Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان یه سوال چرا ما تو بازی ملکه marika رو پیدا نمیکنیم؟این پس کجاست؟کجا بردنش؟یا من پیداش نکردم؟مگه نگفتن گم شده؟یا نگه داشتن واسه الدن رینگ 2؟
بعد از مبارزه با روح گادفری به سمت خیابون منتهی به جایی که توش مبارزه شد برو که برمیگرده به سمت Capital. روی زمین عنوانی که روی اسپویل زیر میبینی رو نوشته‌. بالای اتاقی که با گادفری جنگیدی یه Prayerbook هست. میبریش میدی به یه نفر که incantation بفهمه. مثلا Corhyn یا اون لاک پشت Church of Vow.و بعدش اسپل Law of Regression رو بخر. برو پیش Renalla و int رو تا لول ۳۷ بالا ببر. بعد برو تو همون خیابون منتهی به محل مبارزه با گادفری و روی نوشته این اسپل رو اجرا کن. عبارت داخل اسپویلر زیر برات نشون داده میشه
Radagon is Marika

بعد از مبارزه با روح گادفری به سمت خیابون منتهی به جایی که توش مبارزه شد برو که برمیگرده به سمت Capital. روی زمین عنوانی که روی اسپویل زیر میبینی رو نوشته‌. بالای اتاقی که با گادفری جنگیدی یه Prayerbook هست. میبریش میدی به یه نفر که incantation بفهمه. مثلا Corhyn یا اون لاک پشت Church of Vow.و بعدش اسپل Law of Regression رو بخر. برو پیش Renalla و int رو تا لول ۳۷ بالا ببر. بعد برو تو همون خیابون منتهی به محل مبارزه با گادفری و روی نوشته این اسپل رو اجرا کن. عبارت داخل اسپویلر زیر برات نشون داده میشه
Radagon is Marika
یه سری سوالات برای من پیش اومده!
اگه راداگون همون ماریکاست چجوری میشه یه نفر از خودش صاحب فرزند بشه منظورم مالنیا و میکوئلا هست!
اگه ماریکا و راداگون یه نفر باشند دیگه چرا به تارنیشد وظیفه داده شده که بیاد برای الدن لورد شدن ؟!

یه سری سوالات برای من پیش اومده!
اگه راداگون همون ماریکاست چجوری میشه یه نفر از خودش صاحب فرزند بشه منظورم مالنیا و میکوئلا هست!
اگه ماریکا و راداگون یه نفر باشند دیگه چرا به تارنیشد وظیفه داده شده که بیاد برای الدن لورد شدن ؟!
راداگون نیمه مذکر ماریکاست (از داستانای کیمیاگری الهام گرفته) وقتی به لیورنیا حمله میکنه اونجا عاشق رنالا میشه و باهاش ازدواج میکنه ، ماریکا هم با گادفری ، بعد از نبرد با غولا گادفری بنا به دلایلی از نعمت اردتری محروم میشه و تبدیل میشه به اولین تارنشید و تبعید میشه ، و داشتن همسر یکی از پیش نیازای فرمانروا بودنه رادگون رنالا رو ترک میکنه و از اونجایی که داخل جسم مذکر قرار داره با ماریکا ازدواج میکنه.
ورود پلیر به بازی (تارنشید) مال بعد از شکستن الدن رینگه ( مرگ گادوین و دیونه شدن ماریکا)، اراده برتر بعد از این اتفاق راداگون و ماریکا رو داخل یه جسم داخل اردتری حبس میکنه و وظیفه تارنشید هم اینه که بیاد تکه های شکسته رو جمع کنه و الدن لرد بشه و دوباره حکومت اراده برتر حفظ کنه.

یه نکته مهم هم در مورد NPCهایی که اشباهی بهشون حمله کردید یا کشتید و از بابت اینکار پشیمونید:
یک راهکاری وجود داره که این NPCها دوباره باهاتون رفتار دوستانه داشته باشن. اگه مسیرتون به اینجا خورده باشه، یه مجسمه ای رو رو میبینید که میشه کنارش رفت و باهاش تعامل کرد. کار این مجسمه هم دقیقا همینه که NPCهایی که بهشون ضربه زدید یا اشتباهی کشتینشون رو دوباره به حالت اول برمیگردونه. البته برای انجام اینکار به آیتم Celestial Dew هم نیاز دارید. من خودم تابحال اینکار رو انجام ندادم اما میگن که بعضی NPC از مرگ برنمیگردن، حالا نمیدونم در مورد حمله کردن به شخصیتای مهم مثل Ranni هم چنین چیزی صدق میکنه یا نه. :D
والا در مورد Sellen که صدق می کرد atone کردن در church of vows
من اشتباهاً توی سلار، sellen رو که chain شده بود به دیوار رو زده بودم و هیچی دیگه! image ش پیداش نبود،
atone کردم، برگشت سر جاش!
البته می دونی دیگه، حداقل سلن رو هرچی هم بکشیش، بازم reload کنی بر می گرده سر جاش...

• Like
Reactions: Ludens
من sword of night & flame رو پیدا کردم ولی از اونجایی که بیشتر melee بازی می کنم خیلی int و faith رو آپدیت نکردم.
برای استفاده از این شمشیر هم هر کدوم باید 24 باشه.
یادمه اینجا خوندم یکی گفته بود با یه تلیسمان میشه این مشکل رو حل کرد ولی هرچی می گردم اون نوشته رو پیدا نمی کنم.
کسی راه حلی داره؟

من sword of night & flame رو پیدا کردم ولی از اونجایی که بیشتر melee بازی می کنم خیلی int و faith رو آپدیت نکردم.
یادمه اینجا خوندم یکی گفته بود با یه تلیسمان میشه این مشکل رو حل کرد ولی هرچی می گردم اون نوشته رو پیدا نمی کنم.
کسی راه حلی داره؟
talisman ها خیلی دردی ازت دوا نمی کنن
در هر صورت Two Fingers Heirloom بهت ۵ تا faith میده و Stargazer Heirloom هم ۵ تا int
فرضاً اینکه با همین ۲ تا کارت راه بیفته ۲ تا اسلات talisman رو عملاً حروم کردی
یکسری gear هم هستن که int و یا faith رو می برن بالاتر، ولی عمدتاً penalty دارن و سطح بعضی از attribute های اصلی رو میارن پایین

• Like
Reactions: Homi-Fatal
talisman ها خیلی دردی ازت دوا نمی کنن
در هر صورت Two Fingers Heirloom بهت ۵ تا faith میده و Stargazer Heirloom هم ۵ تا int
فرضاً اینکه با همین ۲ تا کارت راه بیفته ۲ تا اسلات talisman رو عملاً حروم کردی
یکسری gear هم هستن که int و یا faith رو می برن بالاتر، ولی عمدتاً penalty دارن و سطح بعضی از attribute های اصلی رو میارن پایین
مرسی بابت توضیح
با این وضع فکر کنم باید بی خیالش بشم و با همون کاتانا ادامه بدم.
البته تا حالا دوتا اوچیگاتانا بهم وفا کردن ولی نگران ادامه مسیر بودم.

مرسی بابت توضیح

اون شمشیر night & flame بعد از آپدیت قبلی حجم دمیجی که میداد بشدت کاهش پیدا کرد. همین دو تا کاتانا بیشتر به دادت میرسن تا اینکه گیم پلی رو با تکیه بر اون شمشیر پیش ببری.

• Like
کسی راه حلی داره؟
اون 24 حداقل مورد نیاز برای استفاده هست. اگه بخوای دمیج خوبی هم بدی باید بری بالای 60 :D

• Smile
مرسی بابت توضیح

اون شمشیر night & flame بعد از آپدیت قبلی حجم دمیجی که میداد بشدت کاهش پیدا کرد. همین دو تا کاتانا بیشتر به دادت میرسن تا اینکه گیم پلی رو با تکیه بر اون شمشیر پیش ببری.
جدای از بحث کاهش دمیج special ability های night and flame، من هنوزم از همون شمشیر استفاده می کنم برای main hand م (کلاً هم هیچ زمان نیازی به استفاده از ability هاش نداشتم)، چراکه برای build من که deep magic هست با البته ۲۵ تا faith برای golden vow، بسیار عالی اسکیل میشه و دمیجش حدودای ۶۷۰ هست با ۹۰ تا int... برای off-hand هم که lusats glintstone staff FTW عالیه فقط نامرد مصرفش بالاست :D با crown خودش بدترم میشه...

جدای از بحث کاهش دمیج special ability های night and flame، من هنوزم از همون شمشیر استفاده می کنم برای main hand م (کلاً هم هیچ زمان نیازی به استفاده از ability هاش نداشتم)، چراکه برای build من که deep magic هست با البته ۲۵ تا faith برای golden vow، بسیار عالی اسکیل میشه و دمیجش حدودای ۶۷۰ هست با ۹۰ تا int... برای off-hand هم که lusats glintstone staff FTW عالیه فقط نامرد مصرفش بالاست :D با crown خودش بدترم میشه...

اون اوایل که دمیج بالایی میداد با همون ۲۴int و faith من مکالمه و دیالوگ و انیمیشن های زیادی رو از سه چهارتا باس از دست دادم و کلا کنار گذاشتمش. سلاح خوبیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or