Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
بازی با لول ۱۷۱ و زمان ۱۳۸ پلات شد به نظرم داستان بازی نسبت به کل مجموعه از همه ضعیف تر بود یهgotبود برا خودش گیمپلی که یه جورای نسخه اپگرید شده ی سری سولز بود و واقعا خوب از اب در اومده بود محیط بازی جز چند جا مابقی تکراری خسته کننده بود فقط باسهای اصلی یکم تو ذهن می مونه پر کردن محیط با دشمن تکراری خودش خسته کننده بود هیچ از تنوع کم کرده بود در کل تجربه خوبی بود و امیداورم دیگه اصلا به سراغ محیط باز نرن به همون سند باکس بسنده کنن بدترین دشمن برای من کلاغ بودن

• Like
Reactions: db07
جریان Roundtable Hold دقیقا چیه؟ وجود فیزیکی نداره؟ چون در حالت عادی در دسترس نیست و فقط میشه تلپورت کرد بهش.
تازه دیشب داخل Leyndell ورژن تخریب شدشو پیدا کردم که حس اون میم look how they massacred my boy بهم دست داده بود:دی اصلا حس عجیبی بود انتظار نداشتم یک دفعه از اونجا سردربیارم، فک کردم واقعا بی مقدمه به فاگ رفت سریع تلپورت کردم Roundtable دیدم هنوز سرجاشه خیالم راحت شد :D
یعنی اینی که ما الان بهش تلپورت میکنیم یک ورژن قدیمی سالم از اونه که فقط انتخاب کردن واسه فضا؟ یا تئوری خاصی پشتش هست؟ ویدئویی ندیدم کسی در موردش حرف بزنه.

بنظرم بهترین سلاح برای بیلد Strength + Dexterity که Quality میشه Bloodhounds Fang هست که اوایل بازی میشه گرفتش و اگه آپگرید کنی تا آخر بازی جوابه.
خوبیش اینه که Unique Skill ش دمیج خفنی میده و حرکتش هم طوریه که داج هم میده . یعنی هم ضربه میزنی هم یه داج خفن میده که ضربه نخوری ...
و در ادامه ش با R2 (RT) میتونی دوباره با یه حرکت خیلی سریع بری تو شکمش و باز دمیج سنگین بدی و اینم بازی یه داج + ضربه محسوب میشه.
کلا L2 و بعد R2 خیلی کارآمده.
ضمنا افکت Blood loss هم 55 تا داره.

Bloodhound's Fang | Elden Ring Wiki

برای بیلد Strength هم بهترین Ruins Greatsword هست که اینم Unique Skill خیلی خفن داره و اگه تا آخر آپگرید کنی Scale Strength ش S میشه که فوق‌العاده‌ست

Ruins Greatsword | Elden Ring Wiki

البته من دیر شروع کردم بازی رو و احتمالا اکثرا اینا رو میدونید ولی گفتم شاید به درد بخوره ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازی فوق‌العاده‌ست و بشدت غرق شدم در دنیاش ... کلا یه جادوی عجیبی داره (قبلیا هم داشتن) و یه حسی میده که متفاوته کلا.
راجع به کوئست‌ها که بعضی از بچه‌ها انتقاد داشتن خب قبول دارم که واقعا مشخص نیست باید چیکار کرد و ربطی هم به فهمیدن و زبان و ... نداره .
اما این همیشه بوده و بنظرم سبک بازی اینه که همه چیز تو دراز مدت و با چندین بار بازی کردن و کشف کردن مشخص بشه.
بازی بر این اساس طراحی شده که چندین بار انجام بشه. کلا من مشکلی ندارم ولی میشه حق داد به اونایی که مشکل دارن با این موضوع.

تنها نکته منفی مهم بازی همون بحث فنی و گرافیک تکنیکی هست که واقعا اصلا در حد عظمت این بازی نیست. هر چند طراحی هنریش بی‌نظیره.

باگ هست چند تا سلاح‌ها رو از Chest بیاری بیرون بکنی دوباره تو Chest و ور بری یکم یهو میگیری تروفی رو

بنظرم بهترین سلاح برای بیلد Strength + Dexterity که Quality میشه Bloodhounds Fang هست که اوایل بازی میشه گرفتش و اگه آپدیت کنی تا آخر بازی جوابه.
خوبیش اینه که Unique Skill ش دمیج خفنی میده و حرکتش هم طوریه که داج هم میده . یعنی هم ضربه میزنی هم یه داج خفن میده که ضربه نخوری ...
و در ادامه ش با R2 (RT) میتونی دوباره با یه حرکت خیلی سریع بری تو شکمش و باز دمیج سنگین بدی و اینم بازی یه داج + ضربه محسوب میشه.

برای بیلد Strength هم بهترین Ruins Greatsword هست که اینم Unique Skill خیلی خفن داره و اگه تا آخر آپدیت کنی Scale Strength ش S میشه که فوق‌العاده ست

البته من دیر شروع کردم بازی رو و احتمالا اکثرا اینا رو میدونید ولی گفتم شاید به درد بخوره ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازی فوق‌العاده‌ست و بشدت غرق شدم در دنیاش ... کلا یه جادوی عجیبی داره (قبلیا هم داشتن) و یه حسی میده که متفاوته کلا.
راجع به کوئست‌ها که بعضی از بچه‌ها انتقاد داشتن خب قبول دارم که واقعا مشخص نیست باید چیکار کرد و ربطی هم به فهمیدن و زبان و ... نداره .
اما این همیشه بوده و بنظرم سبک بازی اینه که همه چیز تو دراز مدت و با چندین بار بازی کردن و کشف کردن مشخص بشه.
بازی بر این اساس طراحی شده که چندین بار انجام بشه. کلا من مشکلی ندارم ولی میشه حق داد به اونایی که مشکل دارن با این موضوع.

تنها نکته منفی مهم بازی همون بحث فنی و گرافیک تکنیکی هست که واقعا اصلا در حد عظمت این بازی نیست. هر چند طراحی هنریش بی‌نظیره.
دنیا فقط rivers of blood

بنظرم بهترین سلاح برای بیلد Strength + Dexterity که Quality میشه Bloodhounds Fang هست که اوایل بازی میشه گرفتش و اگه آپدیت کنی تا آخر بازی جوابه.

برای بیلد Strength هم بهترین Ruins Greatsword هست که اینم Unique Skill خیلی خفن داره و اگه تا آخر آپدیت کنی Scale Strength ش S میشه که فوق‌العاده ست

من مشکلم باهاش این بود که یه دوره ای خیلی تکراری شد ولی بعد از تموم کردنش واقعا جای خالیش رو احساس کردم و حتی بازی های مشابه مثل Code Vein و Nioh 2 هم نتونستن اون جای خالی رو برام پر کنن و حس کمبود داشتن. فقط Metroid Dread به خاطر اعتیادآور بودنش کمکم کرد یه ذره فراموشش کنم.

خلاصه اینکه کی DLC میاد؟ :D

جریان Roundtable Hold دقیقا چیه؟ وجود فیزیکی نداره؟ چون در حالت عادی در دسترس نیست و فقط میشه تلپورت کرد بهش.
تازه دیشب داخل Leyndell ورژن تخریب شدشو پیدا کردم که حس اون میم look how they massacred my boy بهم دست داده بود:D اصلا حس عجیبی بود انتظار نداشتم یک دفعه از اونجا سردربیارم، فک کردم واقعا بی مقدمه به فاگ رفت سریع تلپورت کردم Roundtable دیدم هنوز سرجاشه خیالم راحت شد :D
یعنی اینی که ما الان بهش تلپورت میکنیم یک ورژن قدیمی سالم از اونه که فقط انتخاب کردن واسه فضا؟ یا تئوری خاصی پشتش هست؟ ویدئویی ندیدم کسی در موردش حرف بزنه.
وقتی که ماریکا اولین الدن لرد که همون گادفری باشه رو توی سرزمین میانه منصوب کرد، یه محفلی رو هم برای نظارت بر امور بوجود آورد، golden order که roundtable ی که توی leyndell دیدی، محل اصلی تجمع، گفتگو و شورای اونها بوده. کار اصلی این golden order هم محافظت از erdtree و grace اون بوده (erdtree هم که علت اصلی دور هم نگه داشته شدن سرزمین میانه ست).
با توجه به اینکه leyndell پایتخت سرزمین های در حال صلح میانه بوده، طبیعیه که این محفل و شورای اونها در همون پایتخت بنا بشه. بعد از shattering، کل leyndell و بالطبع roundtable توسط demigod های متخاصم تخریب میشه و خوب دیگه در اون محل ازش بهره برداری نمیشه.
این roundtable hold ی که ما بعنوان tarnished و سایر npc ها بهش سفر می کنیم، گفته میشه که یه پناهگاهی هست که توسط demigod ها برامون دایر شده؟ حالا اینکه این roundtable hold کجا هست معلوم نیست، ولی احتمال داده میشه که این محل توسط two fingers و در یک قلمرو کاملاً متفاوت ساخته شده باشه. حالا جالبه ۲ نفر که قبلاً یه نقشایی توی roundtable اصلی داشتن، توی این جدیده گیر افتادن، یکیشون alberich هست و دومی هم blacksmith master hewg. با hewg صحبت که می کنی همش میگه که در حال پرداخت دِینی هست که بر گردنشه و خیلی وقت پیش قولش رو داده و تا تموم نشه اوضاع بر همین منواله براش، حالا به چه کسی و چه قولی داده دیگه معلوم نیست.

مارتین قطعاً زمانی که داشته این دنیا رو شکل میداده توی ذهنش، نیم نگاهی هم به roundtable یا همون میزگرد کینگ آرتور توی camelot داشته. چون از یکسری جهات شباهت هایی این وسط وجود داره...

سلام دوستان
یک سوال آنلاین بازی برای من هیچ ساینی روی زمین نیست
تمام آیتم ها و مواردی هم که لازمه رو دارم مثل finger remedy و furled finger
چه خودم ساین بزارم یا دنبال ساین دیگران باشم هیچ خبری نیست
ممکنه مشکل از اینترنتم باشه؟؟

بنظرم بهترین سلاح برای بیلد Strength + Dexterity که Quality میشه Bloodhounds Fang هست که اوایل بازی میشه گرفتش و اگه آپگرید کنی تا آخر بازی جوابه.

برای بیلد Strength هم بهترین Ruins Greatsword هست که اینم Unique Skill خیلی خفن داره و اگه تا آخر آپگرید کنی Scale Strength ش S میشه که فوق‌العاده‌ست

Ruins Greatsword آخره بازی باسه باس های سریع اذیت می کنه.

سلام دوستان
یک سوال آنلاین بازی برای من هیچ ساینی روی زمین نیست
تمام آیتم ها و مواردی هم که لازمه رو دارم مثل finger remedy و furled finger
چه خودم ساین بزارم یا دنبال ساین دیگران باشم هیچ خبری نیست
ممکنه مشکل از اینترنتم باشه؟؟

دوستان کسی نظری نداره؟؟
لول من 16 هست ، ممکنه لول تاثیر رو matchmaking داشته باشه ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or