EPIC Games:نسلی جدید از گرافیک در GDC

Behrooz

کاربر سایت
unreal_logo.jpg

خوب.مثل اینکه EPIC GAMES قراره طوفان به پا کنه!!
GDC امسال قراره از 28 فبریه تا 4 مارچ در سان فرانسیسکو برگذار بشه.
Mark Rein در Twiiter شخصی خود گفته پروژه ی جدید خود را می خواهیم به نمایش بگذاریم و در واقع شما نسلی جدیدی از گرافیک را در GDC با استفاده از Unreal Engine 3 خواهید دید و حتما از غرفه ی ما برای مشاهده ی آن دیدن کنید.
همچنین این موضوع را Cliff Bleszinsk تایید کرده و در Twiiter خود گفته:گرافیک بازی ها به اندازه ی کافی خوب نیست.Dammit!!
باید ببینیم که آن ها چکار خواهند کرد.
www.electronictheatre.co.uk

البته این ها به نظر in engine می آیند.اګه به اینه که u3 مرحله صحرا و عکس هایی که ازش هست in engine هستند.اون ها که واقعا شاهکارند.

این عکسایی که دوستمون گذاشتن مال گیرز 2سال 2008 هستش صحرایی که شما میگی مال انچارتد3 ای که سال 2011 عرضه میشه........ .

گیرز 2 رو میشه با انچارتد 2 مقایسه کرد تازه اونا هم با هم یه سال تفاوت دارن....... .

+

در کل منظور این نبوده که کدوم بهتره یا بدتر منظور اینکه گیرز هم همچین چیزایی داشت.......
.
.
.

من خودم در یکی از مجلات بازی خواندم که گفته بودند گیرز 2 را رنگ کرده اند و جای گیرز 3 میفروشند و این درست است دوستان ؟ :-/

همین bulletstorm هم که من نگایش میکردم با موتور گیرز ساخته اند دیگر :-s خب نور پردازیش چیز خاصی نداشت که بعد تازه شخصیت اصلیش هم سایه ندارد روی زمین و دودهایش 2 بعدی هستند و انفجارهایش افکت ندارد و من خوشم نیامد و :( از گیرز 3 هم خوشم نمیاید و آن مجله هم که خواندم خودش این را گفته بود /:) و همین آقای کلیفی هم این بازی را با کیلزون 3 مقایسه کرده بود که اشتباه است کارش b-)

یکی گفت نور پردازی گیرز در حدّ بازی های سونی نیست ، من میگم هست ... نه مشکل از 360ـه ، نه از UE 3 ... چون :
Alan Wake وجود داره که نورپردازیش در حد عرش اعلی هست .
الان اینا چه ربطی بهم دارن ؟ :دی نورپردازی عرش اعلی AW چه ربطی به این داره که این مهم هم توی UE و گیرز قابل دسترس باشه ؟ دو موتور گرافیکی کاملاً متفاوت.

بنظر من نور پردازی سری گیرز مشکل خاصی نداره یعنی تو نسخه دوم بهتر شد و در ورژن سوم بهتر تر :d

من خودم در یکی از مجلات بازی خواندم که گفته بودند گیرز 2 را رنگ کرده اند و جای گیرز 3 میفروشند و این درست است دوستان ؟ :-/
از این مجله ها نخون آقا! فقط اذهان عمومی رر می خوان خراب کنن! :d
اونهمه پیشرفت میشه رنگ کردن! :|
یه مقایسه بین تصاویر گیرز 2 با 3 بکن تا همه چی دستت بیاد! b-)

کلا گرافیک gears 3 فرق انچنانی با gears 2 نداره. البته بازی مطمئنا گیم پلی جذابی خواهد داشت ولی از لحاظ گرافیکی انتظار چندانی ازش نمیره. یه قسمت از گرافیک بازیها که زیبایی بازی رو جند برابر میکنه Lighting هستش. متاسفانه نورپردازی در سری Gears هیچ گاه در حد عناوین اختصاصی PS3 چون Uncharted و Killzone نبوده. و اکثریت نورپردازی های Gears هم نه از نوع dynamic و پویا بلکه به صورت baked texture هستن که چندان خوشایند نیست. حالا یا Unreal این توانایی رو نداره یا 360 قدرت انچنان برای ایجادش رو . کلا من اهمیتی به گرافیکش نمیدم و بیشتر منتظر گیم پلی این بازی هستم.

الان نارنجک به کمر بسته داری نقش حسین فهمیده رو بازی میکنی..!

اینقدر دوست دارم یکی بیاید به Geow گیر بده که حد و حساب نداره چون فوری با مدرک..

در زمینه نور پردازی این کلیپ 5 مگی رو نگاه کنید و به اشتباه خودتون پی ببرید..تازه این اولین نمایش گیرز 3 هست

دانلود ویدئو با حجم 5 مگ

الان اینا چه ربطی بهم دارن ؟ :دی نورپردازی عرش اعلی AW چه ربطی به این داره که این مهم هم توی UE و گیرز قابل دسترس باشه ؟ دو موتور گرافیکی کاملاً متفاوت.

بنظر من نور پردازی سری گیرز مشکل خاصی نداره یعنی تو نسخه دوم بهتر شد و در ورژن سوم بهتر تر :d
lol
شما قبل این که بیای پست نقل کنی و از حکمت بی ربطی پست من مطلقه بگی ، یبار میخوندی پستی رو که بنده نقل قول کردم ، او نوقت متوجه میشدی ...
الله وکیلی منم مث شما میدونم انجین آلان ویک با گیرز 2 متفاوت هست اما اون دوستمون گفت :
حالا یا Unreal این توانایی رو نداره یا 360 قدرت انچنان برای ایجادش رو .
فک کنم روشن شده باشه که اسم AW رو چرا آوردم .

• Like
Reactions: u.s.a
من نمی دونم بعضی دوستان چطوری پیشرفت killzone 3 نسبت به kz 2 رو خیلی راحت می بینند یا u3 نسبت به u2 ولی نوبت به GEOW که میرسه ......:|
جالب اینجاست که GEOW 3 تو تمام زمینه ها پیشرفت کرده ، نه فقط بخواد محیط بزرگتر کنه یا کیفیت بافت ها رو افزایش بده....... از سایه زنی و نورپردازی گرفته تا مدلینگ ...تو تمام زمینه ها پیشرفت کرده ولی چون انحصاری 360 و به قول بعضی دوستان xbox دیگه بیش از این توان نداره پس هرچه قدرم پیشرفت کنه بازم به چشم بعضی ها نمیاد....

-----------
خداوکیلی انصافم خوب چیزیه!!!!!

• Like
Reactions: Fenris Wolf
خو اگه اینجوریه منم میگم هیلو 10 (!) از گرمای خورشیدش پوستت احساس گرما میکنه:|!
مومن بازی رو که هنوز نیومده رو چرا میکشی وسط ؟
الآن من نمیدونم این پست شما چه ربطی داشت این وسط ؟! اومدی همینجوری یه فن بازی در بیاری و بله ؟!
یکی گفت نور پردازی گیرز در حدّ بازی های سونی نیست ، من میگم هست ... نه مشکل از 360ـه ، نه از UE 3 ... چون :
Alan Wake وجود داره که نورپردازیش در حد عرش اعلی هست .
و تصاویری از یه بازی که گرافیک UE رو به رخ میکشه رو گذاشتم ...
پ.ن : تصویر اول عکس گیم پلی بازی هست . انعکاس نور روی کوهان مارکوسو نیگا ! اوفففففففف :دی ...
من فن بازی در آوردم؟؟؟
من گفتم اون ها IN ENGINE هستند.
می دونی in engine یعنی چی؟؟؟
اصلا U3 رو بی خیال می خوای چند تا از CRYENGINE عکس بزارم؟؟؟
وقتی عکس از ګیم پلی اومد می شه بحث کرد.
در مورد عکس اول هم خیلی ګرافیک بالایی داره ولی بازم به نظرم inengine هست.
پ.ن:gears یکی از کاندید های بهترین ګرافیک ۲۰۱۱ رو داره و عالی هستش و اون پست من هم اشاره داشت به این که عکس خوبی برای مقایسه ګذاشته نشده بود.مثل اینه که replay ای از gt5 رو به عنوان ګرافی بازی و معرفی کنی!!

آخرین ویرایش:
من فن بازی در آوردم؟؟؟
پ.ن:gears یکی از کاندید های بهترین ګرافیک ۲۰۱۱ رو داره و عالی هستش و اون پست من هم اشاره داشت به این که عکس خوبی برای مقایسه ګذاشته نشده بود.مثل اینه که replay ای از gt5 رو به عنوان ګرافی بازی و معرفی کنی!!

اون عکس های که کیوان از Geow2 گذاشت 100 درصد مربوط به داخل بازی هست و مرحله دو geow2 هست

محمد من قبل هر چیزی اعتراف کردم از اصطلاحات گرافیکی سر در نمیارم ؛ نه ... نمیدونم معنیش چیه دقیق .
اما اون تصاویر 100% مال بازی هست ، فک کنم بهش بگن in game ...

همین bulletstorm هم که من نگایش میکردم با موتور گیرز ساخته اند دیگر :-s خب نور پردازیش چیز خاصی نداشت که بعد تازه شخصیت اصلیش هم سایه ندارد روی زمین و دودهایش 2 بعدی هستند و انفجارهایش افکت ندارد و من خوشم نیامد و :( از گیرز 3 هم خوشم نمیاید و آن مجله هم که خواندم خودش این را گفته بود /:) و همین آقای کلیفی هم این بازی را با کیلزون 3 مقایسه کرده بود که اشتباه است کارش b-)

پسر رنگ زدن چیه ! gears گرافیکش از همه لحاظ خداس !!!پرچمدار گرافیک کنسولیه ! شرط می بندم بهترین گرافیک امسال هم میشه !

• Like
Reactions: S0HEIL
دوستان من خودم 360 دارم ولی خدایی گرافیک Gears 3 انچنان چنگی به دل نمیزنه در مقابل killzone و uncharted. دوستان لازم نیست عکس بزارید من تمامی این بازیهایی رو که گفتم خودم بازیشون کردم. تریلر های3 gears هم دیدم.

گرافیک هم در همین حد برا من و خیلی گیمر های دیگه کافیه. چیزی که من رو بیشتر از همه به خودش جلب می کنه گیم پلی هستش. وگرنه من crysis و crysis warhead رو رو very high بازی کردم. گرافیک این بازی بیشتر از تمامی بازیهای کنسولیه و تنها رقیبش هم crysis 2 نسخه ی PC خواهد بود ولی متاسفانه Crysis گیم پلی یکنواخت و کسل کننده ای داشت و برا من بازیهای سری COD خیلی جذابتر از crysis بودن.

در هر حال به نظر من Epic میخواد با نشون دادن این یه جوابی داده باشه به cryengine چون اخیرا مسولین کرایتک خیلی متلک به Unreal میانداختن. باید صبر کرد و دید.

اتفاقا به نظر من از معدود بازيهاي كه دو شماره پي در پيش از لحاظ گرافيكي پيشرفت زيادي واقعا داشته همين گيرز هستش.يعني شماره 3 نسبت به 2

من فن بازی در آوردم؟؟؟

عزيزم اون عكسها ماله گيرز 2 هستش و تماما Ingame هستش.

آره فکر کنم همون مرحله ایه که سوار اون تانکه هستیم که رو سقفشیم بعد یه چیزایی مثل بمب:دی(ازون هیولا پرنده ها که آخرش سوارش میشیم)پرت میشد ترفمون!

حالا نور پردازی گیرز 2 تو این عکس هایی که کیوان گذاشت زیاد خود نمایی نمیکنه، اون مرحله ایی بود که توی غار بودیم (یادم نیست Act چند بود) همه جا شدیداً تاریک بود اون رباته Jack راه رو روشن میکنه. واقعاً نور پردازی تو اون سکانس تو زمان خودش غوغا بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or