EPIC Games:نسلی جدید از گرافیک در GDC

Behrooz

کاربر سایت
unreal_logo.jpg

خوب.مثل اینکه EPIC GAMES قراره طوفان به پا کنه!!
GDC امسال قراره از 28 فبریه تا 4 مارچ در سان فرانسیسکو برگذار بشه.
Mark Rein در Twiiter شخصی خود گفته پروژه ی جدید خود را می خواهیم به نمایش بگذاریم و در واقع شما نسلی جدیدی از گرافیک را در GDC با استفاده از Unreal Engine 3 خواهید دید و حتما از غرفه ی ما برای مشاهده ی آن دیدن کنید.
همچنین این موضوع را Cliff Bleszinsk تایید کرده و در Twiiter خود گفته:گرافیک بازی ها به اندازه ی کافی خوب نیست.Dammit!!
باید ببینیم که آن ها چکار خواهند کرد.
www.electronictheatre.co.uk

با کسی چنین قراری نزاشتن :دی. چون قبلا آپدیت جدید انجین رو با Gears نشون دادنف این رو احتمال دادیم :دی.

شاید نمایش اول دست گرمی بوده :دی منم احتمال دادم .
ولی وقتی میگن ue3 حداقل باید تو این نسل با یه بازی انجینشون را به نمایش بزارن .اگر قراره برای نسل بعد باشه خیلی مسخرست که اسم انجین بازم ue3 بمونه !
کلا خبر گنگه شاید UE4 .............

در واقع شما نسلی جدیدی از گرافیک را در GDC با استفاده از Unreal Engine 3 خواهید دید

اینو ما هم خوندیم. خب با چی میخواد نشونبده؟!

آخرین ویرایش:
به نظر من :
Cry Engine 2 یک گام جلوتر از باقی موتورهاست. حالا شاید تعداد شرکتهای استفاده کننده از این موتور کم باشه اما همون کم هاش جلوه گر قدرت این موتور هستند.

شاید نمایش اول دست گرمی بوده منم احتمال دادم .

منم فک میکنم نمایش اول مربوط به نسخه beta بوده :d
البته اگه در همون حد هم باشه بازم بسیار عالی خواهد بود.

کلا گرافیک gears 3 فرق انچنانی با gears 2 نداره. البته بازی مطمئنا گیم پلی جذابی خواهد داشت ولی از لحاظ گرافیکی انتظار چندانی ازش نمیره. یه قسمت از گرافیک بازیها که زیبایی بازی رو جند برابر میکنه Lighting هستش. متاسفانه نورپردازی در سری Gears هیچ گاه در حد عناوین اختصاصی PS3 چون Uncharted و Killzone نبوده. و اکثریت نورپردازی های Gears هم نه از نوع dynamic و پویا بلکه به صورت baked texture هستن که چندان خوشایند نیست. حالا یا Unreal این توانایی رو نداره یا 360 قدرت انچنان برای ایجادش رو . کلا من اهمیتی به گرافیکش نمیدم و بیشتر منتظر گیم پلی این بازی هستم.

کلا گرافیک gears 3 فرق انچنانی با gears 2 نداره. البته بازی مطمئنا گیم پلی جذابی خواهد داشت ولی از لحاظ گرافیکی انتظار چندانی ازش نمیره. یه قسمت از گرافیک بازیها که زیبایی بازی رو جند برابر میکنه Lighting هستش. متاسفانه نورپردازی در سری Gears هیچ گاه در حد عناوین اختصاصی PS3 چون Uncharted و Killzone نبوده. و اکثریت نورپردازی های Gears هم نه از نوع dynamic و پویا بلکه به صورت baked texture هستن که چندان خوشایند نیست. حالا یا Unreal این توانایی رو نداره یا 360 قدرت انچنان برای ایجادش رو . کلا من اهمیتی به گرافیکش نمیدم و بیشتر منتظر گیم پلی این بازی هستم.

دوست عزيز فكر كنم شما تريلر گيمپلي گيرز تو e3 كه كليف و برو بچ لايو اجرا ميكردن تو كنفرانس رو نديدي. زماني كه نور خورشيد از لا به لاي درختا ميزد بيرون بايد نور پردازي رو ميديدي. اگه ميديدي اين حرفا رو نميزدي. اين يه نمونه از نور پردازي خوفناك گيرز 3 بود كه گفتم.
تازه مشخص نيست كه اون نسخه آلفا يا بتا يا گاما بود...!!

بعدشم شما ملوم شد كه alan wake بازي نكردي چون اين بازي وحشتناك ترين نور پردازي رو روي كنسول ها ارائه داده و هيچ شكي هم درش نيست.
پس رو نور پردازي لطفا مانور نده كه فعلا 360 سرتره .

شما یادتون هست که بعد از TGS یکی از مسئولان ماکروسافت گفته بود که قصد دارند چند عنوان درجه ی یک اول شخص را به طور انحصاری در اختیار بگیرند . وقتی اپیک گفت که یک بازی درجه ی یک جدید دارند خیلی به انحصاری بودنش امیدوار بودم ولی نمی دونم چرا کم کم امیدم داره کم رنگ می شه .
ولی به هر حال ، انحصاری یا مولتی ، امیدوارم موتور اپیک یه جهش بزرگ داشته باشد چون در هر صورت به نفع کنسول داراست .

والا من خیلی از مسائل تکنیکی سر در نمیارم و با اصطلاحات پیشرفتش آشنا نیستم ، اما یادمه منتقدین در مدح گرافیک Uncharted 2 گفتن نورپردازیش از فلان تکنیک استفاده شده بود که قبلا تو گیرز 2 فقط استفاده شده بود ...
سوای این بحث ها چیزی رو که به چشم هم در مورد نورپردازی گیرز 2 دیدم شدیدا فک برانداز بوده ؛ تصاویر زیر رو ببین :
938611_20081015_790screen007.jpg

938611_20081015_790screen005.jpg

938611_20081015_790screen006.jpg

دست کمی از نورپردازی های سرزمین ناشناخته نداره ... یا فک کنم تو اکت 3 بود ، که محیط تاریک بود و یک سری میوه هایی با نور قرمز رنگ اگه درست بگم رو زمین بودن :دی بسیار عالی و خارق العاده بودن ...

والا من خیلی از مسائل تکنیکی سر در نمیارم و با اصطلاحات پیشرفتش آشنا نیستم ، اما یادمه منتقدین در مدح گرافیک Uncharted 2 گفتن نورپردازیش از فلان تکنیک استفاده شده بود که قبلا تو گیرز 2 فقط استفاده شده بود ...
سوای این بحث ها چیزی رو که به چشم هم در مورد نورپردازی گیرز 2 دیدم شدیدا فک برانداز بوده ؛ تصاویر زیر رو ببین :
938611_20081015_790screen007.jpg

938611_20081015_790screen005.jpg

938611_20081015_790screen006.jpg

دست کمی از نورپردازی های سرزمین ناشناخته نداره ... یا فک کنم تو اکت 3 بود ، که محیط تاریک بود و یک سری میوه هایی با نور قرمز رنگ اگه درست بگم رو زمین بودن :دی بسیار عالی و خارق العاده بودن ...
البته این ها به نظر in engine می آیند.اګه به اینه که u3 مرحله صحرا و عکس هایی که ازش هست in engine هستند.اون ها که واقعا شاهکارند.

بابا چرا راه دور میرید؟ همون شماره اول Gears اگه یادتون باشه یه مرحله داشت که تو شب بود و خفاش ها میومدن. چند سری نورپردازی Dynamic زیباش رو به نمایش گذاشتن. مثلا اون نورافکنه رو میگرفتی تا Dom رد بشه یا خود مارکوس میرفت زیر نور. واقعا فوق العاده بود. کلا گرافیک Gears مشکل خاصی نداره و تو همه چی قویه.

البته این ها به نظر in engine می آیند.اګه به اینه که u3 مرحله صحرا و عکس هایی که ازش هست in engine هستند.اون ها که واقعا شاهکارند.
خو اگه اینجوریه منم میگم هیلو 10 (!) از گرمای خورشیدش پوستت احساس گرما میکنه:|!
مومن بازی رو که هنوز نیومده رو چرا میکشی وسط ؟
الآن من نمیدونم این پست شما چه ربطی داشت این وسط ؟! اومدی همینجوری یه فن بازی در بیاری و بله ؟!
یکی گفت نور پردازی گیرز در حدّ بازی های سونی نیست ، من میگم هست ... نه مشکل از 360ـه ، نه از UE 3 ... چون :
Alan Wake وجود داره که نورپردازیش در حد عرش اعلی هست .
و تصاویری از یه بازی که گرافیک UE رو به رخ میکشه رو گذاشتم ...
پ.ن : تصویر اول عکس گیم پلی بازی هست . انعکاس نور روی کوهان مارکوسو نیگا ! اوفففففففف :دی ...

دوستان من خودم 360 دارم ولی خدایی گرافیک Gears 3 انچنان چنگی به دل نمیزنه در مقابل killzone و uncharted. دوستان لازم نیست عکس بزارید من تمامی این بازیهایی رو که گفتم خودم بازیشون کردم. تریلر های3 gears هم دیدم.

گرافیک هم در همین حد برا من و خیلی گیمر های دیگه کافیه. چیزی که من رو بیشتر از همه به خودش جلب می کنه گیم پلی هستش. وگرنه من crysis و crysis warhead رو رو very high بازی کردم. گرافیک این بازی بیشتر از تمامی بازیهای کنسولیه و تنها رقیبش هم crysis 2 نسخه ی PC خواهد بود ولی متاسفانه Crysis گیم پلی یکنواخت و کسل کننده ای داشت و برا من بازیهای سری COD خیلی جذابتر از crysis بودن.

در هر حال به نظر من Epic میخواد با نشون دادن این یه جوابی داده باشه به cryengine چون اخیرا مسولین کرایتک خیلی متلک به Unreal میانداختن. باید صبر کرد و دید.

دوستان من خودم 360 دارم ولی خدایی گرافیک Gears 3 انچنان چنگی به دل نمیزنه در مقابل killzone و uncharted. دوستان لازم نیست عکس بزارید من تمامی این بازیهایی رو که گفتم خودم بازیشون کردم. تریلر های3 gears هم دیدم.

گرافیک هم در همین حد برا من و خیلی گیمر های دیگه کافیه. چیزی که من رو بیشتر از همه به خودش جلب می کنه گیم پلی هستش. وگرنه من crysis و crysis warhead رو رو very high بازی کردم. گرافیک این بازی بیشتر از تمامی بازیهای کنسولیه و تنها رقیبش هم crysis 2 نسخه ی PC خواهد بود ولی متاسفانه Crysis گیم پلی یکنواخت و کسل کننده ای داشت و برا من بازیهای سری COD خیلی جذابتر از crysis بودن.

در هر حال به نظر من Epic میخواد با نشون دادن این یه جوابی داده باشه به cryengine چون اخیرا مسولین کرایتک خیلی متلک به Unreal میانداختن. باید صبر کرد و دید.
سلام.از روی یک تریلر دو دقیقه ای نمیشه به این نتیجه رسید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or