EPIC Games:نسلی جدید از گرافیک در GDC

Behrooz

کاربر سایت
unreal_logo.jpg

خوب.مثل اینکه EPIC GAMES قراره طوفان به پا کنه!!
GDC امسال قراره از 28 فبریه تا 4 مارچ در سان فرانسیسکو برگذار بشه.
Mark Rein در Twiiter شخصی خود گفته پروژه ی جدید خود را می خواهیم به نمایش بگذاریم و در واقع شما نسلی جدیدی از گرافیک را در GDC با استفاده از Unreal Engine 3 خواهید دید و حتما از غرفه ی ما برای مشاهده ی آن دیدن کنید.
همچنین این موضوع را Cliff Bleszinsk تایید کرده و در Twiiter خود گفته:گرافیک بازی ها به اندازه ی کافی خوب نیست.Dammit!!
باید ببینیم که آن ها چکار خواهند کرد.
www.electronictheatre.co.uk

اوه خدای من..!
نکنه یک دفعه UE4 رو معرفی کنن..

به نظر من کم کم باید شروع کنن به ساخت UE4 اما فکر نمیکنم تو این نسل ازش دیگه استفاده بشه شاید یک نسخه بهینه شده UE3 باشه اما UE4 برای این نسل فکر نکنم .:)

این ها برای این که متوری بسازن که بتونه خرج خودش رو در بیاره مثل UE باید بدونن اول نسل بعد سخت افزار چه کششی داره و انجینی بسازن که بتونه اون نیاز ها رو بر طرف کنه اگه با مشخصات الان شروع کنن شاید نسل بعد کلا اون انجین اون سطح رو جواب نده و هی مجبور به تغییرش باشن .

به نظر من کم کم باید شروع کنن به ساخت UE4 اما فکر نمیکنم تو این نسل ازش دیگه استفاده بشه شاید یک نسخه بهینه شده UE3 باشه اما UE4 برای این نسل فکر نکنم .:)

این ها برای این که متوری بسازن که بتونه خرج خودش رو در بیاره مثل UE باید بدونن اول نسل بعد سخت افزار چه کششی داره و انجینی بسازن که بتونه اون نیاز ها رو بر طرف کنه اگه با مشخصات الان شروع کنن شاید نسل بعد کلا اون انجین اون سطح رو جواب نده و هی مجبور به تغییرش باشن .
همین الانش هم به نظرم نسل بعد هستیم :d. حالا این پیکان جوانان و پراید و ژیان جلوی پیش رفت صنعت گیم رو گرفتن یه بحث هست، همین الان موتوری که از DX 11 پشتیبانی کنه و PS 4 و... یعنی یه موتور جدید هست.

درضمن خواب UE4 رو حالا، حالا ها ببینید، الان تازه مایکروسافت میگه یه لانچ جدید داشتیم، سونی هم که کنسولش قرار 9 سال دیگه تازه معلوم بشه چیه :d. با این حساب تا 2015 فکر نمیکنم موتور جدیدی ببینیم، دلیل این تکاپوی Epic هم فقط یه چیز هست اونم Crytek و Crysis 2 و CE3 همین و بس ...

البته مدتی میشه که UE3 در برخی از موارد پاسخگوی بازی ها نمیشه. . این موتور علی رغم گستردگی خودش, دارای ایراد هایی هم هست. میشه گفت اوایل اسم UE3 خیلی پر ابهت بود ولی الان دیگه داره در بعضی از بازی ها از نهایت قدرتش استفاده میشه.

به نظر من نسل بعد مال crytek خواهد بود. 3 UE دیگه جذابیتی نداره. Cryengine اگر به موقع برا نسل بعد اماده باشه میتون جای UE رو بگیره.
به نظر من :
چوات یرلی و اون موتور مزخرفشون هیچ غلطی نمیتونن بکنن و نسل بعد نیز ازان اپیک خواهد بود و موتورهای اختصاصی که جای خودشون رو دارن ...
Dawn With Cry Engine ... :|

@ Vily :
رفیق داشتم یه گیف میذاشتم خودتو خودم یه هفته بریم مرخصی !
پستتو تا نقل قول کردم دیدم عزیزی پاکش کرده ...
گویا اون "به نظر من" رو نمیبینی اوّل این پست !

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Dreams Ocean
به نظر من نسل بعد مال crytek خواهد بود. 3 UE دیگه جذابیتی نداره. Cryengine اگر به موقع برا نسل بعد اماده باشه میتون جای UE رو بگیره.
تجربه Epic، قیمت مناسب انجینش، روابط عالی با دیگر سازنده ها باعث میشه بازار رو دردست داشته باشه. نسل بعدی هم وجود نداره که بخوایم براشنسخه بپیچیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or