Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
من تلاش میکنم تا جایی که میشه از گاید استفاده نکنم و خودم اکسپلور کنم اما این کوئستای فرعی رو خداییش بدون گاید میتونید برید؟ طرف یک آدرس نصف نیمه میده بعد اگه حواست پرت باشه نفهمی کجارو میگه دیگه لعنتی دوباره هم تکرار نمیکنه چیکار باید کنی کجا بری :D
الان فک میکنم تنها مشکلم با بازی همین هست، اگه مثل بقیه RPG ـا یک سیستم کوئست لاین میداشت میفهمیدی کجا باید بری خوب میشد، نیازم نبود مسیر بده و مارک کنه و ... فقط تسکشو یک جا یادداشت میکرد آدم یادش بیاد با کی حرف زده و کدوم کوئستا مونده.

من تلاش میکنم تا جایی که میشه از گاید استفاده نکنم و خودم اکسپلور کنم اما این کوئستای فرعی رو خداییش بدون گاید میتونید برید؟ طرف یک آدرس نصف نیمه میده بعد اگه حواست پرت باشه نفهمی کجارو میگه دیگه لعنتی دوباره هم تکرار نمیکنه چیکار باید کنی کجا بری :D
الان فک میکنم تنها مشکلم با بازی همین هست، اگه مثل بقیه RPG ـا یک سیستم کوئست لاین میداشت میفهمیدی کجا باید بری خوب میشد، نیازم نبود مسیر بده و مارک کنه و ... فقط تسکشو یک جا یادداشت میکرد آدم یادش بیاد با کی حرف زده و کدوم کوئستا مونده.
منم فکر میکنم تقریبا غیرممکنه کسی بتونه از همون اول تمام ماموریتای فرعی رو بره. تهش بتونی چندتا رو شانسی و سر راهت تموم کنی :D

باس آخر بازی چقدر چیپه. تو فاز دوم اصلا نمیشه نزدیکش شد، مدام میره زیر آب و یک کیلومتر اونطرف تر میاد بالا. نصف حرکاتش هم به راحتی قابل دیدن نیست.

آخرین ویرایش:
باس آخر بازی چقدر چیپه. تو فاز دوم اصلا نمیشه نزدیکش شد، مدام میرم زیر آب و یک کیلومتر اونطرف تر میاد بالا. نصف حرکاتش هم به راحتی قابل دیدن نیست.
حالا به غیر از اینا کلا روی بعضی باس های بزرگ دوربین مشکل اساسی به حساب میاد، مثلا اژدهای معمولی وقتی قفل میکنی چند تا نقطه دارن مثل پاها و بال ها و سر که هر کدوم خواستی قفل کنی ولی باس های بزرگ آخر بازی حتی اژدهاهای چهار بال فقط روی سرشون قفل میشه و وقتی نزدیک میشی اصلا نمیبینی باس چیکار میکنه و سرگیجه هم میگیری:D بدون قفل کردن هم که بیشتر وقت ها هوا رو میزنی یا نمیتونی درست از شیلد استفاده کنی و از پشت ضربه میخوری :D

• Like
Reactions: NaRiiMaN
بهترین شمشیر که هم دمیج خوب داشته باشه هم سرعت چیه؟
بعد به نظرتون ارزش داره Strength رو زیاد کنم؟ یا smiting stone پیدا کنم شمشیر رو آپگرید کنم؟
ببخشید من خیلی سولز باز نیستم تازه دارم عادت می کنم

بعد به نظرتون ارزش داره Strength رو زیاد کنم؟ یا smiting stone پیدا کنم شمشیر رو آپگرید کنم؟
کلا کاتاناهای بازی مثل uchiganata و rivers of blood و nagakiba دمیج خوبی دارن و برای بیلدهای سرعتی خوبن. بخصوص ROB. معمولا هم dex و mind و end رو باید آپگرید کنی. تاکید بیشتر روی dex. البته vigor هم دیگه برسون به 40 . نیازی به str به اون صورت نیست. آپگرید خود کاتانا ها رو هم انجام بده تا +۲۵.

• Like
Reactions: majidred2011
اگه سرعت واست مهم نیست Bloodhound's Fang سلاح خوبیه دمیج بالایی داره
هنوز اول بازی ام تا الان مشکلی باهاش نداشتم همرو راحت میزنم فقط ash نمیشه گذاشت اما skill خود سلاح عالیه

اگه تازه وارد این سبک شدی بنظرم دنبال بهترین و اینا نباش. سلاح های بازی میشه گفت همه خوبن ولی حالا بعضی ها بهترن. خودت بگرد و آروم جلو برو.

آپگرید مهمتره. بیشتر سعی کن vig و end رو لول آپ کنی. برا لول آپ str و dex باید ببینی شمشیرت با چی بهتر دمیجش بالا میره مثلا str A dex D داره شمشیرت صددرصد باید str رو لول آپ کنی.

اشکالی نداره سولز باز نیستی هر سوالی کمکی بود بگو اینجا ;)

• Like
Reactions: Hodor
دوستان اهل فن این راداگون رو چطوری بزنم؟50 باز مردم اما قلقش دستم نمیاد.البته تنهایی میزنمش واسه همین سخته یکم اسپیریتو میخوام واسه سرنتپیتی نگه دارم

یعنی چی میخواین اسپیریت رو باسه سرندیپیتی نگه دارین ؟! هر وقت و هر جایی که شد اسپانشون کنین مشکلی نداره یا محدودیت نداره کمتر بشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or