Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان به این لوکیشن چطور باید رفت؟
Mohgwyn Palace

اول بار وقتی وارد مپ اصلی بازی میشی White Mask Varre رو میبینی کنار گریس. اونجا باهاش حرف میزنی. بعد ازینکه گودریک رو زدی دوباره برمیگردی باهاش حرف میزنی و بعد ازین میره جلوی Rose Church توی Liurnia of the Lakes. اونجا باهاش حرف میزنی (باید دیالوگ اول که میگه They Didn't Seem Right رو انتخاب کنی) بهت Festering Bloody Finger میده که باید باهاشون ۳بار اینوید کنی به دنیای بقیه. مهم نیس بمیری یا هاست رو بکشی. بعد دوباره میری باهاش حرف میزنی بهت یه آیتم دیگه میده و ازت خون Maiden میخواد. اینجا ۲تا راه داری که اولی راحتره. میتونی بری سمت The Four Belfries که شمال همین منطفه هستش. سمت چپ دریاچه که خشکیه. اونجا برسی باید بری بالای تپه و چست رو باز کنی و Imbued Sword Key رو برداری. بیا پایین اولین پورتال رو فعال کن که میبرتت جایی که توتوریال باس بوده. اگه زدیش که راهتو ادامه میدی داخل کلیسا و آیتمی که کنار جنازه افتاده رو برمیداری. اگرم نزدیش که طبیعتا باید بزنیش. وقتی آیتم رو برداشتی برگرد پیش Varre و اینجا مدالیونی بهت میده که باهاش میری سمت Mohgwyn.
راه دوم باید بری سمت Church of Inhibition دنبال خون میدن که یه مقداری مسیرش زیاده و سر راهت از یه دهکده‌ی خطرناکی باید عبور کنی :-"
یه راه سومی هم برای به دست آوردن خون هست که توصیه نمیشه، اینه که یکی از npcهارو بکشی ولی خب کوئستش به فنا میره
اینایی که گفتم رو میتونی توی یوتیوب جای دقیقشون رو توی مپ ببینی اگه حال نداری خودت دنبالشون بگردی

• Like
Reactions: HK0 and boss-abbas
سلام
تو تنظیمات بازی اینارو رعایت کن شاید مشکلت حل شد.و یه نکته دیگه اینکه پیام دیگران رو میتونی رو زمین ببینی؟
اگه ببینی اوکیه و این تنظیماتی که تو تصویر فرستادم رو انجام بدی نباید مشکل داشته باشی.کلا یکم اینترنت مشکل داره و سخت پیدا میکنه ولی پیدا میکنه
یه چیزیم که من خودم تجربه کردم اینه که به محض ورود به بازی یا یه لوکیشن پیام ساین نفرس اینطوری پیدا نمیکنه.یکی دو دقیقه صبر کن پیام دیگران رو زمین ظاهر بشه یا علامتای قرمز مردن دیگران رو زمین ظاهر بشه بعد پیام بدهView attachment 252521
سلام دوست عزیز
بله پیام دیگران رو میبینم و حتی نشونه های مردنشون هم هست ولی matchmaking مشکل داره
اینترنت ایرانسل nat type 3 داره و اینترنت همراه اول nat type 2 با همراه اول دیروز چک کردم و مشکلی نداشت و coop انجام میشد
دوستان توجه داشته باشن که nat type نتشون چی هست اگر 3 هست اصلا برای بازی آنلاین پیشنهاد نمیشه

• Like
Reactions: boss-abbas
اول بار وقتی وارد مپ اصلی بازی میشی White Mask Varre رو میبینی کنار گریس. اونجا باهاش حرف میزنی. بعد ازینکه گودریک رو زدی دوباره برمیگردی باهاش حرف میزنی و بعد ازین میره جلوی Rose Church توی Liurnia of the Lakes. اونجا باهاش حرف میزنی (باید دیالوگ اول که میگه They Didn't Seem Right رو انتخاب کنی) بهت Festering Bloody Finger میده که باید باهاشون ۳بار اینوید کنی به دنیای بقیه. مهم نیس بمیری یا هاست رو بکشی. بعد دوباره میری باهاش حرف میزنی بهت یه آیتم دیگه میده و ازت خون Maiden میخواد. اینجا ۲تا راه داری که اولی راحتره. میتونی بری سمت The Four Belfries که شمال همین منطفه هستش. سمت چپ دریاچه که خشکیه. اونجا برسی باید بری بالای تپه و چست رو باز کنی و Imbued Sword Key رو برداری. بیا پایین اولین پورتال رو فعال کن که میبرتت جایی که توتوریال باس بوده. اگه زدیش که راهتو ادامه میدی داخل کلیسا و آیتمی که کنار جنازه افتاده رو برمیداری. اگرم نزدیش که طبیعتا باید بزنیش. وقتی آیتم رو برداشتی برگرد پیش Varre و اینجا مدالیونی بهت میده که باهاش میری سمت Mohgwyn.
راه دوم باید بری سمت Church of Inhibition دنبال خون میدن که یه مقداری مسیرش زیاده و سر راهت از یه دهکده‌ی خطرناکی باید عبور کنی :-"
یه راه سومی هم برای به دست آوردن خون هست که توصیه نمیشه، اینه که یکی از npcهارو بکشی ولی خب کوئستش به فنا میره
اینایی که گفتم رو میتونی توی یوتیوب جای دقیقشون رو توی مپ ببینی اگه حال نداری خودت دنبالشون بگردی
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
خیلی خوب توضیح دادی.به راحتی تونستم وارد اون منطقه بشم

هر دو نیمه ی grand lift of Rold رو داری؟
یدونه نقره ای رنگ کامل دارم..........یدونه هم زرد رنگ فقط یه نیمشو دارم ..........
عزیز من تو بونفایر astel naturalorn of the void هم نمیتونم از دیوار ابی رنگ رد شم برم بالا...........

آخرین ویرایش:
یدونه نقره ای رنگ کامل دارم..........یدونه هم زرد رنگ فقط یه نیمشو دارم ..........
برو به Albinaurics Village واقع در Lurnia of the Lakes به یک چاه و پل میرسی. نزدیکیه چاه یه خونه هست. کنارش سمت صخره یه کوزه ی بزرگ هست. یه بار با شمشیر بزن بهش. بهت نیمه دوم رو میده. بعدش برو همون بالابری که تو محیط برفی هست ببرتت سمت مقصدت.

واسه رسیدن به دهکده ی آلبیناریکس باید از منطقه ای شروع کنی که مه آلوده، خرچنگ و موجودات لاکپشت مانند توش هستن و صدای سرفه بیاد. یه مسیر باریکی هست همون حوالی میره سمت دهکده

اپدیت 1.4 واسه من خیلی بهتر شده ورژن 1.3 خیلی به سیستم فشار میاورد اما الان خیلی کمتر و روانتر شده
هر کی تا الان صبر کرده با همین 1.4 شروع کنه البته کرکی بازی میکنم
تک تک باید آپدیتا رو نصب کرد؟ نمیشه پرش زد از 1.2 به 1.4؟ من هنوز رو 1.2 ـم :دی

• Like
Reactions: RohFa
تک تک باید آپدیتا رو نصب کرد؟ نمیشه پرش زد از 1.2 به 1.4؟ من هنوز رو 1.2 ـم :D
نه با ید تک تک نصب کنی البته برای آپدیت 1.4 باید آخرین ورژنت 1.3.02 داشته باشی توی سایتهای مختلف دیدم کسانی نسخه 1.3.03 داشتن هنگام نصب پچ 1.4 - 2 تا از دیتا های بازی پچ نکرده و ناقص نصب شده .خودم اول 1.3.03 داشتم که آخرین نسخه بود ولی موقع پچ ارور پچ نشدن دو دیتا فایل داد. الان دیدم توی فایل تکست پچ 1.4 خودش گفته آخرین ورژن بازی باید 1.3.02 باشه نه 1.3.03 حالا چرا نرفتن آخرین نسخه پچ کنند معلوم نیست ضمنا باید 48 گیگ فضای خالی در محل نصب بازی داشته باشی و بهتره هر ماد یا فایلی که ممکنه در دیتاها بازی تغییری ایجاد کرده پاک کنید کلا آپدیت های این بازی یکم بد قلق هستش و دردسر داره اینجا هست که قشنگ نبودن گروه کودکس با آپدیتهای آسون و سریعش احساس میشه

آخرین ویرایش:
تک تک باید آپدیتا رو نصب کرد؟ نمیشه پرش زد از 1.2 به 1.4؟ من هنوز رو 1.2 ـم :D
نه نمیشه
خیلی اعصاب خوردکن بود تا نصب شد همش ارور میداد یا اصن جلو نمیرفت بازی پاک کردم دونه به دونه اپدیت ها از اول نصب کردم
اپدیت 1.3 و 1.4 یه 10-15 دقیقه هر کدوم میکشید بقیه سریع کپی میشد
البته تو note اپدیت 1.4 اینو نوشته
The full game of at least v1.03.2 is required for this patch.

Attachments

• 2222.JPG
    2222.JPG
    39.3 KB · مشاهده: 3
ممنون
بعد اینا امکان پریدن سیو نداره؟ که دیگه سیوای قدیمو نشناسه!
چون یادمه نقدای استیمو میخوندم بعضیا بعد 100 ساعت پلی تایم نقد منفی ثبت کرده بودن سر همین که ترکیده بود سیواشون با آپدیتای جدید.
والا واسه من مشکلی پیش نیومد بازی با اپدیت 1.3.1 شروع کرده بودم
البته یادم اومد زمان لانچ چند دقیقه با اپدیت 1.2 شروع کردم بعد از نصب اپدیت 1.3 سیو کار نکرد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or