Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
یک سؤال
بعضی درها توی بازی یه مه سفید با یه علامت مجیک روش هست که باز نمیشه و نمیشه کاری کرد مثلا جلوی برجی که توش رانی هست هم درش با همینا قفله چجوری باید این درای مجیکال باز کرد؟

یک سؤال
بعضی درها توی بازی یه مه سفید با یه علامت مجیک روش هست که باز نمیشه و نمیشه کاری کرد مثلا جلوی برجی که توش رانی هست هم درش با همینا قفله چجوری باید این درای مجیکال باز کرد؟
برا باز کردن اونا یه پازل محیطی باید حل کنی
نزدیکای همون در یه مجسمه هست کتاب دستشه، باهاش تعامل کن تا بگه چیکار باید بکنی، فقط یکیش هیچی نداشت و باید از اون باد ها که با اسب میپری استفاده کنی برا ورود بهش

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

داداش حالا درسته حافظه تصویری همه ما بعد از گذشت ۲۰ سال کم میشه و درست همه چی رو به یاد نمیاریم ولی خداییش یوتیوب هست یه سر بزن بازیا ps2 رو نگاه بنداز شاید نظرت برگشت
شما با همین نسخه نسل 8 سوشیما و لست2 مقایسه کن متوجه میشی
شایدم من بعد سوشیما اینو پلی دادم واس همون
کنسولم هم پلی4 هست

بازی مثل تابلو نقاشی میمونه. مخصوصا Liurnia of the Lakes و اون منظره آکادمی از دور... طی ۸۵ ساعتی که دارم بازی میکنم نمیتونم بگم ۸۵ ساعت واقعا بازی کردم چون خیلیش رو کنترلر رو کنار گذاشتم و محو تماشا شدم.

بازی مثل تابلو نقاشی میمونه. مخصوصا Liurnia of the Lakes و اون منظره آکادمی از دور... طی ۸۵ ساعتی که دارم بازی میکنم نمیتونم بگم ۸۵ ساعت واقعا بازی کردم چون خیلیش رو کنترلر رو کنار گذاشتم و محو تماشا شدم.
بنظرم کنار گِرِیس بعد خروج از محیط باس گادریک بهترین منظره ی بازی رقم می خوره و یا تلسکوپ Liurnia of the Lakes که وقتی به آکادمی نگاه می کنم کیف می کنم.

برای منم مثل تابلو نقاشیه.لامصب خیلی جو گیرا و عجیبی داره.برای من یجورایی دارک و سنگینه.مخصوصا با موزیک دلگیر پیش زمینه.دلم نمیاد بازی رو به این زودی تموم کنم.آکادمی رو خوب گفتی.یکی از عجیب ترین طراحی ها رو داره.دیوانه کنندس.

من هم بعد فورزا هوریزن پنج این بازی رو خریدم.گرافیک فورزا یه چیز دیگه س ولی این هم یه چیز دیگه س .دوستان یه سوال تا لول چند اپگرید کنم که بتونم برم کمک بقیه هم؟

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

دوستان هیچ آیتمی نیست که فعالش کنیم بشه رو سلاح هایی که Ash of war دارن مثلا دمیج های یخ و آتش (منظورم همون Grease هست که سلاح ها رو باهاش آغشته میکنن) رو فعال کرد؟؟
یک سپر کروی مانند هم من دیدم که مثل مجیک بعضی ها فعال میکنن دور خودشون کسی میدونه اسمش چیه برم پیدا کنم؟؟

یک سپر کروی مانند هم من دیدم که مثل مجیک بعضی ها فعال میکنن دور خودشون کسی میدونه اسمش چیه برم پیدا کنم؟؟
درود
اسمش Flask of Wondrous Physick عه
20220331_172815.jpg
این فلاسکو من از توی خود هاب بازی (round table) و یکی از NPC ها به نام Twin Maiden Husks خریداری کردم
ایشون:
twin_maiden_husks_npcs_elden_ring_wiki_300px.jpg

شما طی گشت و گذار و گاها کشتن‌ انمی و باس ها و... صاحب کریستال تییر هایی میشین که جاشون توی یکی از تیترهای منو اتون هست که اگر نگاه بندازین دقیقا مختص به ایتم های کلیدیه:
Screenshot_20220331-173710_Samsung Internet.jpg

کریستال تیرهای قابلیت های مختلفی دارن
عین همون حاله ایی که اشاره کردین
شما میتونید از طریق گریس ها (همون بنفایر:D) به منواش دسترسی پیدا کنی و دوتاشو باهم میکس کنی و هروقت نیاز بود استفاده کنی
با هر بار نشستن درگریس هم مجدد پر میشه خودکار

دوستان این مالنیا رو چجور میشه زدش؟
بدون جادو
شمشیرم ruines greatsword هست که تا اخر لول اپش کردم
با mimic راحت میشه زد
البته تقریبا راحت، با اختلاف سخت ترین باس بازی هست

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: db07 and DoReMi
دوستان این مالنیا رو چجور میشه زدش؟
بدون جادو
شمشیرم ruines greatsword هست که تا اخر لول اپش کردم
ببین من با کمک بقیه زدم.ولی یه راهنمایی بگم وقتی بلند شد هوا قفل رو از روش بردار و بدو و فقط جاخالی بده سه بار پشت سرهم بهت حمله میکنه اگه سپر بزرگه هم دستت باشه بیفایده س چون با هر ضربه خونشو پر میکنه .پس یادت نره رفت هوا باید دور بشی جاخالی بدی یه مجیکی هم هست خیلی مفیده با هر ضربه سه هزار دیمیج میخوره.

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: db07
واس ایتمای بازی یه دایرة المعارف لازمه :D
50 ساعته دارم بازی میکنم 5 ساعتم تونت سرچ زدم فقط ببینم چی به چیه
بازی واقعا ارزش خرید داره
سختیشم فقط اون اولاشه یکم لول آپ کنی npc ها که وان شاتن بیشتر باسارو هم میشه تو سه ترای اول زد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or