Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
یه سوال داشتم از اساتید اقا من یه شیلد با اسکیل دارم تو دست چپ و یه شمشیر با اسکیل دارم تو دست راست ولی اسکیل شیلد رو میتونم استفاده کنم اسکیل شمشیرو چطوری میتونم استفاده کنم؟
هم این که دوستمون گفت هم یه راه دیگه اینه که اگه اسکیل شیلد رو لازم نداری، میشه ashes of war No Skill بذاری رو شیلد تا اسکیلشو غیر فعال کنه و فقط از اسکیل شمشیر استفاده کنی

از کجا میشه فهمید مناطق بازی چه لولی لازم دارن برا وارد شدن ؟

جایی تو مپ همچنین گزینه ای هست ؟!
نمی شه فهمید و کلا مناطق بازی بر اساس لول لاک نشدن ولی خوب همینطوری می ری می رسی یک جایی می بینی دمیج ات صفره و one-shot می شی.
بعدم لول خالی مهم نیست اینی که چه Armor ای داری و سلاحت لول چنده هم مهمه.

کلا همین که مپ گزاشتن توی بازی خدا رو شکر کنید :D

نمی شه فهمید.
بعدم لول خالی مهم نیست اینی که چه Armor ای داری و سلاحت لول چنده هم مهمه.

کلا همین که مپ گزاشتن توی بازی خدا رو شکر کنید :D
واسه آنلاین بازی کردن میخواستم بدونم چون من هرکاری کردم کلا از آکادمی به بعد به هیچ وجه کسی دیگه برام نمیاد که سامن کنم یبار گلیچ زدم تا لول ۱۹۳ رفتم گفتم شاید چون تقلب کردم نمیشه دیگه آنلاین بازی کرد ولی الآنم که مثه آدم دارم بازی میکنم باز همون آش و همون کاسه 🥺😭

تا قبل آکادمی راحت میشه سامن کرد ولی بعدش دیگه نه

چه کنم ☹️

• Like
Reactions: mikami.pro
محبوب‌ترین کلاس‌ها تا اینجا Astrologer و Vagabond و Samurai هستن. فکر کنم در این بین Vagabond تجربه سخت‌تری رو رقم بزنه. Astrologer قبل از پچ جدید گویا می‌تونست یه بیلد بسیار قوی داشته باشه ولی الان تا جایی که خبر دارم، شاید یکم درخشش کم‌تری نسبت به قبل داشته باشه. خودم بازی رو دیروز با کلاس سامورایی شروع کردم و ازش راضیم، اگه به سامورایی‌ها علاقه داشته باشی که دیگه اصلاً بهش شک نکن. سِت لباسش هم واقعاً زیباس و از همون ابتدا هم یه شمشیر حق همراهشه که جدا از ظاهرش خیلی کاریه.
تصویب شد
منم عشق سامورایی دیگه شکم کامل برطرف شد
سلاح هم یه شمشیر کاتانا دیدم تو کلیپ های بازی یه شمیشر کاتانا بلند بود شبیه به شمشیر سفیروث اونو لول میزنم البته اگه آخرای بازی نباشه

• Like
Reactions: The Witcher
به‌روزرسانی جدید بازی Elden Ring با هدف رفع ایرادی که به‌روزرسانی گذشته ایجاد کرده بود و افزایش قدرت برخی از حملات باس‌فایت Radahn، منتشر شد.

چندی پیش، به روز رسانی 1.03 با هدف رفع ایرادات آن و متعادل‌سازی گیمپلی منتشر شده بود. ظاهراً پس از این آپدیت، قدرت برخی از حملات باس‌فایت Starscourge Radahn به شکلی اتفاقی کاهش یافته بود.

امروز در صفحه‌ی رسمی توییتر Elden Ring اعلام شد که به‌روزرسانی 1.03.3 برای این عنوان منتشر شده است و اشکال مذکور را حل می‌کند تا قدرت حملات این باس‌فایت به حالت اولیه‌ی خود بازگردد و متعادل‌سازی شود.

• Like
Reactions: ce7en44 and Kurt117
اولا این بازی عه تحسین شده چه وضع پرفورمنس عه !!!!
با 1080ti فریم به 37 میرسه !

بعد نه UI داره نه کوئست لیست داره نه نقشه داره
ولت میکنه به امان خدا

بولشت 10/10
مپ داره البته :دی رو نقشه یک فانوس مانندی هست اونو پیدا کنی نقشه منطقه باز میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or