Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
برو به Albinaurics Village واقع در Lurnia of the Lakes به یک چاه و پل میرسی. نزدیکیه چاه یه خونه هست. کنارش سمت صخره یه کوزه ی بزرگ هست. یه بار با شمشیر بزن بهش. بهت نیمه دوم رو میده. بعدش برو همون بالابری که تو محیط برفی هست ببرتت سمت مقصدت.

واسه رسیدن به دهکده ی آلبیناریکس باید از منطقه ای شروع کنی که مه آلوده، خرچنگ و موجودات لاکپشت مانند توش هستن و صدای سرفه بیاد. یه مسیر باریکی هست همون حوالی میره سمت دهکده
عزیز من اونجا رفتم اونیکی نیمه دیگشو باید از کجا پیدا کنم...........

اقا من تو بونفایر astel naturalorn of the void نمیتونم از دیوار ابی رنگ رد شم برم بالا...........
شما Baleful Shadow رو قبل از این باس فایت میزنی که یه کلید بهت میده ،
بعد از این که باس astel رو زدی برگرد کتابخونه اکادمی پیش رنالا یه صندوق اونجاست بازش کن حلقه رو بردار ، بعد برگرد همون بونفایر الان باید راهت باز شده باشه.

سلام.چرا بعد از کشتن ریِیس و حتی سربازها هر وقت میمیرم یا بازی رو دوباره اجرا میکنم باز هم همشون سر جاشون هستن؟!!مخصوصا رییس.تو حالت انلاین بازی نمیکنم و بازی کرک هست.PC
به سبک سولز لایک خوش امدی

شما Baleful Shadow رو قبل از این باس فایت میزنی که یه کلید بهت میده ،
بعد از این که باس astel رو زدی برگرد کتابخونه اکادمی پیش رنالا یه صندوق اونجاست بازش کن حلقه رو بردار ، بعد برگرد همون بونفایر الان باید راهت باز شده باشه.
دستت درد نکنه رفتمش......حالا
تو بونفایر elden throne بعد کشتن باس چطوری در باز میشه............

View attachment 252516

این بده واقعا ... اینا با هر پچ این باس‌فایت رو سخت‌تر کردن! خب الان خیلی فرقه بین کسی که با پچ 1.02 بازی رو تموم کرده با کسی که 1.04 تموم کرده!
منصفانه نیست ...
ظاهرا خود مالنیا هم بعد این پچ یه باگ پیدا کرده که یه سری حملاتش، حتی اگه بهت برخورد نکنن، همچنان میتونن هیلش کنن. خیلی هم عالی. :D
من با همین وضعیت رفتم سراغش و هیچ شرمی ندارم که اعتراف کنم بعد ۳۰ بار مردن، بیلدمو به bleed و rivers of blood تغییر دادم و تو دو دقیقه پودرش کردم. :))

• Like
Reactions: Syamak88088
ارزش 1 میلیون و خورده ای رو داشت
این جمله ای هست که کمتر کسی الان با این وضعیت اقتصادی راجع به گیم ممکنه بزنه :D

موزیک اول بازی انقدر خوبه که بعضی وقتا دوس دارم دیرتر به سرور الدن رینگ کانکت بشه.

من یه سئوال دارم، نزدیک ترین staff رو کجا میتونم پیدا کنم (تو همون جاهای اولیه بازی هست یا باید خیلی جلوتر برم)

165 ساعت فوق العاده رو پشت سر گذاشتم و دیگه چیز جدیدی نداره این گیم برام زیر تمام سنگ های بازی رو هم گشتم و الان ناراحتم که این بازی تموم شده!

2.jpg

بازی رو پاک نمیکنم صرفا برای مولتی و صاف کردن دهن ملت :x

من یه سئوال دارم، نزدیک ترین staff رو کجا میتونم پیدا کنم (تو همون جاهای اولیه بازی هست یا باید خیلی جلوتر برم)
بیلد مجیک نمیرم اما جوری که شنیدم Meteroite Staff میگن جز قوی ترینا هست واسه اول بازی.
واسه گرفتنش هم نیازه:
بری Dragon-burnt Ruins تیکه پایینه لیمگریو، اونجایی که پله میخوره پایین چستشو باز میکنی تلپورت میشی Caelid که خب خیلی لولش بالاتر از اول بازیه سریع فقط باید بری Street of Sage ruins اونجا تو یکی از خرابه ها این Staff رو برداری کاری به کار کسی نداشته باشی، اونجا هم یک چست دیگه هست که داخلش Rock Sling هست اونم بگیر.

خب بعد ۹۹ ساعت تموم شد بازی. البته صد درصد که نکردم ولی خب تقریبا هرچی باس بود رو زدم.

بیلد هم DEX/ARC بود و نیمه اول بازی رو با اوچیگاتانا و نیمه دوم رو با ROB رفتم. اواخر بازی یکمی Faith هم چاشنی کار کردم بخصوص برای بهترین سلاح بازی یعنی Sacred Relic Sword که خوراک rune farm برای Ng+ هست. سخت ترین باس که خیلی مردم تا زدمش MOHG بود و بعدش مالنیا. البته مالنیا رو بعد سه بار مردن زدمش.

اولین بازی این استدیو بود که تمومش کردم و بنظرم بهترین RPG OW هست که تا الان ساخته شده. حیف که تموم شد. الان همون حالی رو دارم که بعد اسکایربم و ویچر ۳ و rdr2 داشتم. حس پوچی و غم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or