Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
خب این شاهکارم تموم شد و عجب بازیی بود.....
ارزش بازی انقدر بالا بود که یبار پلات کمش بود 2بار پلاتش کردم :D
photo_۲۰۲۲-۰۴-۱۶_۰۳-۳۶-۱۰.jpg photo_۲۰۲۲-۰۴-۱۶_۰۳-۳۶-۲۷.jpg

دفعه اول با نسخه ps5 چون محیطو داشتم لیس میزدم مثل لواشک:D حدود 90 ساعتی طول کشید و اما وقتی رفتم رو نسخه ps4 و بازیو پلات کردم به میزان ساعتش نگاه کردم دروغ نمیگم اما یهو پشمام یه فری خورد :D....میدونم کمترشم راحت میشه اما برا من جالب بود چون هرچی فرعی هم بود رفتم
photo_۲۰۲۲-۰۴-۱۶_۰۳-۳۶-۰۴.jpg

راستی اینم بگم باس آخر هم 6 بار زدمش برا مجموع هر 3 پایان تو هر دور اما هنوز از عذاب وجدان بکاپ گرفتن سیو خلاص نشدم با اینکه بکاپم قبل باس آخر بود:D
دور دوم بیلد هم متفاوت بستم رفتم سراغ گریت سورد و سنگین بازی و تا جنرال عزیز پیش رفتم اما بازم تغییرش دادم و حتی ریورز ، عشق دوستان عزیزو هم یه تستی زدم و واقعا احترام شدید میزارم اما بیلد من نبود با اینکه باهاش باس هم زدم اما نمیدونم چرا زرت و زورت میمردم :Dبا اینکه خیلیا مسخره میکردن دوستانو که اوپی و فلان بیسار انتظار یه چیز ساده داشتم.
دور اول برا سامون از بلک نایف تیچه استفاده کردم و دور دوم میمیک بازیو شروع کردم که اینو با بقیه دوستان همنظرم واقعا اوپیه:D

خلاصه الان من موندم و یه گریت هول (خلاء):D که الان چی میشه؟؟؟چیکار کنم؟؟؟تا کی صبر کنم دی ال سی بیاد که مشخص بشه اون 2تا شخصیت اصلی الان چی شدن؟؟؟
یه چیزم بگم من اعتیاد پیدا کرده بودم به محیط بازی بخاطر اسب سواری مریضش که بجا راه صاف رفتن یکسره از همه جا بالا میرفتم و هی میمردم

سلام این اولین کامنتم تو فرومه
خب منم بازی رو انجام دادم وفکر میکنم بهترین اثر میازاکی باشه بعد از ۵۰ ساعت بازی.
یه سوال برام پیش اومد که فکر کنم گیمر های محترم خانوم و آقا بتونن راهنمایی کنن من رو.
بعد از زدن باس godrik دنبال سومین باس اصلی بازی گشتم تو نقشه و تقریبا ۸۰ درصدش رو زیرو رو کردم تا رسیدم به قلعه Redmane اونجایی که تهش یه پیرمرد شبیه بابا نوئل نشته. با لباس راه راه. قبلش هم یه باس دوتایی بود یکی گرگ نما بود و یکی شوالیه که باس سختی هم بود بر خلاف باس های قبلی بعد از زدنشون می‌رسیم به اون پیر مرده که میگه میخوای تو فستیوال شرکت کنی. که من refuse زدم برای همین هر وقت میرم پیشش میگه برو و اون در پشتش باز نیست. فستیوالش هم برگزار نمیشه. از اینترنت چند تا ویدئو دیدم که احتمال دادم این منطقه ربطی داره به کوئست ranni.اونجا بعد از زدن باس loretta که اسب سوار بود می‌رسیم به ranni که یه چیزایی میگه. بعد میایم طبقه پایین با سه نفر روح مانند صحبت میکنیم که یکیش شبیه همون آهنگر غولست! بعد از قلعه اومدم پایین تا کوئستش رو انجام بدم که دیدم یه هاله دور قلعهس و نمیشه رد شد بعد رفتم بالا و با شمشیر زدمش ranni رو و بعد یه چیزایی گفت و غیب شد و دیگه اون غول آهنگر هم از اون مکانی که همیشه کتاب میخوند ناپدید شد. بعد دوباره اینترنت دیدم که یکی گفته شاید کوئست اون ربطی به زیر زمین داشته باشه رفتم سمت وسطای نقشه یه جایی پیدا کردم زیر زمین که باید flame های جلوی ستون ها رو روشن ببینم. دقیقا مکانش زیر زمین بود و بالاش ستاره بود. ولی وقتی این مرحله رو رد کردم باز هم نه از ranni خبری بود و نه اون پیر مرده فستیوال گذاشته بود. حالا سولم اینه که باید چیکار کنم تا فستیوال اون پیرمرد در قلعه redmane برگزار بشه تا بتونم باش رادهان رو بزنم و به godfrey برسم چون میدونم باس اصلیه؟
ممنون هستم ازتون بسیار. دوستان خوره کمک کنن!
بازی رو باید از اول شروع کنم؟

خب این شاهکارم تموم شد و عجب بازیی بود.....
ارزش بازی انقدر بالا بود که یبار پلات کمش بود 2بار پلاتش کردم :D
View attachment 252200View attachment 252201

دفعه اول با نسخه ps5 چون محیطو داشتم لیس میزدم مثل لواشک:D حدود 90 ساعتی طول کشید و اما وقتی رفتم رو نسخه ps4 و بازیو پلات کردم به میزان ساعتش نگاه کردم دروغ نمیگم اما یهو پشمام یه فری خورد :D....میدونم کمترشم راحت میشه اما برا من جالب بود چون هرچی فرعی هم بود رفتم
View attachment 252202

راستی اینم بگم باس آخر هم 6 بار زدمش برا مجموع هر 3 پایان تو هر دور اما هنوز از عذاب وجدان بکاپ گرفتن سیو خلاص نشدم با اینکه بکاپم قبل باس آخر بود:D
دور دوم بیلد هم متفاوت بستم رفتم سراغ گریت سورد و سنگین بازی و تا جنرال عزیز پیش رفتم اما بازم تغییرش دادم و حتی ریورز ، عشق دوستان عزیزو هم یه تستی زدم و واقعا احترام شدید میزارم اما بیلد من نبود با اینکه باهاش باس هم زدم اما نمیدونم چرا زرت و زورت میمردم :Dبا اینکه خیلیا مسخره میکردن دوستانو که اوپی و فلان بیسار انتظار یه چیز ساده داشتم.
دور اول برا سامون از بلک نایف تیچه استفاده کردم و دور دوم میمیک بازیو شروع کردم که اینو با بقیه دوستان همنظرم واقعا اوپیه:D

خلاصه الان من موندم و یه گریت هول (خلاء):D که الان چی میشه؟؟؟چیکار کنم؟؟؟تا کی صبر کنم دی ال سی بیاد که مشخص بشه اون 2تا شخصیت اصلی الان چی شدن؟؟؟
یه چیزم بگم من اعتیاد پیدا کرده بودم به محیط بازی بخاطر اسب سواری مریضش که بجا راه صاف رفتن یکسره از همه جا بالا میرفتم و هی میمردم
من ۱۴۴ ساعت طول کشید تا بازی رو یک بار تموم کنم با لول ۱۹۷!!! :D
پلات هم نکردم. البته باگ شد وگرنه پلات میشد. همه تروفی ها رو گرفتم الا تروفی اسلحه های لجندری. همه ی اسلحه ها رو گرفتم اما تروفی باز نشد.

• Like
Reactions: reza_cowboy
دو تا باس آخر بازی واقعا راحتن. توی باس های بازی بنظرم مالنیا و mohg از همه سخت تر بودن. باس آخر از لحاظ هنری و موسیقی برای من شاهکاره. دلم نیومد تمومش کنم.

من ۱۴۴ ساعت طول کشید تا بازی رو یک بار تموم کنم با لول ۱۹۷!!! :D
پلات هم نکردم. البته باگ شد وگرنه پلات میشد. همه تروفی ها رو گرفتم الا تروفی اسلحه های لجندری. همه ی اسلحه ها رو گرفتم اما تروفی باز نشد.
اون باگ نبود یه سلاح که باس بزنی غیب میشه

بچه ها کوآپ بازی چطوریه؟ سریع پیدا میشه؟ یا مثل دیمن سولز سخت پیدا میشه.

سئوال بعدی اینکه، حدودا چند ساعت گیم پلی میشه؟
بنظرم مولتی پلیر بازی کلا خوبه. هم نفرات زیاده و هم با این اینترنت ایران تقریبا خوب جواب میده.

بستگی به خودت داره که چقدر بگردی توی دنیای بازی. من دور اولم فعلا نزدیک ۹۰ ساعت شده ولی هنوز باس جدید و قسمت های جدیدی از مپ رو دارم کشف میکنم! بنظرم بازی راحت ۱۰۰ ساعت حداقل محتوا داره.

سوال در مورد داستان:
دلیل حمله مالنیا به رادان چی بود؟ و تایم لاینش کی بود دقیقا؟
یک تئوری اینه که حمله سپاه مالنیا به Caelid و رادان، ربوده شدن میکلا بوده و مالنیا فکر میکرده که رادان میکلا رو گروگان گرفته که بنظر من کاملا اشتباهه، دلیلش هم اینه که وقتی ما با مالنیا روبرو میشیم خودش میگه که منتظر برادر دوقلوش هست تا برگرده به Haligtree و مطمئنه که میکلا سر قولش میمونه. درست ترین تئوری هم بنظرم اینه که نبرد رادان و مالنیا نبرد نهایی سری جنگ های بعد از The Shattering هستش که برای تصاحب Great Rune های در اختیار دمیگادها بوده و پس از اون دنیا به حال و روزی در میاد که کاراکتر ما باهاش مواجه میشه، یعنی من از نظر تایملاینی مبارزه مالنیا و رادان رو توی اخر خط اتفاقات قبل از ورود The Tarnished قرار میدم. این دوتا قویترین دمیگادها بودن و رو دستشون و ارتششون دیگه کسی نبوده. توی تریلر TGA 2021 میبینیم که رادان دست مصنوعی و دست شمشیرزن مالنیا رو قطع میکنه و تنها راه نجات مالنیا اون bloom معروفشه که باعث میشه اسکارلت رات به پوست و استخون رادان نفوذ کنه. خود مالنیا هم بیهوش میشه و توسط یکی از شوالیه هاش از وسط نبرد نجات پیدا میکنه و همون شوالیه به تنهایی برش میگردونه به Haligtree. هنگام این نبرد و در نبود مالنیا، Mohg به Haligtree حمله میکنه و اون پیله که میکلا داخلش قرار داررو میدزده. یک سوالی که اینجا پیش میاد اینه که اگر مالنیا و رادان تنها دمیگادهای باقی مونده بودن و باقیشون توسط این دو شکست خوردن(مورگوت، رایکارد، مو و گادریک. توی جهان بازی سر یکی از سنگ قبرا که به شکل شمشیر هستن و یادبود جنگ های بزرگن به وضوح اشاره میکنه که گادریک با خفت و خواری توسط مالنیا شکست خورد و زانو زد!) پس خیلی منطقی به نظر میاد که Great Rune اونها بین این دو نفر تقسیم شده باشه، در حالی که چیزی که ما تو بازی میبینیم اینطوری نیس.

آخرین ویرایش:
سلام این اولین کامنتم تو فرومه
خب منم بازی رو انجام دادم وفکر میکنم بهترین اثر میازاکی باشه بعد از ۵۰ ساعت بازی.
یه سوال برام پیش اومد که فکر کنم گیمر های محترم خانوم و آقا بتونن راهنمایی کنن من رو.
بعد از زدن باس godrik دنبال سومین باس اصلی بازی گشتم تو نقشه و تقریبا ۸۰ درصدش رو زیرو رو کردم تا رسیدم به قلعه Redmane اونجایی که تهش یه پیرمرد شبیه بابا نوئل نشته. با لباس راه راه. قبلش هم یه باس دوتایی بود یکی گرگ نما بود و یکی شوالیه که باس سختی هم بود بر خلاف باس های قبلی بعد از زدنشون می‌رسیم به اون پیر مرده که میگه میخوای تو فستیوال شرکت کنی. که من refuse زدم برای همین هر وقت میرم پیشش میگه برو و اون در پشتش باز نیست. فستیوالش هم برگزار نمیشه. از اینترنت چند تا ویدئو دیدم که احتمال دادم این منطقه ربطی داره به کوئست ranni.اونجا بعد از زدن باس loretta که اسب سوار بود می‌رسیم به ranni که یه چیزایی میگه. بعد میایم طبقه پایین با سه نفر روح مانند صحبت میکنیم که یکیش شبیه همون آهنگر غولست! بعد از قلعه اومدم پایین تا کوئستش رو انجام بدم که دیدم یه هاله دور قلعهس و نمیشه رد شد بعد رفتم بالا و با شمشیر زدمش ranni رو و بعد یه چیزایی گفت و غیب شد و دیگه اون غول آهنگر هم از اون مکانی که همیشه کتاب میخوند ناپدید شد. بعد دوباره اینترنت دیدم که یکی گفته شاید کوئست اون ربطی به زیر زمین داشته باشه رفتم سمت وسطای نقشه یه جایی پیدا کردم زیر زمین که باید flame های جلوی ستون ها رو روشن ببینم. دقیقا مکانش زیر زمین بود و بالاش ستاره بود. ولی وقتی این مرحله رو رد کردم باز هم نه از ranni خبری بود و نه اون پیر مرده فستیوال گذاشته بود. حالا سولم اینه که باید چیکار کنم تا فستیوال اون پیرمرد در قلعه redmane برگزار بشه تا بتونم باش رادهان رو بزنم و به godfrey برسم چون میدونم باس اصلیه؟
ممنون هستم ازتون بسیار. دوستان خوره کمک کنن!
بازی رو باید از اول شروع کنم؟
سلام، برای رسیدن به باس ژنرال رادان یه مجموعه ای از کارهای مختلف رو باید انجام بدید که دنبال کردنشون واقعا میتونه گیج کننده باشه. :D نکته ای که در موردش وجود داره اینه که در حقیقت از طریق دو راه مختلف میشه فستیوال رو شروع کرد، حالا من مراحلی که باید طی کنید رو تو اسپویلر میذارم که بقیه هم اگه در آینده مسیرشون به تاپیک خورد استفاده کنن.:
1- اگه از طریق کوئست رانی بخواید پیش برید، اول از همه باید باس Bloodhound Knight Darriwil رو کشته باشید. این باس از همون اول بازی در دسترسه و تو قسمت جنوبی Limgrave، داخل یکی از این زندان های جادوییه. اگه نقشه رو نگاه بندازید قطعا از دستش نمیدید، اما خب لوکیشن دقیقش رو نقشه اینجاست. (میتونید این باس رو با کمک Blaidd یا تنهایی بکشید که در هر صورت انجام اینکار روند رسیدن به رادان رو جلو میبره)

2- اینجا زیاد ترتیب خاصی نداره، اما باید همون شخصیتی که گفتید داخل قلعه Redmane مثل بابانوئل لباس پوشیده رو ببینید تا در مورد فستیوال بهتون توضیح بده. حالا من خودم بعد از صحبت هاش Refuse رو نزدم اما خب احتمالا باید نسبت به شرکت کردن تو این فستیوال علاقه نشون بدید تا این مرحله پیش بره. :D

3- ملاقات با Ranni the Witch هم یه بخش ضروری از این رونده. من خودم بهش حمله نکردم برای همین مطمئن نیستم دوباره برمیگرده یا نه، اما روال عادی اینطوریه که با متانت و آرامش باهاش برخورد کنید. :D بعدش هم تو همون برج Ranni، سه شخصیت دیگه که بهشون اشاره کردید رو در قالب روح طور میبینید که ما برای رسیدن به رادان با دوتاشون کار داریم.

4- اینجا بازم یکم پیچیده تر میشه قضیه. :D تو بخش شرقی Limgrave، یه جایی هست به اسم Mistwood Ruins (همون جنگلی که پر از خرس های وحشیه). از اونجا یه آسانسوری رو پیدا میکنید که شما رو میبره به اعماق زیر زمین، جایی به اسم Siofra River (البته ظاهرا شما اونجا رو باز کردید). وقتی که به دومین Site of grace این منطقه رسیدید، یکم برید جلوتر و لبه های سمت راست رو نگاه کنید. در صورتی که باس Bloodhound Knight Darriwil رو قبلا کشته باشید، Blaidd باید اونجا باشه. وقتی باهاش صحبت کردید شما رو میفرسته سراغ شخصیتی به اسم Seluvis.

5- حالا این Seluvis کی هست اصلا؟! :D ایشون یکی از همون افرادیه که پایین برج Ranni میبینیدشون. اونجا در واقع سه تا برج وجود داره که یکیشون به همین Seluvis مربوطه و حالا طبق چیزی که Blaidd بهتون گفت، باید برید پیشش.

6- وقتی رفتید پیش Seluvis، در مورد شهر نوکرون ازش سوال کنید. بعد از اون یه نامه ای میده دستتون و رهسپارتون میکنه به سمت شخصیتی به اسم Sellen. این Sellen رو هم شاید قبلا دیده باشید، همون جادوگری که داخل یکی از خرابه های Limgrave پیداش میکنید و میتونید یک سری از مجیک هاش رو یاد بگیرید. مکان دقیقترش سمت راست همون دریاچه ای هست که توش اوایل بازی یه اژدها بهتون حمله میکنه. به هر حال، چه ایشون رو قبلا دیدید و چه ندیدید، الان باید برید پیشش و نامه Seluvis رو به دستش برسونید. وقتی نامه رو تحویل دادید، یه نکته مهمی رو واستون توضیح میده و بعد از شنیدن این توضیحات، بالاخره میتونید با ذکر یک صلوات برگردید به قلعه Redmane و باس فایت رادان رو شروع کنید. :D

راه دیگه شروع کردن فستیوال که مراحل ساده تری هم داره اینه که وارد منطقه Altus Plateau بشید. ورودیش هم از شمال منطقه Liurnia هست و برای وارد شدن بهش به دو آیتم Medallion نیاز دارید که از اینجا و اینجا میشه پیداشون کرد.

یه نکته مهم هم در مورد NPCهایی که اشباهی بهشون حمله کردید یا کشتید و از بابت اینکار پشیمونید:
یک راهکاری وجود داره که این NPCها دوباره باهاتون رفتار دوستانه داشته باشن. اگه مسیرتون به اینجا خورده باشه، یه مجسمه ای رو رو میبینید که میشه کنارش رفت و باهاش تعامل کرد. کار این مجسمه هم دقیقا همینه که NPCهایی که بهشون ضربه زدید یا اشتباهی کشتینشون رو دوباره به حالت اول برمیگردونه. البته برای انجام اینکار به آیتم Celestial Dew هم نیاز دارید. من خودم تابحال اینکار رو انجام ندادم اما میگن که بعضی NPC از مرگ برنمیگردن، حالا نمیدونم در مورد حمله کردن به شخصیتای مهم مثل Ranni هم چنین چیزی صدق میکنه یا نه. :D

دوستان یه سوال چرا ما تو بازی ملکه marika رو پیدا نمیکنیم؟این پس کجاست؟کجا بردنش؟یا من پیداش نکردم؟مگه نگفتن گم شده؟یا نگه داشتن واسه الدن رینگ 2؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or