Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
و یک‌ مورد دیگه داخل Stormviel Castle وقتی یه دری رو باز میکنید پشت سرتون بسته میشه و یکی پشت در میخنده به نوک ریشتون و شما میمونید یه شوالیه... اگر بکشیدش اون یارو رو در پشت سرتون بسته نمیشه :D
اون در اصلیه واسه من باز نشو از میان بر رفتم
نفهمیدم چطور باز میشه

آقا فقط اینو بگم که این رفیق دزدمون Gostoc رو اگه بکشین، شانس خرید یه Ancient Dragon Smithing Stone رو از دست میدین. :D توی Bell Bearingاش هم نیست. حتی رون‌هاتونم فقط تا یه نقطه خاصی از پیشرویتون توی استورمویل میتونین پس بگیرین. بعدش دیگه کامل پودر میشن.
و من اینو خیلی بد فهمیدم. :( آخرای بازی خواستم کوئست لاین Nepheli رو تموم کنم، همونجایی که باید وارد استورمویل کسل بشه. هر چی میرفتم اونجا این اسپاون نمیشد. گفتم بذار این Gostoc رو بکشم، شاید ربطی به این داشته باشه و حداقل هم رون‌هامو پس میگیرم. این کارو کردم و بعدا که ویکی رو خوندم دوزاریم افتاد که عجب اشتباهی کردم. :D

اون در اصلیه واسه من باز نشو از میان بر رفتم
نفهمیدم چطور باز میشه
با پیشروی توی استورمویل بالاخره به حیاط اصلی قلعه میرسی که توش یه خروار سرباز وایسادن. دقت کنی یه مسیری اونجا هست که به سمت پایین میره. اونو تا تهش بری میرسی به در اصلی قلعه که از اتاق سمت راستش قابل باز شدنه.

• Like
Reactions: mikami.pro
با پیشروی توی استورمویل بالاخره به حیاط اصلی قلعه میرسی که توش یه خروار سرباز وایسادن. دقت کنی یه مسیری اونجا هست که به سمت پایین میره. اونو تا تهش بری میرسی به در اصلی قلعه که از اتاق سمت راستش قابل باز شدنه.
ممنون 👍🏻

عاجزانه خواهش میکنم هیچ کیو تو بازی نزنید بکشید :D چون دارم دوباره از روی یه والکترو بازی رو میرم همه داستان خودشونو دارن هر کیو بکشین یه چی و ازدست میدین مطمئنا!
فقط یه چیزایی تو بازی هست ادم میگه اگه کمک نبود واقعا چجوری باید اینو پیدا میکردم یا میفهمیدم چطوری هستش یا داستان چیه
ودر اخر چه میکنه سامورایی و اوچیگاتانا :D:Lovestruck:رسما فرویت نینجا میشه بازی

آقا فقط اینو بگم که این رفیق دزدمون Gostoc رو اگه بکشین، شانس خرید یه Ancient Dragon Smithing Stone رو از دست میدین. :D توی Bell Bearingاش هم نیست. حتی رون‌هاتونم فقط تا یه نقطه خاصی از پیشرویتون توی استورمویل میتونین پس بگیرین. بعدش دیگه کامل پودر میشن.
و من اینو خیلی بد فهمیدم. :( آخرای بازی خواستم کوئست لاین Nepheli رو تموم کنم، همونجایی که باید وارد استورمویل کسل بشه. هر چی میرفتم اونجا این اسپاون نمیشد. گفتم بذار این Gostoc رو بکشم، شاید ربطی به این داشته باشه و حداقل هم رون‌هامو پس میگیرم. این کارو کردم و بعدا که ویکی رو خوندم دوزاریم افتاد که عجب اشتباهی کردم. :D
یکی از لذت بخش ترین نتایج ساید کوئست ها جمع کردن سه تا از دوستان از جمله این بزرگوار تو اتاق حکمرانی و تاج بخش شدنه.

• Like
Reactions: The Listener
عاجزانه خواهش میکنم هیچ کیو تو بازی نزنید بکشید :D چون دارم دوباره از روی یه والکترو بازی رو میرم همه داستان خودشونو دارن هر کیو بکشین یه چی و ازدست میدین مطمئنا!
فقط یه چیزایی تو بازی هست ادم میگه اگه کمک نبود واقعا چجوری باید اینو پیدا میکردم یا میفهمیدم چطوری هستش یا داستان چیه
ودر اخر چه میکنه سامورایی و اوچیگاتانا :D:Lovestruck:رسما فرویت نینجا میشه بازی
فقط یکی هست که بیشرف کوئست ۲ طرفه داره
میشه با کراس اوری که با یه کوئست دیگه داره بکشیش که در نهایت بهت spirit ash ش رو میده، ولی کوئست خودش و یکی از پایان های بازی رو از دست میدی + armor set ش
اگر هم نکشیش، spirit ash ش (که اتفاقاً یکی از قوی ترین ها هست) رو از دست میدی
Dung eater
پ.ن: بهترین راه موجود بنظر من اینه که توی دور اول کوئست خودش رو تکمیل کنیم، توی دور دوم بریم سراغ spirit ash ش

• Like
Reactions: omiid72
اگه میخواد وقتی انمی ها رو میزنید قشنگ جر وا جر شدنشون رو حس کنید از بین claws ها یا hookclaws و یا bloodhound claws رو آپگرید کنید.
زدن دشمنا با این سلاح ها یه حس خاص و متفاوتی با بقیه اسلحه ها داره.

دوستان یه سوال واقعا ذهنمو بدجوری درگیر کرده با اینکه کلی lore هم دیدم از همه جا اما بازم به نتیجه نهایی چون همش تئوری کشکی بود و برگشتم اینجا ببینم نظرات شما چیه!!!
چرا رنی گادوینو برا کشتن انتخاب کرد!؟؟ دلم میسوزه آخه همه جا از گادوین خوب تعریف میکنن میگن منش پهلوانانه داشته و چرا یه آدم عوضی مثل گادریک انتخاب نکرد برا کشتن .... برا همین هر دفعه میخواستم به رنی اعتماد کنم یجوری انگار مارموز میزد....حتی جنازه زنده گادوینو میبینم دلم میگیره و حتی تهش وقتی d میزنه فیارو میکشه با اون لحن حرف زدنش کفری میشم با اینکه میدونم فیا آدم خوبی نبود اما اونجوری کشتن یه زن حامله که تو حالتی مثل کما هم بود حتی برا انتقام خون برادر هم که باشه درست نیست....حتی گادوینو هم انگار مسخره میکرد جوری که انگار زده یه باس مثل مالینیارو کشته و شمشیر خونیش هم برا نشون دادن پیروزی گرفته بود سمت گادوین!!!
مورگات خبر داشت که موگ چه گوهی خورده(دزدیدن میکلا)؟؟؟ در ضمن چرا مورگات و موگ اینجوری هستن؟؟؟دقیقا برخلاف همدیگه ، یکی انقدر حال بهم زن که دوست داری بعد زدن ریوایوش کنی دوباره بزنیش یکی انقدر خوب که دوست نداری حتی باهاش فایت کنی!!!!دلم برا گادفری و گادوین و مورگات کبابه :D بر خلاف موگ و گادریک یه حسی بهم میگه اینا جزو بیگناهترین باسهای بازی هستن البته گادوین اینجا باس نبود اما مثل اینکه قضیه داره:D

پچ جدید:

▪️Fixed a bug in which the effect duration of the Cerulean Hidden Tear was revised downward

▫️Fixed a bug with Malenia, Blade of Miquella in which her HP was not healed correctly in the online multiplayer environment

▪️Fixed a bug that caused some bosses to die at unintended times

▫️Fixed a bug that prevented the boss "Elden Beast" from working properly under certain circumstances

▪️Fixed some texts

پ.ن: سرندیپیتی رو هم فیکس کردن گویا:))
یادمه اتفاقی پیداش کردم و هر سه باری که باهاش مواجه شدم از باگِ استفاده کردم:))
البته اگر دقیقا همون باگ رو فیکس کرده باشن🤔

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or