EPIC Games:نسلی جدید از گرافیک در GDC

Behrooz

کاربر سایت
unreal_logo.jpg

خوب.مثل اینکه EPIC GAMES قراره طوفان به پا کنه!!
GDC امسال قراره از 28 فبریه تا 4 مارچ در سان فرانسیسکو برگذار بشه.
Mark Rein در Twiiter شخصی خود گفته پروژه ی جدید خود را می خواهیم به نمایش بگذاریم و در واقع شما نسلی جدیدی از گرافیک را در GDC با استفاده از Unreal Engine 3 خواهید دید و حتما از غرفه ی ما برای مشاهده ی آن دیدن کنید.
همچنین این موضوع را Cliff Bleszinsk تایید کرده و در Twiiter خود گفته:گرافیک بازی ها به اندازه ی کافی خوب نیست.Dammit!!
باید ببینیم که آن ها چکار خواهند کرد.
www.electronictheatre.co.uk

اره فک کنم خودم هم یه خورده اغراق کردم. ولی از یه چیز کاملا مطمئن باشیم که این بازی جایزه ی بهترین بازی کنسولی رو تا وقتی که رقبایی چون uncharted 3 و killzone 3 وجود داشته باشن به هیچ وجه از هیچ از جا دریافت نخواهد کرد.

در ضمن گرافیک Gears 3 بهترین 360 خواهد بود. در این شکی نیست.

فعلا كه Killzone كه زياد چيز شاخي در نيومده كه بگيم عمرا نميتونه بهش برسه.

Uncharted هم كه بايد صبر كرد و ديد.

اين حرف شما كاملا بدون منطق هستش.

• Like
Reactions: Bayonetta
فعلا كه Killzone كه زياد چيز شاخي در نيومده كه بگيم عمرا نميتونه بهش برسه.

Uncharted هم كه بايد صبر كرد و ديد.

اين حرف شما كاملا بدون منطق هستش.
داداش شما هنوز از منطقه کشتار چیز شاخی ندیدی؟ ! من ps3 ندارم ولی قصد دارم فقط و فقط برای همین بازی یدونه ps3 بگیرم

شما به همین خیال بشین ، آخر سال میخوان جایزه بهترین گرافیک رو بدن میبینیم همدیگه رو ..

بهترین گرافیک رو بهش میدن ولی از پایین جدول :)):))

اره فک کنم خودم هم یه خورده اغراق کردم. ولی از یه چیز کاملا مطمئن باشیم که این بازی جایزه ی بهترین بازی کنسولی رو تا وقتی که رقبایی چون uncharted 3 و killzone 3 وجود داشته باشن به هیچ وجه از هیچ از جا دریافت نخواهد کرد.

در ضمن گرافیک Gears 3 بهترین 360 خواهد بود. در این شکی نیست.

دوست عزیز دیگه یه کم زیادی اغراق کردی ! دیگه gears از این واقعی تر و خفن تر نمیشه ! کیفیت پوست کاراکتر ها با واقعیت مو نمیزنه ! نورپردازی هم انقدر خفنه و محیط رو طبیعی میکنه که بعیده حتی Uncharted که خودش از نورپردازی gears استفاده کرده حتی نزدیکش هم بشه !

به به میبینم تو فرهنگ ایران هر کس هر چی داره اون خوبه!!!!!
بعضی ها بازیهایی رو هنوز بازی نکردن ولی راجع به خوب یا بد بودن طوری نظر میدن که انگار کارگردن هنرین

دوست عزیز دیگه یه کم زیادی اغراق کردی ! دیگه gears از این واقعی تر و خفن تر نمیشه ! کیفیت پوست کاراکتر ها با واقعیت مو نمیزنه ! نورپردازی هم انقدر خفنه و محیط رو طبیعی میکنه که بعیده حتی Uncharted که خودش از نورپردازی gears استفاده کرده حتی نزدیکش هم بشه !
مثله اینکه gear خیلی دوست داری؟ که هرچی بازیی NO1 رو بردی زیره علامت سوال!!!!
ENGINE کجا Uncharted کجا که بخواد از نور پردازی اون استفاده کنه
کسی که 3d کار کار کرده باشه میدونه texture های gear هم کلی ایراد داره و جا واسه کار که نشه گفت با واقعیت مو نمیزنه پس انیمیشن سازهای دنیا نیان خودشونو جر بدن کلی render بگیرن تا به واقعیت برسم بیان از engine که gear رو ساختن استفاده بکنن LOL

مثله اینکه gear خیلی دوست داری؟ که هرچی بازیی NO1 رو بردی زیره علامت سوال!!!!
ENGINE کجا Uncharted کجا که بخواد از نور پردازی اون استفاده کنه
کسی که 3d کار کار کرده باشه میدونه texture های gear هم کلی ایراد داره و جا واسه کار که نشه گفت با واقعیت مو نمیزنه پس انیمیشن سازهای دنیا نیان خودشونو جر بدن کلی render بگیرن تا به واقعیت برسم بیان از engine که gear رو ساختن استفاده بکنن LOL
اون استفاده از نورپردازی GEARS رو یکی از دوستان تو صفحات قبل گفت منم پیرو حرف اون دوستمون این حرف رو گفتم :d ولی انصافاً شما اگه نگاه کنین تریلر و تصاویر GEARS رو واقعا کیفیت پوست عالیه ! حالا نه اینکه دقیقا بخوام بگم عیناً با واقعیت مو نمیزنه :d ولی توی کنسول ها تکه :d شما زیاد به خودت نگیر حالا به عنوان تعریف گفتم با واقعیت مو نمیزنه , این دیگه یه مثال جا افتادس :d

• Like
Reactions: Bayonetta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or