Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
مرسی داداش یعنی گرفتار بودما خدا خیرت بده
فقط دوتا سوال دیگه وقتی میخوام اش رو بذارم رو شمشیر میپرسه استاندارد میخوای یا کوالیتی
فرق اینا چیه؟
و سوال بعدیم اینه که واسه اجرای سامون هم وسیله خاص میخواد؟اونو از کجا بیارم؟
خواهش میکنم.
مورد اول روی نوع دمیجی که میزنه تفاوت داره .
مورد دوم اگر منظورتون اون روحها هست ؟ یه زنگوله میخواد که شب اگر به اولین کلیسا که مرچند رو برای بار اول ملاقات میکنید برگردید از رنا میگیرید

آقا حرکات آخر Starscourge Radahn ـو چجوری میشه دفع کرد؟ از دستم در رفته چند بار زیر 10 درصد hp آوردمش بعد با اون حرکت آخرش وان شاتم کرده.
میای دور شی با اسب که سامنا آخرین ضرباتو بزنن فینیشش کنن یکی از این تیراش میزنه با Vigor 42 کل جونم میره :| نزدیکم میام دستی فینیشش کنم همون لحظات آخر میپره فرود میاد تا ته جونو میخوره.
اعصاب نداره :D
وقتی می ره برای فاز دوم، هر چقدر می تونی سامن کن، بعد که دیدی با سامنا درگیره برو از پشت بهش ضربه بزن و فرار کن. اون سنگا تا یه تایمی سمتت نمیان چند تا ضربه که زدی پشت تپه ها و با یه فاصله ی زیادی ازش قرار بگیر و بازم سعی کن سامن کنی دیگه آخرای جونش اصلا نیاز نیست بهش نزدیک بشی و اگه به تعداد کافی سامن کرده باشی اونا خودشون کارشو می سازن و تو بازم پشت همون تپه ها وایسا :D اگه هم لولت نسبتا بالاست و خوب دمیج می زنه به باس، با پای پیاده برو باهاش مبارزه کن عملا هیچکاری نمی تونه بکن فقط باید به موقع رول بزنی:D

خواهش میکنم.
مورد اول روی نوع دمیجی که میزنه تفاوت داره .
مورد دوم اگر منظورتون اون روحها هست ؟ یه زنگوله میخواد که شب اگر به اولین کلیسا که مرچند رو برای بار اول ملاقات میکنید برگردید از رنا میگیرید
آها درسته
کدوم کلیسا؟

دوستان یه راهنمایی کنید ممنون میشم

من از بازیهایی که سبک مبارزاتی پیچیده دارن مثل دارک سولز خوشم نمیاد و اصلا بازیشون نکردم یعنی دوست دارم بازی ها اکشن سریع داشته باشن مثل گاد آف وار . به نظرتون اگر الدن رینگ شروع کنم خوشم میاد ازش ؟ میتونه نظرمو عوض کنه یا اصلا سمتش نرم ؟

دوستان یه راهنمایی کنید ممنون میشم

من از بازیهایی که سبک مبارزاتی پیچیده دارن مثل دارک سولز خوشم نمیاد و اصلا بازیشون نکردم یعنی دوست دارم بازی ها اکشن سریع داشته باشن مثل گاد آف وار . به نظرتون اگر الدن رینگ شروع کنم خوشم میاد ازش ؟ میتونه نظرمو عوض کنه یا اصلا سمتش نرم ؟
ببین اگه کلا با سیستم مبارزات سولزا مشکل داری اینم همون سیستمو دنبال میکنه انتظار تحول نداشته باش اما چیزی که هست بیلدت دست خودته، یکی اسلحه سبک ورمیداره بیلد Dex میچینه یک Ash of War سریع میزاره روش (اسپشال اتک اسلحه) با سرعت میوفته به جون انمیا یکی هم هست یک اسلحه اندازه تانک میندازه رو دوشش با یک سپر گنده با سرعت حلزون پلی میده یکی هم مجیک میره لانگ رنج و ... واقعا دست خودته با کدوم بیشتر حال کنی ولی خب بیس سیستمش مثل قدیم بر اساس استراتژی حمله و داج به موقع و ... هست، انتظار نداشته باش مثل GoW بپری وسط پنجاه تا انمی همه رو سوراخ کنی :D
اما از نظر سختی و اینا بنظرم مثل قبلیا نیست و واقعا دست خودته که دنبال چلنج باشی یا بخوای راحت باسا رو بزنی چون هر باسی واست سخت باشه تقریبا میشه بیخیالش شد و رفت با 10-15 لول بالاتر برگشت پیشش و ترکوندش با چند حرکت بماند که سامن های OP ـی هم تو بازی وجود داره که کارو راحت تر میکنه.

• Like
Reactions: Seventy One
من برای بدست آوردنش رنده شدم :Hurted1:

بیشتر از هر باسی سر این مردم
البته ارزشش رو داشت .
آره منم با بیلد اینتلجنس سر مادر عزیزش پاره شدم :D
حالا یه چیز آنپاپیولارم بگم: مونلایت بهترین و خفن‌ترین شمشیر بازیه، مخصوصا ابلیتیش که شدیدا ضربه‌هاش رضایت‌بخشه :D

دوستان این سلاحیه که انتخاب کردم تا آخرش برم
برای این سلاح چی رو باید لول بزنم که قوی بشه؟کدوما رو بیشتر لول بزنم؟
و somber smithing 3 ندارم کجا میتونم تهیه کنم

Attachments

• IMG_20220409_153712.jpg
    IMG_20220409_153712.jpg
    661.6 KB · مشاهده: 47
دوستان این سلاحیه که انتخاب کردم تا آخرش برم
برای این سلاح چی رو باید لول بزنم که قوی بشه؟کدوما رو بیشتر لول بزنم؟
و somber smithing 3 ندارم کجا میتونم تهیه کنم
اگه به جایی رسیدی که میتونی لولتو ریست کنی strength رو همون حدی که سلاح قابل استفاده باشه کافیه،
فعلا اپگریدا رو بزار رو Int ،هر دو یه سه لول هم یه لول vigor اپ کن .
Mind هم اگه دوست داشته باشی از اسپل استفاده کنی میتونی اپگرید کنی.

• Like
Reactions: SNIPER II
اگه به جایی رسیدی که میتونی لولتو ریست کنی strength رو همون حدی که سلاح قابل استفاده باشه کافیه،
فعلا اپگریدا رو بزار رو Int ،هر دو یه سه لول هم یه لول vigor اپ کن .
Mind هم اگه دوست داشته باشی از اسپل استفاده کنی میتونی اپگرید کنی.
مرسی
حیف اون لولا که رو STR زدم من فکر میکردم قدرت این سلاح از ترکیب STRوINT هستش واسه همین جفتش رو بالا بردم🤦🏻‍♂️
کجای بازی میتونم رست کنم؟ وسطای بازی یا آخرش؟
یا مهم نیست از این به بعد رو بذارم رو INT ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or