- ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
- بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
- تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
- چالش برانگيز
- قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
- مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
- جهان باز (Open World) خواهد بود .
- تم آن در مورد اراده بشر است .
@A7A
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .
Last edited by a moderator:

پالیگان هم اومده باهاش صحبت کرده و ازش پرسیده که انگیزت از این کار چی هست اصلا؟ ایشون هم مثل هر ابرقهرمان محبوب دیگه، یه پیشینه داستانی خوب برای خودش داره و جواب داده که من خودم حدود 170 بار سر این باس کشته شدم، برای همین خواستم به بقیه کمک کنم تا از شر این مبارزه خلاص شن. خلاصه که سابردیت الدن رینگ قبل از عرضه بازی یکی از عجیب ترین جاهای اینترنت بود، و به نظر میرسه بعد از عرضه هم همچنان یکی از عجیب ترین جاهای اینترنت باقی میمونه.