EPIC Games:نسلی جدید از گرافیک در GDC

Behrooz

کاربر سایت
unreal_logo.jpg

خوب.مثل اینکه EPIC GAMES قراره طوفان به پا کنه!!
GDC امسال قراره از 28 فبریه تا 4 مارچ در سان فرانسیسکو برگذار بشه.
Mark Rein در Twiiter شخصی خود گفته پروژه ی جدید خود را می خواهیم به نمایش بگذاریم و در واقع شما نسلی جدیدی از گرافیک را در GDC با استفاده از Unreal Engine 3 خواهید دید و حتما از غرفه ی ما برای مشاهده ی آن دیدن کنید.
همچنین این موضوع را Cliff Bleszinsk تایید کرده و در Twiiter خود گفته:گرافیک بازی ها به اندازه ی کافی خوب نیست.Dammit!!
باید ببینیم که آن ها چکار خواهند کرد.
www.electronictheatre.co.uk

حالا نور پردازی گیرز 2 تو این عکس هایی که کیوان گذاشت زیاد خود نمایی نمیکنه، اون مرحله ایی بود که توی غار بودیم (یادم نیست Act چند بود) همه جا شدیداً تاریک بود اون رباته Jack راه رو روشن میکنه. واقعاً نور پردازی تو اون سکانس تو زمان خودش غوغا بود .
اتفاقا دنبال همون عکسا گشتم پیدا نکردم :( !
اگه کسی از دوستان پیدا کرد دریغ نکنه :دی
پ.ن : شورش در نیاد دیگه :دی

من داشتمش ولی الان هر چی گشتم نبود ولی اینو دارم :d یه جورایی مثل AW می مونه :d
Gears-of-War-2_small_0438.jpg

اگر اشتباه نکنم که عمرا اشتباه نمیکنم این مرحله ای هست که بعد از ان باید دنبال زن دام بگردیم و آخرش "بنگ ..!" مخ زن دام ریخت..:d

• Like
Reactions: † Salvat€ore †
من فن بازی در آوردم؟؟؟
من گفتم اون ها IN ENGINE هستند.
می دونی in engine یعنی چی؟؟؟
اصلا U3 رو بی خیال می خوای چند تا از CRYENGINE عکس بزارم؟؟؟
وقتی عکس از ګیم پلی اومد می شه بحث کرد.
در مورد عکس اول هم خیلی ګرافیک بالایی داره ولی بازم به نظرم inengine هست.
پ.ن:gears یکی از کاندید های بهترین ګرافیک ۲۰۱۱ رو داره و عالی هستش و اون پست من هم اشاره داشت به این که عکس خوبی برای مقایسه ګذاشته نشده بود.مثل اینه که replay ای از gt5 رو به عنوان ګرافی بازی و معرفی کنی!!
عزیز من اون عکس ها دقیقا in game هستن و مربوط به مرحله دوم gears of war 2 میشن.
من همیشه موقعی که گرز بازی میکردم تو کف نورپردازیش بودم.خیلی واسم عجیبه که بعضیا از نورپردازی بازی ایراد میگیرن!

اگر اشتباه نکنم که عمرا اشتباه نمیکنم این مرحله ای هست که بعد از ان باید دنبال زن دام بگردیم و آخرش "بنگ ..!" مخ زن دام ریخت..:d
آخ گفتی.من عاشق این مرحله بودم.
بار اول که بازیش کردم مو به تنم سیخ شد.یادش بخیر...

آخرین ویرایش:
اولا که گیرز از لحاظ نورپردازی هیچ اشکالی ندارـه و در این زمینه واقعا 20 عمل کردـه.

بهترین مدرک هم برای اثبات این ادعا همون اولای بازی هست که میریم تو یه تونل که تاریک هست،بعد dizy از پشت سر برامون نور میندازـه.و بعد تیکرها میان.واقعا فوق العادس تو اون مرحله.

• Like
با عکس قبلی که فک کنم همه چی مشخص شد دیگه بچه ها همه در خواست این مرحله رو داشتن منم که عکس رو داشتم و پیدا کردم گفتم اینم بزارم که دیگه جای هیچ حرفی برای کسی باقی نمونه :dهر دوتاشونم دقت کنین مستقیم از داخل بازی گرفته شده و در حال بازیه
البته سایز کوچک گزاشتم صفحه نترکه :d

• Like
البته بهتره زیاده روی و اغراق نکینم. 3 Gears در مقابل عناوینی چون uncharted 3 , crysis 2 pc version و killzone 3 از لحاظ گرافیکی هیچ حرفی برا گفتن نداره. حالا گیم پلی یه بحث دیگه است.

تازه infamous 2 هم ر فراموش کردم.

• Like
Reactions: Tommy Fisher
.

اولا این که بچه ها EPIC خیلی وقته داره روی UE4 کار میکنه(نزدیک به چهار ساله).
دوما هم واقعا اگه اپیک بتونه تو این نمایشگاه با آنریل 3 گرافیکی فراتر از حد انتظار بده واقعا باید گفت که شاهکار کرده!!!=d>

البته بهتره زیاده روی و اغراق نکینم. 3 Gears در مقابل عناوینی چون uncharted 3 , crysis 2 pc version و killzone 3 از لحاظ گرافیکی هیچ حرفی برا گفتن نداره. حالا گیم پلی یه بحث دیگه است.

تازه infamous 2 هم ر فراموش کردم.
اگه واقعا معنی عبارت"هیچ حرفی برای گفتن نداره" رو میدونستی,اینقدر راحت اینو بین اسم این بازی ها نمی آوردی!

اره فک کنم خودم هم یه خورده اغراق کردم. ولی از یه چیز کاملا مطمئن باشیم که این بازی جایزه ی بهترین بازی کنسولی رو تا وقتی که رقبایی چون uncharted 3 و killzone 3 وجود داشته باشن به هیچ وجه از هیچ از جا دریافت نخواهد کرد.

در ضمن گرافیک Gears 3 بهترین 360 خواهد بود. در این شکی نیست.

واقعا بعضی اوقات بهترین جواب برای بعضی دوستان سکوت!!!
ما هم سکوت می کنیم و همچنان منتظر می مانیم.....

فقط مواظب پست هایی که میدین باشین که سوژه امضا دوستان قرار نگیره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or