Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
اکیپمنتم مدیوم لوده ولی چرا کاراکتر اینقدر کند شده مخصوصا تو دادج دادن
باید چیزیو آپ کنم؟
ببینید به صورت کلی میزان تحمل بار اگر از 30% رد کنه از فاز اول که لایت هست به مدیوم که فاز دومه تغییر پیدا میکنه
از 30% الی 70% بازه ی فاز مدیومه
از 70% یه گرم رد کنه سنگینی رو قشنگ احساس میکنید، الخصوص تو داج زدن(دقیقا خود 70% هم جزوش بود یا نه یادم نیست)
و از 100% هم اگر رد کنید یه موقعیت سوژه رخ میده که پیشنهاد میکنم واسه فانش یه تست کوچیک کنید:دی

اکیپمنتم مدیوم لوده ولی چرا کاراکتر اینقدر کند شده مخصوصا تو دادج دادن
باید چیزیو آپ کنم؟
محاسبه وزن تجهیزات تو بازی و ارتباطشون با roll
Medium
متوسط = (70% یا کمتر) از حداکثر وزن قابل حمل = رول زردن کمی کند تر و کوتاه تر
Overloaded
وزن بیش از حد = (بیشتر از 100%) از حداکثر وزن قابل حمل = رول غیر فعال میشود و همه هرکات دیگر کند تر میشوند

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

برادر این ارواح فکر کنم فقط در انلاین استفاده میشه در حالت افلاین نمیشه چون من که اخرای بازی هستم حتما اون زنگوله را داشتم ولی هیچ کدوم ارواح برای من کار نمیکنه اون میمیک هم گرفتم ولی کار نمیکنه شاید به خاطر افلاین بودن هست یا باید زنگوله را به صدا در باری نمیدونم من که موفق به استفاده هیچ کدوم نشدم اون اش وار هم برای هیچ کدوم از سالاحهای خفن دسترس نیست بیشتر برای سلاح های معمولی میتونی نصب کنی
من آفلاینم همیشه، همه اینا اوکی هست، مطمئنی زنگوله رو داری؟ چون برا من اول بازی Renna باگ گرفت (شایدم باگ نبود نمیدونم) اسپاون نمیشد که زنگوله رو بده بهم رفتم از اون دوتا خواهرا (اسمش یادم نیست:-") خریدم، بعدش دیگه FP ـت باید اونقدی باشه که بتونی سامن کنی اگه لولت از اون سامن مورد نظر کمتر باشه نمیشه سامن کرد البته سامنایی که FP کم میخوان با همون لول پایین هم میشه پس یک جایی رو اشتباه کردی، اینم دوستان گفتن فقط میشه تو کمپا و یک سری جاهای شلوغ و داخل میست سامن آورد (آیکونش پایین سمت چپ صفحه میاد) بقیه جاها گزینش خاموشه هر چی تلاش کنی.

• Like
Reactions: godofwar3
می‌شه لطفا از صفحه استت عکس بگیرید ! کاراکترتون تانک هست!!!!چه استت ‌هایی‌ در اولویت قرر دارن.خواهشا یه خورده توضیح بدید
اون کارکترم قدیمیه ری اسپکش کردم ولی خب برا اون بیلدی که من دارم و کلا تانک
60 vig
60 str (بسته به این که چه سلاحی میخوای استفاده کنی خب این فرق میکنه ولی واس اون چکشی که دستمه 60تا str میخواست برا یه دستی)
end هم 30 40 تایی میخواد که بتونی آرمور و سلاح و شیلد سنگین برداری.

استت های اصلیش همینه ( میتونی str 40 کنی 20 تا به faith بدی که از جادو هاش استفاده کنی خیلی خوبه حالت کلاس Paladin Knight میشی چیزی که میخواستم بسازم)

+ تلیسمن که اکیپمنت لود میده و اونی که دمیج چارج اتک رو زیاد میکنه و erdtree's favor +2 و green turtle (حالا بسته به موقعیت میتونی عوض کنی اینارو)

دوستان خودتون هر طوری از بازی کردن لذت میبرید بازی کنید و بزارید هر کس دیگه هم هرجور دوست داره بازی کنه
بازی کردن که نباید متا داشته باشه و همه بر همون اساس پیش برن
یکی با راهنما حال میکنه یکی حتی آموزش خود بازی رو هم اسکیپ میکنه
به روش بازی همدیگه گیر ندید :دی

داداش من خودم افلاین میزنم و این قضیه کلا بی ربط به این بخش انلاین/افلاین بودنه
گفتم قبل تر که اتفاقا تو انلاین اگر کسی رو سامن کنید این غیرفعال میشه!
مثل اینه بگی من نمیتونم برم متطقه ی جاینت ها، گمان کنم واسه انلاین بازهاس و...!!:D
فقط یه مورد رو بگم که این اسپریت ها همیشه در دسترس نیستن
تنها زمانی میتونی سامن کنی که اون علامت حالت درب دانجن مانند(گمانم ابی اسمونی بود) سمت چپ مانیتور(وسط رو به پایین حدودا) ظاهر شه

راجب اَش ها هم اینکه شما گمانم چیز انچنانی فایند نکردی
نزدیک به 90 نوع وجود داره!!:D
تنوعش وحشتناکه
با لول ۲۲۰ رسیدم باس آخر بازی و راجب اون روحها هم حق با شماست آفلاین میشه ولی من زنگوله را نداشتم رفتم از پیر زنه خریدم ولی اون میمیک هیچی نیست اصلا قدرت نداره یا شاید آپگرید میشه ولی من بلد نیستم

با لول ۲۲۰ رسیدم باس آخر بازی و راجب اون روحها هم حق با شماست آفلاین میشه ولی من زنگوله را نداشتم رفتم از پیر زنه خریدم ولی اون میمیک هیچی نیست اصلا قدرت نداره یا شاید آپگرید میشه ولی من بلد نیستم
روح ها قابلیت آپگرید دارن باید پیش اون دختره که روبروی آهنگر میشینه بری

• Like
Reactions: godofwar3
سلام بر عزیزان جان
عرضم به حضورتون که من بازی رو امروز گرفتم و شب با نت شبانه دانلود میکنم
سوال اینه که به غیر از جادو چه کلاسی رو پیشنهاد میدید که قوی بشه؟ کلا جادو رو نیستم من خودم نظرم رو ساموراییه:-?
و چه سلاحی ارزش داره تمام متریالم رو روش خالی کنم(شاید با خودتون بگید تو اول بازی رو شروع کن بعد :D )
ولی من رو متریال خیلی حساسم و خسیس،اصلا استفاده نمیکنم تا اینکه بازی تموم شد:)):D
بیشتر وسواسم از اینه که یه آیتم کمیاب رو حروم کنم و بذارم رو یه سلاح آشغال واسه همین اصلا استفاده نمیکنم ازش=)):)):D
ولی اینبار گفتم یه مشورتی بگیرم بعد با خیال راحت همونو قوی کنم:D

سلام بر عزیزان جان
عرضم به حضورتون که من بازی رو امروز گرفتم و شب با نت شبانه دانلود میکنم
سوال اینه که به غیر از جادو چه کلاسی رو پیشنهاد میدید که قوی بشه؟ کلا جادو رو نیستم من خودم نظرم رو ساموراییه:-?
و چه سلاحی ارزش داره تمام متریالم رو روش خالی کنم(شاید با خودتون بگید تو اول بازی رو شروع کن بعد :D )
ولی من رو متریال خیلی حساسم و خسیس،اصلا استفاده نمیکنم تا اینکه بازی تموم شد:)):D
بیشتر وسواسم از اینه که یه آیتم کمیاب رو حروم کنم و بذارم رو یه سلاح آشغال واسه همین اصلا استفاده نمیکنم ازش=)):)):D
ولی اینبار گفتم یه مشورتی بگیرم بعد با خیال راحت همونو قوی کنم:D
در مورد سلاح:
Smithing Stone ها رو که می تونی بعد از یک مدتی به تعداد نامحدود بخری. فقط یکیش رو نمی شه به تعداد نامحدود خرید که آخریشه.
Ashes of War ها هم که می تونی روی هر سلاحی می خوای بزاری و برداری.
در نتیجه برای آپگرید سلاح متریالی نیست که بگی لوت کردم و استفادش کردم و تموم شد رفت دیگه ازش نیست.

در مورد سلاح:
Smithing Stone ها رو که می تونی بعد از یک مدتی به تعداد نامحدود بخری. فقط یکیش رو نمی شه به تعداد نامحدود خرید که آخریشه.
Ashes of War ها هم که می تونی روی هر سلاحی می خوای بزاری و برداری.
در نتیجه برای آپگرید سلاح متریالی نیست که بگی لوت کردم و استفادش کردم و تموم شد رفت دیگه ازش نیست.
آخه تو blood borne یه سنگی بود به اسم جم راک 10 فکر کنم ، از اون یدونه بیشتر نبود یعنی فقط یه سلاح رو میتونستی لول مکس کنی
البته فکر کنم یدونه هم میتونستی بخری ولی در کل کمیاب بود واسه همین گفتم

آخه تو blood borne یه سنگی بود به اسم جم راک 10 فکر کنم ، از اون یدونه بیشتر نبود یعنی فقط یه سلاح رو میتونستی لول مکس کنی
البته فکر کنم یدونه هم میتونستی بخری ولی در کل کمیاب بود واسه همین گفتم
توی Elden Ring هم همچین چیزی هست ولی تعداد قابل توجهی ازش هست. آخرین سنگه برای +25 کردن سلاح. ولی خوب تا برسی به اون موقع خودت دستت اومده :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SNIPER II

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or