Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان من این پچز رو زدم کشتم، بعد فهمیدم می‌شد نکشتش. کشته شدن و نشدنش چقدر تاثیر می‌ذاره؟ مهمه که زنده بمونه؟

دوستان من این پچز رو زدم کشتم، بعد فهمیدم می‌شد نکشتش. کشته شدن و نشدنش چقدر تاثیر می‌ذاره؟ مهمه که زنده بمونه؟
یه آیتمی میشد ازش خرید برای زدن یکی از باسهای اصلی

• Like
Reactions: The Witcher
نمیدونم جلوتر از اینجایی که هستمم بیاد یا نه اما تو فایت با Radahn میتونی به عنوان سامن بیاریش که به قدری هم بی خاصیت هست و زود به فاج میره که Meme شد :دی

• Like
Reactions: The Witcher
با سلام . دوستان کسی‌ زیر نویس فارسی برای این بازی یا بازیهای دیگه یه ارجینال استیم فعال کرده !! کار می‌کنن !!! یا نه . بن نکنند ?? .اگر بن کنند از بازی بن میکنند یا خود اکانت استیم!?!?

در نسخه استیم متاسفانه با دوتا ۱۰۸۰ ت ای بازی به شدت افت فریم داره!! همون اول با همون رییس سوار بر اسب نمی‌شه مبارزه کرد !! آیا برای همه دارندگان نسخه کامپوتری !! و استیم اینجوری هست!!

سلام
دوستان من بازی رو یکم بد شروع کردم.الان یکم تو مپ سردرگم شدم! نمیدونم کجا برم!؟ و اینکه کلاس vagabond رو انتخاب کردم چون از اول هرچی بازی سولز بورن بوده رو با همچین کلاسی رفتم و اینکه کلا از جادو استفاده نکردم ولی خب تو ویدیو ها که نگا میکنم ظاهرن تمرکز بیشتر این بازی رو استفاده از جادو جنبله منم هیچی تو این زمینه نمیدونم 😂
همه بازیای میازاکی رو با یه شمشیر و سپر از اول تا آخر بدون مشکل رفتم کلا دست راستم یا Claymore بوده یا Zweihander دست چپمم سپر.دوست ندارم استراتژیمم عوض کنم ولی احساس میکنم دارم به مشکل بر میخورم تو این بازی با این استراتژی.این بازی مشخصه یه مقدار از بازیای قبلی میازاکی آسونتره ولی برا من با این استراتژی اینطور نبوده!
تو ویدیو ها که نگا میکنم با جادو و طلسم راحت میزنن باس و ماس و هرچی که هست پودر میکنن
الان موندم چیکار کنم! استراتژیمو عوض کنم یا همینطوری به سبک قرون وسطایی ادامه بدم؟
اگه همین سبکو بخوام ادامه بدم چیکار کنم که یکم کاراکترم جون بگیره؟
و یه چیز دیگه اینکه کلی چیز میز دارم که نمیدونم به چه دردی میخورن!!

سلام
دوستان من بازی رو یکم بد شروع کردم.الان یکم تو مپ سردرگم شدم! نمیدونم کجا برم!؟ و اینکه کلاس vagabond رو انتخاب کردم چون از اول هرچی بازی سولز بورن بوده رو با همچین کلاسی رفتم و اینکه کلا از جادو استفاده نکردم ولی خب تو ویدیو ها که نگا میکنم ظاهرن تمرکز بیشتر این بازی رو استفاده از جادو جنبله منم هیچی تو این زمینه نمیدونم 😂
همه بازیای میازاکی رو با یه شمشیر و سپر از اول تا آخر بدون مشکل رفتم کلا دست راستم یا Claymore بوده یا Zweihander دست چپمم سپر.دوست ندارم استراتژیمم عوض کنم ولی احساس میکنم دارم به مشکل بر میخورم تو این بازی با این استراتژی.این بازی مشخصه یه مقدار از بازیای قبلی میازاکی آسونتره ولی برا من با این استراتژی اینطور نبوده!
تو ویدیو ها که نگا میکنم با جادو و طلسم راحت میزنن باس و ماس و هرچی که هست پودر میکنن
الان موندم چیکار کنم! استراتژیمو عوض کنم یا همینطوری به سبک قرون وسطایی ادامه بدم؟
منم با همین کلاس و بدون جادو و حتی یدونه اشن استوس (اسمش تو این بازی نمیدونم چیه) کلا دارم بازی میکنم و کوچیک ترین نیازی به آپگرید های مربوط به جادو و مانا هم ندارم
هر سبکی راحتی بازی کن :دی

• Like
Reactions: boss-abbas
سلام
درود:D
تنوع سلاح در این بازی وحشتناکه
یعنی به معنای کلمه وحشتناااااکه
سر همین تفاوت زیادی با سولزبورن داره
البته درسته ها، مجیک هم به همون شکل به وفور فایند میشه و طبیعتا خیلی ها رو به کلاس های سورسر و پایرومنسر میزارن
ولی راجب اون تنوع سلاح یه نکته ایی وجود داره که قبل تر در سولزبورن نبود
سلاح ها ابلیتی های زیادی رو روی خودشون دارن
و سوا از این مسئله ما اینجا اَش اُ وار هم داریم
این ابلیتی ها رو سلاح ها سوار میشن و اسکیل های برگ ریزونی به حریف وارد میکنن
حالا شما دیمیج های عجیب غریبی که با سرما و اتش و لایت و هولی و مجیک و... همزمان میزارنو هم قاطی اینا کن:D
میشه اون چیزی که تو ویدیو ها دیدین
درکل نیاز نیست حتما ویچ باشین که از مجیک استفاده کنید
سلاح های لجندری خفنی رو با سول باس ها میتونید به دست بیارین، پس در لول اپ‌سلاح ها دقت کنید و متریال هارو بیخود خرج هر سلاح نکنید
البته بازهم چون به نسبت بازی های گذشته ی فرام، اینجا متریال به وفور پیدا میشه، انچنان هم ایرادی نداره سر کیسه رو شل کنید:D
من همین الانشم 9 تا سلاح لول max و دوتا سپر max دارم
دنبال اینم 3/4 تا سلاح دیگه رو max کنم و تستشون کنم:D

آخرین ویرایش:
منم با همین کلاس و بدون جادو و حتی یدونه اشن استوس (اسمش تو این بازی نمیدونم چیه) کلا دارم بازی میکنم و کوچیک ترین نیازی به آپگرید های مربوط به جادو و مانا هم ندارم
هر سبکی راحتی بازی کن :D
آره منم اینطوری راحتم ولی مشکل اصلیه من اینه که بازی کلا اونطرفی داره میره ( سمت جادو و اینجور چیزا ) هرکی رو میزنی میکشی یا هر جعبه ای رو باز میکنی یا به هر فروشنده ای میرسی میبینی کلا به عنوان پاداش یا جادو و طلسم میده یا سلاح های مربوط به اینا!
از اول بازی کلا یه شمشیر و سپر دستمه با یه دست لباس هیچ چیزی پیدا نکردم که جایگزینشون کنم ولی عوضش اینوینتوریم پره از طلسم و جادو حنبل!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or