک بازی دیگر راهنمایی بگیرم !همون اترناله یا یکی دیگه اومده؟
ایول ! من با خودم گفتم دو نفر یه جورایی مشکوک می زنند ؛ یکی اون پسر جوونه که داخل لژ کافه ایستاده یه گوشه و حرفی نمیزنه و دومی همین پیرمرده که واقعا" در هر ثانیه یه جای دیگه سیر میکند !آهان.... یادم اومد. خوب شما باید اول با همه صحبت کنی مخصوصا اون پیرمرده که بار اول تو کافه میبینیدش که یجوریه:biggrin1: بعد متوجه میشید که Phill همونجایی رفته که میگن خطرناکه. اونجا برو ، با مردی که اونجاست صحبت کن ، در کنار مسیر پله ای رو میبینی که میره پایین از اون برو پایین و..........
من که بدون مشکل و همینطور بدون نیاز به آپدیت این بازی رو انجام دادم. البته ممکنه اون ریجنی که شما داری به آپدیت نیاز داشته باشه. من نسخه asia رو بازی کردماينطور كه من خوندم، بايد يه آپديت از Live بگيري كه بازي راه بيفته، بقيه هم همچين كاري كردن؟ كسي لينك اين آپديت رو داره كه دانلود كنم و رايت كنم و تو دستگاه بذارم كه آپديت بشه؟