Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
چرا در مورد خود بازی بحث نمیشه؟

چرا این بازی اینقدر گنگه؟ نه نقشه درستی داره نه راهنمایی داره. هزاران راه وجود داره. تو هر اتاقی 2 تا در هست که هر کدوم خودش جاهای مختلف میره.

واقعا چه جوری باید بازی کرد؟ هیچ راهنمایی نداره؟

• Sad
Reactions: Taha75
چرا در مورد خود بازی بحث نمیشه؟

چرا این بازی اینقدر گنگه؟ نه نقشه درستی داره نه راهنمایی داره. هزاران راه وجود داره. تو هر اتاقی 2 تا در هست که هر کدوم خودش جاهای مختلف میره.

واقعا چه جوری باید بازی کرد؟ هیچ راهنمایی نداره؟
خودت باید کشف کنی. به دیالوگ ها و توضیحات آیتم ها دقت کنی میفهمی باید کجاها بری. بازم مشکلی بود توی گوگل سرچ کنی کلی راهنما هست برای مراحل بازی. اوایل یکم گنگ هست ولی بنظرم بعد ۲۰ ساعت بهتر میشه. :D

سلام
واسه کسی که تاحالا سولز لایک فقط بلادبورن در حد ۱۰ دقیقه بازی کرده اینو پیشنهاد میکنید؟
لامصب هرجا میری ازش حرفه حتی به ژانرشم علاقه ای نداشته باشی دوست داری بازی کنی :دی

سلام
واسه کسی که تاحالا سولز لایک فقط بلادبورن در حد ۱۰ دقیقه بازی کرده اینو پیشنهاد میکنید؟
لامصب هرجا میری ازش حرفه حتی به ژانرشم علاقه ای نداشته باشی دوست داری بازی کنی :D
منم با همین وضعیت وارد الدن شدم الان تا اینجا جز بهترین اپن وردای عمرم بوده.
چند ساعت بازی کنی دستت میاد با گیم پلیش حال میکنی یا نه، اگه از سختیش میترسی که نگران نباش اینقد بیلدای شخمی تخیلی و سامنای قوی تو بازی هست که میشه تا حدودی به Easy Mode تبدیلش کرد (اگه از چالش بدت بیاد) ولی خب پیشنهاد نمیشه :D
فقط چون سابقه سولزلایک نداری بهتره با گاید بری تا یک جاهاشو چون کلا سیستم کامبت، آیتما و ... ـش واسه کسی که عناوین قبلی رو نزده اوایل بازی میتونه گیج کننده باشه.

اون راحت تره؟
همین رو بازی کن. کامل ترین بازی هست که تا الان این استدیو ساخته. دستت بازه هر جور دوست داری هم میتونی بری. ولی بازی سخته هرچقدرم تلاش کنی آسونش کنی بازم چالش های زیادی داره. میتونی هم تا آخر بازی با مشت زدن بری 🤣

بنظرم بهترین سلاح برای بیلد Strength + Dexterity که Quality میشه Bloodhounds Fang هست که اوایل بازی میشه گرفتش و اگه آپگرید کنی تا آخر بازی جوابه.
منم دارم با این میرم به عنوان سلاح اصلیم و خیلی راضیم. اگه فقط یه ذره سریعتر بود دیگه اصلا اوففف :D

خب من هنوز بازی رو تموم نکردم و دیشب سرانجام General Radhan رو زدم و اون منطقه لعنتی و کوفتی Caled تموم شد :/

یکی دو تا غُر بزنم و برم ببینم کی تموم میشه بازی :D

راستش دنیای بازی برای من دیگه زیادی بزرگه بابا :( اصلا من مشکلم با The Witcherو Horizen هم همین بود. اما این دیگه نابود طور بزرگه. البته به بازی ایرادی نیستا ولی خب برای منی که دوست دارم همه جا رو ببینم و بگردم و lore بفهمم، داره اذیت میکنه. بعد از حدود 110 ساعت فقط Limgrave و Caled و Academy و FourBelfery و یکی دو تا جای کوچولوی دیگه تموم شده :)) خسته شدم بابا. Torrent هم دیگه نا نداره :)) اون location های زیر زمین هم که بمااااااانددددددد ~X(

غُر دومم :D آقا یعنی چییییییی اینا میزنن همه چیزو nerf میکنن :| الان برای gamerهای کُند دست و تنبلی مثل من :)) که بازی هی سخت تر میشه خب :D

منم دارم با این میرم به عنوان سلاح اصلیم و خیلی راضیم. اگه فقط یه ذره سریعتر بود دیگه اصلا اوففف :D

خب من هنوز بازی رو تموم نکردم و دیشب سرانجام General Radhan رو زدم و اون منطقه لعنتی و کوفتی Caled تموم شد :/

راستش دنیای بازی برای من دیگه زیادی بزرگه بابا :( اصلا من مشکلم با The Witcherو Horizen هم همین بود. اما این دیگه نابود طور بزرگه. البته به بازی ایرادی نیستا ولی خب برای منی که دوست دارم همه جا رو ببینم و بگردم و lore بفهمم، داره اذیت میکنه. بعد از حدود 110 ساعت فقط Limgrave و Caled و Academy و FourBelfery و یکی دو تا جای کوچولوی دیگه تموم شده :)) خسته شدم بابا. Torrent هم دیگه نا نداره :)) اون location های زیر زمین هم که بمااااااانددددددد ~X(

غُر دومم :D آقا یعنی چییییییی اینا میزنن همه چیزو nerf میکنن :| الان برای gamerهای کُند دست و تنبلی مثل من :)) که بازی هی سخت تر میشه خب :D
تازه کجاشو دیدی این هنوز شاید نصف بازی باشه :D چاره اش اینه کم کم پیش بری و عجله نکنی اما من خودم که اصلا طاقت ندارم برای دیدن پایان بازی :D خلاصه که یه وضعیه اصن.

در مورد غر اولتون بگم که این چندتا اسمی که بردین یکم کمتر از نصف بازیه :D یعنی همینقدر بیشتر هنوز مونده که باید اکسپلور کنین :D جدای شهرای زیر زمینی تازه :D

و اون منطقه لعنتی و کوفتی Caled تموم شد
دلخوش به این نباش که caelid به این سادگیها تموم بشه
بر اساس شناختی که ذهن میازاکی پیدا کردم، caelid یه جورایی top favorite ش حساب میشه، از بس مریض و بیماره این caelid
زمینش، آسمونش، همه جاش نکبت می باره ازش

خلاصه اینکه نمی دونم چقدر از catacomb هاشو باز کردی و دیدی... ولی همه شون توی سطح نیستن، پشت illusory wall هستن، خلاصه که خیلی خیلی مریضه این منطقه

پ.ن: در مقایسه با بازیهای قبلی میازاکی، کوئست ها خیلی از نظر محتوایی پیشرفت کردن، داستانشون دنبال کردنی تر و باور پذیرتر شده... فرضاُ کوئست های ranni و fia و sellen و dung eater واقعاً عالی کار شدن... توی بازیهای قبلی کوئست آیلین (eileen) از بلادبورن خیلی قشنگ بود از نظر من، که اینجا رسماً نسخه ی اونو پیچیدنش

بر اساس شناختی که ذهن میازاکی پیدا کردم، caelid یه جورایی top favorite ش حساب میشه، از بس مریض و بیماره این caelid

خلاصه اینکه نمی دونم چقدر از catacomb هاشو باز کردی و دیدی... ولی همه شون توی سطح نیستن، پشت illusory wall هستن، خلاصه که خیلی خیلی مریضه این منطقه

پ.ن: در مقایسه با بازیهای قبلی میازاکی، کوئست ها خیلی از نظر محتوایی پیشرفت کردن، داستانشون دنبال کردنی تر و باور پذیرتر شده... فرضاُ کوئست های ranni و fia و sellen و dung eater واقعاً عالی کار شدن... توی بازیهای قبلی کوئست آیلین (eileen) از بلادبورن خیلی قشنگ بود از نظر من، که اینجا رسماً نسخه ی اونو پیچیدنش
واقعاً نکبته این منطقه. یه حال کثافتی داره قشنگ.
داشتم همینجوری بعد از زدن رادان تو همون منطقه صحراطور می چرخیدم دیدم ته ته‌اش یه در هست و یه catacomb متفاوت. توش همه تو سر هم میزدن و باسش هم خوراک وان شات کردن بود. فعلاً دست نگه داشتم تا بعداً برم سراغش. قشنگ برگی برام نمونده بود.

• Like
Reactions: zxc0012004

این منطقه حتی موزیکش هم رو مخه‌.

آقا سطح دانجن های altus plateau و خصوصا کپیتال، واقعا یه سرو گردن از همه ی دانجن هایی که قبل این مناطق هست بالاتره :D البته من هنوز منطقه ی آخر بازی رو کامل نرفتم و خوب اکسپلور نکردم که ببینم خفن تر از اینام هست یا نه ولی مثلا دانجن های مربوط به کوئست dung eater قشنگ حال آدمو جا میاره و اون حس مریض گونه ی بلادبورن رو به آدم منتقل می کنه.:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or