Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان من خیلی سولزباز حرفه ای نیستم و فقط دارک 3، بلادبورن و سکیرو رو بازی کردم. به جز سکیرو (کلاس نداشت) و بلاد توی دارک 3 شوالیه بودم.
الان اینجا هم Vagabond برداشتم و احساس کندی و زمختی میکنم تا اینکه Mad Tongue Alberich رو دیدم و از نحوه مبارزش خوشم اومد چون تعادل خوبی بین Melee و Spell داره. میخوام بدونم کلاسش چیه ؟
Astrologer محسوب میشه یا Confessor یا کلاس دیگه؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال
تو منطقه برفی یدونه عروس دریایی بود تو یه چرچ خراب که یه زیرزمین داشت و با یه صدای دختر بچه میگفت که خواهر قرار بود 14سالم شد بریم ستاره نمیدونم چی چی:((:(
به هر حال من سوتی دادم کشتمش :D :))
میشه کاریش کرد؟ یا تمومه اون چلنج به شاک رفته؟
چیز خاصی از دست دادم؟

اره دی
پس برای همه اینطوریه!من تو stormgate اون رییس مثل درخت هست کشتم .بعدش رفتم کنار grace برای levelup وقتی در اومدم بازم اون رییس برگشت.
در مورد pauseکردن بازی پیشنهادی بدین
اره دیگه برا همه همینه pause که نمیخاد مهم اینه 1 بار بتونی هرکسی رو بزنی تا اون ایتمش دراپ بشه واست بعدش که بری سراغش فقط برای فارم کردن و لول اپ شدن هست دفهع اوله این سبکی بازی میکنی کلا برو حالش رو ببر 50-60 ساعتی برو بچرخ برای خودت مپ ها رو جمع کن هرکی رو هم تونستی بزن

دوستان یه سوال
تو منطقه برفی یدونه عروس دریایی بود تو یه چرچ خراب که یه زیرزمین داشت و با یه صدای دختر بچه میگفت که خواهر قرار بود 14سالم شد بریم ستاره نمیدونم چی چی:((:(
به هر حال من سوتی دادم کشتمش :D :))
میشه کاریش کرد؟ یا تمومه اون چلنج به شاک رفته؟
چیز خاصی از دست دادم؟
راه برگردوندن NPCها اینه که بری Church of vows و برای گناهانت طلب بخشش کنی :D البته خرجش هم یه Celestial Dew ـه

دیروز کوئست Ranni رو تموم کردم و چقدر خوب بود. کلاً دنیای زیرزمین خیلی خفن و جذابه.
بازی با اینکه به صورت رسمی از VRR پشتیبانی نمی کنه ولی بعد از فعال شدنش واقعاً مشکلات فریم دراپ و Screen Tearing اش به حداقل رسیده.

آقا ما زدیم با بر و بچ سامن های Demi Human ها (خیلی باحالن پنج نفری میریزن سر هر کی پیداش کنن :دی) زدیم این Witchbane Ruins رو آوردیم پایین
رفتیم طبق معمول انباری شون ببینیم چخبره
دیدیم یه بنده خدایی به اسم Sorcerer Sellen چسبیده به دیوار اسیره
هر چی هم باهاش صحبت می کنم، شر و ور تحویلم میده
بعد ششصد تا پیغام رو زمین ریخته که حمله نکن، این بشر NPC ـه و جادو میده (همون لفظ کلاسیک Teacher واسه این مدل NPC ها)
من الان این بشر رو چیکار کنم؟ :دی

آقا ما زدیم با بر و بچ سامن های Demi Human ها (خیلی باحالن پنج نفری میریزن سر هر کی پیداش کنن :D) زدیم این Witchbane Ruins رو آوردیم پایین
بعد ششصد تا پیغام رو زمین ریخته که حمله نکن، این بشر NPC ـه و جادو میده (همون لفظ کلاسیک Teacher واسه این مدل NPC ها)
من الان این بشر رو چیکار کنم؟ :D
یه ورژن دیگش هم نزدیکای میست وود هستش که میتونی ازش مجیک بخری، ولی خود کوئستش رو الان خیلی نمیتونی پیش ببری تا وقتی که برسی به Mt Gelmir

• Like
Reactions: Z-fan
راه برگردوندن NPCها اینه که بری Church of vows و برای گناهانت طلب بخشش کنی :D البته خرجش هم یه Celestial Dew ـه

دیروز کوئست Ranni رو تموم کردم و چقدر خوب بود. کلاً دنیای زیرزمین خیلی خفن و جذابه.
بازی با اینکه به صورت رسمی از VRR پشتیبانی نمی کنه ولی بعد از فعال شدنش واقعاً مشکلات فریم دراپ و Screen Tearing اش به حداقل رسیده.
البته اون Atoneی که داخل Church of Vows هست بیشتر برای deaggro‌ کردن NPCها استفاده میشه و اگر کسی رو بکشی دیگه نمیشه برش گردوند :D یا حداقل من ندیدم که بشه برگردوند :-"

اره دی

اره دیگه برا همه همینه pause که نمیخاد مهم اینه 1 بار بتونی هرکسی رو بزنی تا اون ایتمش دراپ بشه واست بعدش که بری سراغش فقط برای فارم کردن و لول اپ شدن هست دفهع اوله این سبکی بازی میکنی کلا برو حالش رو ببر 50-60 ساعتی برو بچرخ برای خودت مپ ها رو جمع کن هرکی رو هم تونستی بزن
تشکر.تو اینترنت برای استاپ یا pause بازی از mod استفاده میکنن یک روش هم escape.inventori.help.گزینه اخر.ولی این pause خیلی بدرد میخوره که این بازی نداره وسط جنگ یهو کاری پیش میاد میززنن میمیری

آقا ما زدیم با بر و بچ سامن های Demi Human ها (خیلی باحالن پنج نفری میریزن سر هر کی پیداش کنن :D) زدیم این Witchbane Ruins رو آوردیم پایین
من الان این بشر رو چیکار کنم؟ :D
سلن یکی از کوئست های عالی بازیه، اگر با جادو و جنبل حال می کنی، یکسری از بهترین جادوهای بازی و البته ۲ تا gear set بسیار زیبا، نتیجه ی این کوئست هست
فعلاً فقط بهش حمله نکن که در غیر این صورت یه celestial dew پیاده میشی

بهتره راهنمایی خاصی ندم بهت، ولی توی limgrave که بگردی، خودت قطعاً پیداش می کنی و خوب دیگه، کوئستش شروع میشه
برای اتمام کوئستشم باید ۳ گوشه از ۴ گوشه ی مپ رو ببوسی :D

البته اون Atoneی که داخل Church of Vows هست بیشتر برای deaggro‌ کردن NPCها استفاده میشه و اگر کسی رو بکشی دیگه نمیشه برش گردوند :D یا حداقل من ندیدم که بشه برگردوند :-"
حرفت درسته الآن امتحان کردم فقط sellen رو میشه برگردوند.

بچه ها یه سئوال

چرا بعضی npc ها حالت روح دارن ولی وقتی روشون مثلث میزنم صحبت میکنن و زیرنویسش میاد ولی صداشون پخش نمیشه!
فقط بعضیاشون اینطورین، نه همشون

دوستان من خیلی سولزباز حرفه ای نیستم و فقط دارک 3، بلادبورن و سکیرو رو بازی کردم. به جز سکیرو (کلاس نداشت) و بلاد توی دارک 3 شوالیه بودم.
الان اینجا هم Vagabond برداشتم و احساس کندی و زمختی میکنم تا اینکه Mad Tongue Alberich رو دیدم و از نحوه مبارزش خوشم اومد چون تعادل خوبی بین Melee و Spell داره. میخوام بدونم کلاسش چیه ؟
Astrologer محسوب میشه یا Confessor یا کلاس دیگه؟
کلا تو ادامه مسیر میتونی بیلد بسازی کلاس یه جوری فقط میخواد هلت بده تو بازی بستگی به بازی که میخوای انجام بدی شخصیت اپگرید کن vagabondبرای شروع کلاس خوبی من با همین کلاس پلات کردم

• Like
Reactions: Homi-Fatal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or