Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
باس آخر بازی چقدر چیپه. تو فاز دوم اصلا نمیشه نزدیکش شد، مدام میره زیر آب و یک کیلومتر اونطرف تر میاد بالا. نصف حرکاتش هم به راحتی قابل دیدن نیست.
اقا باس اخر که راحت ترین باس بازی هست فاز اول را جا خالی بده و یه سلاح سنگین داشته باش به موقع بزن و وقتی تبدیل به اون شد یه سلاح سبک بردار نزدیکش فقط باش فقط نزدیک تند تند بزن تا جونش بره البته اینا که گفتم باید اون سلاح سبکت قوی باشه و استامینا و همه چیت خوب باشه یه سپر سنگین هم دستت باشه من بار اول زدمش خودم خندم گرفت اصلا معلوم نبود چیکار داره میکنه باس ولی من فقط بغلش بودم تند تند ضربه میزدم البته با 10 تا فلاسک جون داشتم منم دیروز بازی را با 130 ساعت و لول 220 تمام کردم تنها بازی که بعد 20 سال گیم زدن بخش داستانی برام اینقدر طول کشید و از یک ثانیه اون خسته نشدم همین بازی بود واقعا گیم نابی هست اصلا دلم نمیخاست تمام بشه تمام باسها رو زدم تمام مینی باسها و تا جایی که میتونستم نقشه را زیر و رو کردم

بازی با یه اسلات شروع می شه. الان یک دونه داری دو تا اسلات شده دیگه.
عزیز الان من 2 تا اسلات تالیسمان دارم و یه کوزه تالیسمان که به اسلات ام اضافه نمیکنه بشه 3 تا............کلا چطوری اسلات اضافه میکنه....... باید کاری کنی و چیزی داشته باشی

عزیز الان من 2 تا اسلات تالیسمان دارم و یه کوزه تالیسمان که به اسلات ام اضافه نمیکنه بشه 3 تا............کلا چطوری اسلات اضافه میکنه....... باید کاری کنی و چیزی داشته باشی
من والا نمی دونم چجوری بگم :| :D

شما بازی رو شروع می کنی یک اسلات Talisman داری.
بعد اون کوزه ارو که گرفتی کاری نمی خواد بکنی خودش خود به خود به اسلاتت اضافه می شه.
یعنی اگه الان دوتا اسلات داری یکیش به خاطر همون کوزه هست. اونو نداشتی یک دونه اسلات داشتی.
کلا برای این کوزه ها کاری نمی خواد بکنی.

سلام و درود، خب درسته دیگه،
1 اسلات اول بازی + یک اسلات هم برا کوزه
جلوتر بری هم دو تا دیگه میده

دوستان اهل فن این راداگون رو چطوری بزنم؟50 باز مردم اما قلقش دستم نمیاد.البته تنهایی میزنمش واسه همین سخته یکم اسپیریتو میخوام واسه سرنتپیتی نگه دارم
راداگون یه باگ داره نمیدونم تو این اپدیت های -جدید برطرفش کردن یا نه اگه بیلد جادوگر باشی همون اول مبارزه سریع بدو طرفش به سمت راست خودت چپ راداگون وایسا بغلش قفل میکنه بدون حرکت میشه با جادوی comet azur تو چند ثانیه دخلشو در بیار به همین راحتی :D

راداگون یه باگ داره نمیدونم تو این اپدیت های -جدید برطرفش کردن یا نه اگه بیلد جادوگر باشی همون اول مبارزه سریع بدو طرفش به سمت راست خودت چپ راداگون وایسا بغلش قفل میکنه بدون حرکت میشه با جادوی comet azur تو چند ثانیه دخلشو در بیار به همین راحتی :D
نه جادوگر نیستم اما اره دیدم خودم امتحانم کردم گیر میکنه اما جادو گر نیستم متاسفانه

نه جادوگر نیستم اما اره دیدم خودم امتحانم کردم گیر میکنه اما جادو گر نیستم متاسفانه
با carian slicer میشه
14 تا int میخواد کلا که اونم با این talisman میشه 5 تا برد بالا و استفاده کرد.
همزمان میشه poison mist هم استفاده کنی ولی یه جایی وسطا می افته و پا میشه میزنه. اینم میگفتن اگه قبلش یکم صبر کنی این اتفاق نمی افته. من تست نکردم
خودم بعد 50-60 ترای با یکی از بچه ها که ng4+ بود ردش کردم (کری شدم :)))

با سلام و عرض ادب

چطور می‌شه از این زیر نویس ها تو استیم استفاده کرد!!! یا باید بازی کرکی باشه!!!
ربطی به نسخه اورجینال یا کرکی نداره
من روی ویچر 3 نسخه کرکی از زیرنویس رایگان استفاده کردم
بعد ویچر 3 رو اوریج گرفتم از همون زیرنویس رایگان روی اون استفاده کردم
بعد زیرنویس رو خریداری کردم و روی نسخه اورجینال نصب کردم
تنها تفاوت زیر نویس رایگان با پولی این بود که برای زیرنویس رایگان دی ال سی ها و محتوای نامه ها و ایتم ها ترجمه نشده بود اما برای زیرنویس پولی تمامش ترجمه شده بود .

• Like
Reactions: Taha75
ربطی به نسخه اورجینال یا کرکی نداره
من روی ویچر 3 نسخه کرکی از زیرنویس رایگان استفاده کردم
بعد ویچر 3 رو اوریج گرفتم از همون زیرنویس رایگان روی اون استفاده کردم
بعد زیرنویس رو خریداری کردم و روی نسخه اورجینال نصب کردم
تنها تفاوت زیر نویس رایگان با پولی این بود که برای زیرنویس رایگان دی ال سی ها و محتوای نامه ها و ایتم ها ترجمه نشده بود اما برای زیرنویس پولی تمامش ترجمه شده بود .
البته ویچر فایل آنتی چیت نداشت، این شاید ایراد بگیره به overlay :D

بلاخره کشتمش این نامردو واقعا تو تاریخ فارم سافتور این سخترین باس بود انصافا دوتا باس سختو یه جا گذاشته بود این سخترش میکرد در واقع

لول 133 و 75 ساعت بازی تموم شد البته کامل نگشتم بازیو اوایل حوصلم میکشید اخراش یه کم کم حوصله شدم
ولی حیف که تموم شد دیگه همچین بازی نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or