Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان این باس Maliketh The Black Blade چرا اینجوریه فاز اولش هیچی نیست فاز دوم اصلا دگرگون میشه خیلی سرعتی و در یک لحظه تمام زحمت های شما بر باد میره الان سه روزه پیشش گیر کردم یه سوال هم دارم این روح هایی که تو ایتمهای من هست چیه کلی ارواح دارم ولی اصلا کار نمیکنه باید انلاین باشی مثل همین میمیک اینجوری باشه که برای افلاین بازها خیلی بازی سخته من تا اینجا فقط با یه شمشیر و سپر امدم و هیچ ایتمی استفاده نکردم اصلا به هیچ کدوم از وسایلهام دست نزدم یعنی اصلا نمیدونم چی هستن فقط با یه سپر با شمشیر همون اسب اول بازی تا اینجا امدم فقط همین
اسلحه و سپر و لول خودت رو بالا بردی؟

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

دوستان کاتانا باز :D
Uchigatana و Nagakiba میرم ارزش داره Uchigatana ـو بزارم کنار واسه Moonveil یا Rivers of blood؟
این Rivers of blood دراز تره از Uchigatana؟ دراز دوس میدارم :-" :D Hand of Malenia چطوره؟ (اسپویل نداره چون اسم باس این توئه از بچه ها تاپیک میترسم :|)

و اینکه یک آرمور شیک دکس پیشنهاد بدین به فاز این کاتانا ها بخوره، الان Knight دارم با Wolf Mask :))
درود
من 3 تا کاتانا لول max دارم پس گمانم بتونم کمکت کنم:D
یکی همین Uchigatana که +25 کردم، اینو تا قبل رایورز استفاده میکردم که جواب بود
درواقع از اوایل بازی که فایندکردم تا زمانی که با رایورز اشنا شدم داشتمش ولی با فایند رایورز کلا با هرچی سلاحه خداحافظی کردم:D
ارکان‌ رو اگر واسش max کنی و دکس هم حداقل تا اواسطش بتونی بالا بکشی، یکی از مرگبارترین سلاح های سری میشه!!
کلا فقط L2 باید بزنی تا ته بازی :))))))
و سومین کاتانایی هم که max کردم:
بعد از دیفیت کردن malani blood of miquella به دست اوردم، سلاح خوبیه و اسکیل جالبی هم داره(L2)
ولی گمانم رایورز خیلی خفن تر باشه در نهایت

• Like
Reactions: majidred2011
درود
من 3 تا کاتانا لول max دارم پس گمانم بتونم کمکت کنم:D
یکی همین Uchigatana که +25 کردم، اینو تا قبل رایورز استفاده میکردم که جواب بود
درواقع از اوایل بازی که فایندکردم تا زمانی که با رایورز اشنا شدم داشتمش ولی با فایند رایورز کلا با هرچی سلاحه خداحافظی کردم:D
ارکان‌ رو اگر واسش max کنی و دکس هم حداقل تا اواسطش بتونی بالا بکشی، یکی از مرگبارترین سلاح های سری میشه!!
کلا فقط L2 باید بزنی تا ته بازی :))))))
و سومین کاتانایی هم که max کردم:
بعد از دیفیت کردن malani blood of miquella به دست اوردم، سلاح خوبیه و اسکیل جالبی هم داره(L2)
ولی گمانم رایورز خیلی خفن تر باشه در نهایت
واسه رایورز ارکان رو دقیق تا شماره چند مکس کردی؟

دوستان این باس Maliketh The Black Blade چرا اینجوریه فاز اولش هیچی نیست فاز دوم اصلا دگرگون میشه خیلی سرعتی و در یک لحظه تمام زحمت های شما بر باد میره الان سه روزه پیشش گیر کردم یه سوال هم دارم این روح هایی که تو ایتمهای من هست چیه کلی ارواح دارم ولی اصلا کار نمیکنه باید انلاین باشی مثل همین میمیک اینجوری باشه که برای افلاین بازها خیلی بازی سخته من تا اینجا فقط با یه شمشیر و سپر امدم و هیچ ایتمی استفاده نکردم اصلا به هیچ کدوم از وسایلهام دست نزدم یعنی اصلا نمیدونم چی هستن فقط با یه سپر با شمشیر همون اسب اول بازی تا اینجا امدم فقط همین
درود
اول اینکه بازی نسبت به سری سولزبورن یه سری موارد اضافه کردن که یکی دوتاش قطعا به کارتون میاد
🔹️یکی که " اَش اُ وار " هستش
اینا رو شما زمانی که در گریس ها هستی به منواش دسترسی پیدا میکنی
یه سری قابلیت هستن که روی سلاحتون به نوعی نصب میشن و اسکیل بهش میدن
خیلی راحت نوع اَش ها رو میتونی عوض کنی از رو سلاحت که طبق سلیقه ات و کاربردهای متنوعشون دائم جابه جا شی
یه نوع پرکاربردش بلفرض بلادلاست هستش که دیمیج خفنی به دشمن وارد میکنه
به هر حال متنوع هستن و حین بازی و گشت و گذار و دیفیت کردن ها کم کم جمعشون میکنی

🔹️بعدی با نام "اسپریت اَش" شناخته میشه(spirit ashes)
اینا همون‌روح هایی هستش که راجبش سوال پرسیدی
اینارو شما میتونی احضار یا همون سامن کنی به قولی (الخصوص تو باس فایت ها)
همون اوایل بازی توی یکی از گریس ها(Church of Elleh) وقتی از گریس پا میشی که بازیو ادامه بدی یه npc با نام ملینا رو مشاهده میکنی که اگر باهاش صحبت کنی یه زنگوله بهت میده واسه سامن کردن این روح ها
ایتم زنگوله رو نیاز نیست کلا تو وسایل اصلیت نگه داری، فقط اون روح مورد نظر رو میتونی دم دست بزاری که در مواقع لزوم عین استفاده از فلاسک خون از اونم به همون شکل بلفرض استفاده کنی و اون روح به کمک شما بیاد
فقط اینکه همیشه و همه جا نمیشه این ارواح رو احضار کرد
ولز تو باس فایت ها همیشه قادر به سامن هستین
خب هر روح ممکنه یه مقدار fp یا hp واسه ی احضار شدن نیاز داشته باشه که اگر شما لولتون نرسه قادر به احضارش نیستین
بلفرض روح مورد نظرتون به میزان100 تا fp (همون خط جادو منظورمه) برای احضار شدن نیاز داره و خط جادوی شما چون لول اپ نکردین (مثلا 90 تاس وقتی کامل پر هستش) کمه، طبیعتا قادر به این کار نیستین
مورد بعد راجب این اسپریت ها اینکه لول اپ هم میشن
یعنی تا +10 میتونین لول اپ کنید ارواح رو که طبیعتا عین خود ما قوی تر میشن از هر لحاظ
طریقه ی لول اپشون هم که یه کویست لاین مربوط به خودش رو داره
باید یه NPC به نام Roderika رو در نهایت به هاب بازی بیارین که اونجا واستون لول اپ رو انجام میده
و در آخر اینکه این ارواح رو هم عین همون Ashes of War که بالاتر گفتم با گشت و گذار و.. به دست میارین

🔹️نکته ی اخر اینکه نه فقط این دونوع ابلیتی، بلکه خود سلاح ها و ارمورها و مجیک ها و... همگی رنک دارن
یعنی از پرفکت تا معمولی رنک بندی میشن که معمولا (نه همیشه) رنک S بالاترین و خفن ترین های این مواردو شامل میشه
و اینکه استفاده از همه ی این مواردی که گفته شد در افلاین و یا انلاین فعال هستش
فقط اگر کسی رو در انلاین سامون کردین دیگه تا لحظه ایی که تو بازیتون در حال کمک کردن بهتونه نمیتونید همزمان از اون spirit ashes خودتون هم استفاده کنید، بعد از رفتن یار کمکی در انلاین مجدد این گزینه فعال میشه واستون

واسه رایورز ارکان رو دقیق تا شماره چند مکس کردی؟

یه سری قبلا توضیح داده بودم:دی
سافت‌کپ الدن حدود20 لول نسبت به سری سولز (حداقل 3 اشو مطمئنم) افزایش داشته!
شما وقتی برای Vigor در بلفرض سولز 3 به لول 40 میرسین، از اون به بعد اگر لول آپ کنید چیز زیادی به Hp شما اضافه نمیشد
برای همین لول 40 سافت‌کپ برای مثلا Vigor محسوب میشد
ولی توی الدن به این شکله:

‏Vigor lvl 40 --> 1450 Hp
Vigor lvl 50 --> 1704 hp +246
Vigor lvl 60 --> 1900 hp +196
Vigor lvl 99 --> 2100 hp +200

از لول 60 تا 99 فقط 200 تا Hp بالا میره در حالی که قبل از اون برای هر 10 لول افزایش تقریبا 200 یا بیشتر بود
پس سافت‌کپ واس Vigor الان 60 شده
احتمالا هم واسه بقیه همینه
یعنی بلفرض ‏سافت‌کپ بقیه‌ی Attribute های الدن تا لول 80عه ، چون توی سولز مابقی روی لول ۶۰ بود

پ.ن: شما بیار رو 80

• Like
Reactions: Syamak88088
درود
اول اینکه بازی نسبت به سری سولزبورن یه سری موارد اضافه کردن که یکی دوتاش قطعا به کارتون میاد
🔹️یکی که " اَش اُ وار " هستش
اینا رو شما زمانی که در گریس ها هستی به منواش دسترسی پیدا میکنی
یه سری قابلیت هستن که روی سلاحتون به نوعی نصب میشن و اسکیل بهش میدن
خیلی راحت نوع اَش ها رو میتونی عوض کنی از رو سلاحت که طبق سلیقه ات و کاربردهای متنوعشون دائم جابه جا شی
یه نوع پرکاربردش بلفرض بلادلاست هستش که دیمیج خفنی به دشمن وارد میکنه
به هر حال متنوع هستن و حین بازی و گشت و گذار و دیفیت کردن ها کم کم جمعشون میکنی

🔹️بعدی با نام "اسپریت اَش" شناخته میشه(spirit ashes)
اینا همون‌روح هایی هستش که راجبش سوال پرسیدی
اینارو شما میتونی احضار یا همون سامن کنی به قولی (الخصوص تو باس فایت ها)
همون اوایل بازی توی یکی از گریس ها(Church of Elleh) وقتی از گریس پا میشی که بازیو ادامه بدی یه npc با نام ملینا رو مشاهده میکنی که اگر باهاش صحبت کنی یه زنگوله بهت میده واسه سامن کردن این روح ها
ایتم زنگوله رو نیاز نیست کلا تو وسایل اصلیت نگه داری، فقط اون روح مورد نظر رو میتونی دم دست بزاری که در مواقع لزوم عین استفاده از فلاسک خون از اونم به همون شکل بلفرض استفاده کنی و اون روح به کمک شما بیاد
فقط اینکه همیشه و همه جا نمیشه این ارواح رو احضار کرد
ولز تو باس فایت ها همیشه قادر به سامن هستین
خب هر روح ممکنه یه مقدار fp یا hp واسه ی احضار شدن نیاز داشته باشه که اگر شما لولتون نرسه قادر به احضارش نیستین
بلفرض روح مورد نظرتون به میزان100 تا fp (همون خط جادو منظورمه) برای احضار شدن نیاز داره و خط جادوی شما چون لول اپ نکردین (مثلا 90 تاس وقتی کامل پر هستش) کمه، طبیعتا قادر به این کار نیستین
مورد بعد راجب این اسپریت ها اینکه لول اپ هم میشن
یعنی تا +10 میتونین لول اپ کنید ارواح رو که طبیعتا عین خود ما قوی تر میشن از هر لحاظ
طریقه ی لول اپشون هم که یه کویست لاین مربوط به خودش رو داره
باید یه NPC به نام Roderika رو در نهایت به هاب بازی بیارین که اونجا واستون لول اپ رو انجام میده
و در آخر اینکه این ارواح رو هم عین همون Ashes of War که بالاتر گفتم با گشت و گذار و.. به دست میارین

🔹️نکته ی اخر اینکه نه فقط این دونوع ابلیتی، بلکه خود سلاح ها و ارمورها و مجیک ها و... همگی رنک دارن
یعنی از پرفکت تا معمولی رنک بندی میشن که معمولا (نه همیشه) رنک S بالاترین و خفن ترین های این مواردو شامل میشه
و اینکه استفاده از همه ی این مواردی که گفته شد در افلاین و یا انلاین فعال هستش
فقط اگر کسی رو در انلاین سامون کردین دیگه تا لحظه ایی که تو بازیتون در حال کمک کردن بهتونه نمیتونید همزمان از اون spirit ashes خودتون هم استفاده کنید، بعد از رفتن یار کمکی در انلاین مجدد این گزینه فعال میشه واستون
ممنون از توضیحات خوبتون خیلی کامل توضیح دادین فقط اینکه من چون اصلا این fp را ارتقا ندادم نمیتونم این ارواح را احضار کنم چون به لول بالاتر نیاز داره چون من با سلاح و سپر سنگین علاقه دارم اصلا به این گزینه دست نزدم و در اخر اینکه پس میشه در حالت افلاین این ارواح را استفاده کرد و با اون زنگوله باید احضار کنی درسته چون من اصلا متوجه زنگوله نشدم

• Like
Reactions: voldmort
ممنون از توضیحات خوبتون خیلی کامل توضیح دادین فقط اینکه من چون اصلا این fp را ارتقا ندادم نمیتونم این ارواح را احضار کنم چون به لول بالاتر نیاز داره چون من با سلاح و سپر سنگین علاقه دارم اصلا به این گزینه دست نزدم و در اخر اینکه پس میشه در حالت افلاین این ارواح را استفاده کرد و با اون زنگوله باید احضار کنی درسته چون من اصلا متوجه زنگوله نشدم
خواهش
یه سری از ارواح از HPاستفاده میکنن
از قضا یکی از خفن ترین هاش که حتی از رنک S بالاتره(:D) از HP شما واسه سامن شدن استفاده میکنه
اسمش Mimic Tear ـــه
حتما برو سراغش و پیداش کن اگر نداریش و ازش بهره لازمو ببر!!
لوکیشن: توی یه صندوقچه در Night's Sacred Ground ــه

خواهش
یه سری از ارواح از HPاستفاده میکنن
از قضا یکی از خفن ترین هاش که حتی از رنک S بالاتره(:D) از HP شما واسه سامن شدن استفاده میکنه
اسمش Mimic Tear ـــه
حتما برو سراغش و پیداش کن اگر نداریش و ازش بهره لازمو ببر!!
لوکیشن: توی یه صندوقچه در Night's Sacred Ground ــه
برادر این ارواح فکر کنم فقط در انلاین استفاده میشه در حالت افلاین نمیشه چون من که اخرای بازی هستم حتما اون زنگوله را داشتم ولی هیچ کدوم ارواح برای من کار نمیکنه اون میمیک هم گرفتم ولی کار نمیکنه شاید به خاطر افلاین بودن هست یا باید زنگوله را به صدا در باری نمیدونم من که موفق به استفاده هیچ کدوم نشدم اون اش وار هم برای هیچ کدوم از سالاحهای خفن دسترس نیست بیشتر برای سلاح های معمولی میتونی نصب کنی

برادر این ارواح فکر کنم فقط در انلاین استفاده میشه در حالت افلاین نمیشه چون من که اخرای بازی هستم حتما اون زنگوله را داشتم ولی هیچ کدوم ارواح برای من کار نمیکنه اون میمیک هم گرفتم ولی کار نمیکنه شاید به خاطر افلاین بودن هست یا باید زنگوله را به صدا در باری نمیدونم من که موفق به استفاده هیچ کدوم نشدم اون اش وار هم برای هیچ کدوم از سالاحهای خفن دسترس نیست بیشتر برای سلاح های معمولی میتونی نصب کنی
اتفاقا برا افلاین و یا تک نفره بازی کردن هست، coop باشی غیر فعال میشه
زنگوله رو به صدا در نمیاری که، هرکدوم از اسپریت اش ها رو خواستی
فقط جاهایی که علامت در سفید رنگ تو گوشه پایین چپ مانیتور ظاهر بشه میشه سامن کرد، تو اکثر باس ها میشه سامن کرد
در ضمن mimic. با اختلاف قویترین اش بازی هست

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

داداش من خودم افلاین میزنم و این قضیه کلا بی ربط به این بخش انلاین/افلاین بودنه
گفتم قبل تر که اتفاقا تو انلاین اگر کسی رو سامن کنید این غیرفعال میشه!
مثل اینه بگی من نمیتونم برم متطقه ی جاینت ها، گمان کنم واسه انلاین بازهاس و...!!:D
فقط یه مورد رو بگم که این اسپریت ها همیشه در دسترس نیستن
تنها زمانی میتونی سامن کنی که اون علامت حالت درب دانجن مانند(گمانم ابی اسمونی بود) سمت چپ مانیتور(وسط رو به پایین حدودا) ظاهر شه

راجب اَش ها هم اینکه شما گمانم چیز انچنانی فایند نکردی
نزدیک به 90 نوع وجود داره!!:D
تنوعش وحشتناکه

• Like
Reactions: godofwar3
سخت ترین باس بازی مالینا هست اصلا بدون میمیک نتونستم بزنمش :D البته کار نشد نداره ولی با 38 سال سن واقعا از حوصلم خارج بود
خدا پدرش رو بیامرزه که میمیک و روینز گریتسورد رو گذاشته داخل بازی
کاری که کردم فقط اتک زدن با L2 بود و خیلی خوب میمیک رو کاور دادم تا واسه فاز بعدی هم جون داشته باشه
ی کلیپ دیدم طرف لخت و پتی بدون دمیج خوردن زدش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or