Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
اون راحت تره؟
بله و کلیات این سبک رو میاره دستت
نمیتونم خودمو و این مقدار از پختگی در این بازی رو بدون رفتن دیمن سولز و دارک سولز 1 اصلا تصور کنم. و این که یک راست رفتن سر این بازی چه عذاب بزرکی است

• Like
Reactions: SleepyTurtel
سلام
هیچ حسی از بازی نمی گیرم :دی
یک حالت برزخ و پوچی دارم برای بازی
الکی میگردم که چی بشه ؟
اصلا حس اتمسفر سنگین دارک سولز ها رو نداره با این که عین دارک سولزه
اصلا هم دارک بودن بلادبورن ها رو نداره
به صورت مستقل هم هیچی نمیگیرم از بازی
ایشالا که به مرور بهتر بشه برام
فعلا بای

دلخوش به این نباش که caelid به این سادگیها تموم بشه

خلاصه اینکه نمی دونم چقدر از catacomb هاشو باز کردی و دیدی... ولی همه شون توی سطح نیستن، پشت illusory wall هستن، خلاصه که خیلی خیلی مریضه این منطقه
دقیقا برای همین اینقدر طول کشیده بازی برام :-< وجب به وجب میگردم. بعدش هم که فکر میکنم یه منطقه تموم شده، میرم walk through های دوست عزیزمون Fighting Cowboy رو میبینم که چیزی از قلم ننداخته باشم :D
زمینش، آسمونش، همه جاش نکبت می باره ازش
بهترین توصیف! و یه چیزِ دیگه که منو اذیت میکنه و تازه متوجه شدم تویِ خودم، رنگ سرخِ خاکه! من توی بازی Rerurnal هم همیشه توی biome دوم بی دلیل اذیت بودم. اونجا هم رنگ خاکش سرخ بود. الان توی Caled هم علاوه بر تمام اذیت هایی که دارم، اصلا یه حس عذابِ دلشوره طوری دارم. فاک Caled :D

اصلا حس اتمسفر سنگین دارک سولز ها رو نداره با این که عین دارک سولزه
یکی از دلایلش بنظر من grace های زیاد و نزدیک به همه... که باعث میشه از تعدد corpse run هات کم بشن و همین اتمسفر رو بشدت سبکتر میکنه
این وسط stake of marika هم وضع رو خرابتر میکنه
بهترین توصیف! و یه چیزِ دیگه که منو اذیت میکنه و تازه متوجه شدم تویِ خودم، رنگ سرخِ خاکه! من توی بازی Rerurnal هم همیشه توی biome دوم بی دلیل اذیت بودم. اونجا هم رنگ خاکش سرخ بود. الان توی Caled هم علاوه بر تمام اذیت هایی که دارم، اصلا یه حس عذابِ دلشوره طوری دارم. فاک Caled :D
رنگ قرمز توی روانشناسی رنگ ها یکسری از قوی ترین احساسات رو بوجود میاره
همون طوری که احتمالاً می دونید روئیت پذیری رنگ ها خیلی به طول موجشون ربط نداره و بیشتر به گیرنده های نور در چشم ما مربوطه
به همین شکل در نور روز ما سبز (یه چیزی بین سبز و زرد، در اصل طول موج ۵۵۰ نانومتر) رو بهتر از هر رنگ دیگه ای تشخیص میدیم (و به همین دلیل هم برامون آرامش بخشه، درختا سبزن، شیشه ی عینک های آفتابی مرغوب سبز ساخته میشن و ...)
در تاریکی و نور کم اما وضع متفاوته، زرد قابل تشخیص ترین رنگ در نور کمه و قرمز غیرقابل تشخیص ترین رنگ... دقت کردین تاکسی ها عمدتاً زرد هستند و بعد از اون سبز؟ البته باید بگم که با توجه به طول موج بالا، رنگ های قرمز، نارنجی و زرد سریعتر از هر رنگ دیگه ای توسط چشم شکار میشن (که البته بدلیل حساسیت سلول های استوانه ای، باز این وسط یکم جاها عوض میشه، زرد خیلی سریعتر از قرمز سیگنال میفرسته). همین امر هم باعث میشه این ۳ رنگ باعث بروز ناراحتی، سردرد و ... بشن. این رو هم احتمالاً می دونید که توی چشم انسان نسبت گیرنده های نور کم (سلول های استوانه های) به گیرنده های نور زیاد (سلول های مخروطی) پایین تره و به همین دلیل انسان توی نور شب دید خیلی خوبی نداره. به همین دلیل هم حجم بالای نورهای با طول موج بالاتر در شرایط کم نور که سلول های استوانه های رو هدف میگیرند، چشم رو بسیار خسته می کنن.
حالا چون توی نور کم، قرمز رو سخت تر از باقی رنگها می بینیم، همین امر باعث بروز اضطراب میشه، طوی طبیعت هم از همین موضوع استفاده شده دیگه، رنگ های هشدار دهنده همین طیف زرد به قرمز رو دارن (آتش زرد و قرمزه، حیوانات سمی این ترکیب رنگ رو دارند، خون قرمزه، چراغ قرمز، تابلو های قرمز و ...)

این همه گفتم، شما caelid رو ببین، کلاً نورش از باقی جاها dim تره، سایه داره، زمینش قرمزه، آسمونش زرد و قرمزه، توش گوله گوله بونفایر و آتیشه که روشنه، هیچی دیگه، کم نور هم که هست... مستقیم میزنه توی هدف... که تا جای ممکن روانی کنه فرد رو

آخرین ویرایش:
یکی از دلایلش بنظر من grace های زیاد و نزدیک به همه... که باعث میشه از تعدد corpse run هات کم بشن و همین اتمسفر رو بشدت سبکتر میکنه
این وسط stake of marika هم وضع رو خرابتر میکنه

رنگ قرمز توی روانشناسی رنگ ها یکسری از قوی ترین احساسات رو بوجود میاره
همون طوری که احتمالاً می دونید روئیت پذیری رنگ ها خیلی به طول موجشون ربط نداره و بیشتر به گیرنده های نور در چشم ما مربوطه
به همین شکل در نور روز ما سبز (یه چیزی بین سبز و زرد، در اصل طول موج ۵۵۰ نانومتر) رو بهتر از هر رنگ دیگه ای تشخیص میدیم (و به همین دلیل هم برامون آرامش بخشه، درختا سبزن، شیشه ی عینک های آفتابی مرغوب سبز ساخته میشن و ...)
در تاریکی و نور کم اما وضع متفاوته، زرد قابل تشخیص ترین رنگ در نور کمه و قرمز غیرقابل تشخیص ترین رنگ... دقت کردین تاکسی ها عمدتاً زرد هستند و بعد از اون سبز؟ البته باید بگم که با توجه به طول موج بالا، رنگ های قرمز، نارنجی و زرد سریعتر از هر رنگ دیگه ای توسط چشم شکار میشن (که البته بدلیل حساسیت سلول های استوانه ای، باز این وسط یکم جاها عوض میشه، زرد خیلی سریعتر از قرمز سیگنال میفرسته). همین امر هم باعث میشه این ۳ رنگ باعث بروز ناراحتی، سردرد و ... بشن. این رو هم احتمالاً می دونید که توی چشم انسان نسبت گیرنده های نور کم (سلول های استوانه های) به گیرنده های نور زیاد (سلول های مخروطی) پایین تره و به همین دلیل انسان توی نور شب دید خیلی خوبی نداره. به همین دلیل هم حجم بالای نورهای با طول موج بالاتر در شرایط کم نور که سلول های استوانه های رو هدف میگیرند، چشم رو بسیار خسته می کنن.
حالا چون توی نور کم، قرمز رو سخت تر از باقی رنگها می بینیم، همین امر باعث بروز اضطراب میشه، طوی طبیعت هم از همین موضوع استفاده شده دیگه، رنگ های هشدار دهنده همین طیف زرد به قرمز رو دارن (آتش زرد و قرمزه، حیوانات سمی این ترکیب رنگ رو دارند، خون قرمزه، چراغ قرمز، تابلو های قرمز و ...)

این همه گفتم، شما caelid رو ببین، کلاً نورش از باقی جاها dim تره، سایه داره، زمینش قرمزه، آسمونش زرد و قرمزه، توش گوله گوله بونفایر و آتیشه که روشنه، هیچی دیگه، کم نور هم که هست... مستقیم میزنه توی هدف... که تا جای ممکن روانی کنه فرد رو
جاهای خیلی خیلی بدتر هم وجود داره! الان شما طبقه همکف هستید −۱ بدتره

آقا تو بازی نمیدونم باگیه جریانیه چیزیه
ولی بعضی موقع ها که میمیرم میرم Rune هام رو بردارم یه درصدی ازش کم شده

بعضی موقع ها هم حواسم نیست درگیر میشم یهو می بینم آخرش تمام Rune هام رفته
Status Effect خاصیه؟
یا باگه؟
چون هیچی هم نمیگه. منم همش حواسم نیست به اون عدد ریز گوشه صفحه

• Like
Reactions: mikami.pro and NHM

Status Effect خاصیه؟
یا باگه؟
هه هه هه.... تو Stormveil Castle هستی؟:D خلاصش اینه که باگ نیست، یه بنده خدایی داره جیبتو میزنه:دی

Status Effect خاصیه؟
یا باگه؟
اگر تو Stormveil Castle باشی Gatekeeper Gostoc ـه داره مالیات میگیره :))

Status Effect خاصیه؟
یا باگه؟
توی stormveil castle یه بنده خدایی هست به اسم gate keeper (باید دیده باشیش، توی مسیر ورودی توی اتاق کنار گیت اصلی قلعه، وقتی هم گادریک رو می کشی میاد بالا سر گادریک)
این تا وقتی زنده ست rune هات رو می دزده وقتی میمیری :D بستگی هم داره، ولی حداقل یه ۱۵ درصدی دزدی می کنه :D حداکثرش هم که تا ۵۰ درصد اینا میره بالا
راهش اینه که همون اول بکشیش (قبل از زدن گادریک) و کل rune هایی که دزدیده رو بهت پس میده، اگر هم نکشیش و بعد از کشتن گادریک بکشیش rune های دزدیده شده رو پس نمیده
ولی نکشیش بهتره در کل، چون بعد از باس فایت گادریک یه shop راه میندازه و یسری آیتم اینا داره برا فروش

توی stormveil castle یه بنده خدایی هست به اسم gate keeper (باید دیده باشیش، توی مسیر ورودی توی اتاق کنار گیت اصلی قلعه، وقتی هم گادریک رو می کشی میاد بالا سر گادریک)
این تا وقتی زنده ست rune هات رو می دزده وقتی میمیری :D بستگی هم داره، ولی حداقل یه ۱۵ درصدی دزدی می کنه :D حداکثرش هم که تا ۵۰ درصد اینا میره بالا
راهش اینه که همون اول بکشیش (قبل از زدن گادریک) و کل rune هایی که دزدیده رو بهت پس میده، اگر هم نکشیش و بعد از کشتن گادریک بکشیش rune های دزدیده شده رو پس نمیده
ولی نکشیش بهتره در کل، چون بعد از باس فایت گادریک یه shop راه میندازه و یسری آیتم اینا داره برا فروش
البته میشه کشتش و Bell bearing اش رو برد برای Twin Maiden که بشه آیتم هاش رو هم خرید و از شرش هم خلاص شد.
من همون اول کلکش رو کندم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or