Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
با تمام علاقه ای که به بازی داشتم پاکش کردم !!! (سری های قبلی رو همه رو بازی کردم جزو بهترین تجاربم بودند) ... خیلی وقت گیر بود بازی !

توی سن نوجوانی بازی اهمیت بیشتری برات داره (مثلا مسئولیت های دیگه کمتر هست، درامدی شاید نباشه و ... اینه که تو سن بزرگسالی بازی دیگه ارزش قبل رو برات نداره چون کلی کار مهم تر داری)

خلاصه دیگه این بازی با این همه وقت گیری توی این سن جواب نمیده (هرچند تفریح لازم هست اما هر چیزی اندازه ای داره)

به نظرم اگر اپن ورلد نبود قطعا بهتر بود .
منم شغل ۹ تا ۵ دارم و ۶ میرسم خونه ولی دو هفته ای بازیو تموم کردم. به نظرم با مدیریت زمان میشه بازی کرد هنوز.
ولی خب درک میکنم. :( ناراحت کننده ست. امیدوارم برگردی بهش

دوستانی که پایان های بازی رو دیدن یک سوال داشتم .
من هنوز بازی رو تموم نکردم ولی بدون اینکه دقت کنم کوئست اون دختر نابینا Hyetta که تا انتها رفتم و Flame Of Frenzy رو گرفتم بلافاصله ملینا اومد رو قشنگ قطع رابطه کرد :D الان نگاه کردم عملا پایان بد برای من به دست میاد ولی من نمی خواستم پایان بد رو گیرم بیافته. یک جایی خوندم اینکارم پایان بازی رو لاک میکنه روی پایان بد. راهی هست بشه با این وجود پایان خوب رو گرفت؟؟؟
مثل اینکه اگر ملنیا رو شکست بدم و یک کوئست دیگه رو هم برم پایان بد برام نمیاد. درسته؟؟؟
کسی مورد مشابهی داشته که پایان خوب براش بیاد یا نه؟؟

من هنوز بازی رو تموم نکردم ولی بدون اینکه دقت کنم کوئست اون دختر نابینا Hyetta که تا انتها رفتم و Flame Of Frenzy رو گرفتم بلافاصله ملینا اومد رو قشنگ قطع رابطه کرد :D الان نگاه کردم عملا پایان بد برای من به دست میاد ولی من نمی خواستم پایان بد رو گیرم بیافته. یک جایی خوندم اینکارم پایان بازی رو لاک میکنه روی پایان بد. راهی هست بشه با این وجود پایان خوب رو گرفت؟؟؟
مثل اینکه اگر ملنیا رو شکست بدم و یک کوئست دیگه رو هم برم پایان بد برام نمیاد. درسته؟؟؟
سلام و درود، دوست من قفل نمیشه، شما میتونی پیش زمینه هر سه پایان رو داشته باشی، بعد کشتن باس آخر بازی تصمیم بگیری که کدوم رو انتخاب کنی
(البته برا پایان بد، آخر کار یه تعامل باید بکنی با یه جایی، فقط این کار رو انجام بدی پایان خوب قفل میشه)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Augustus
سلام بله یه کوئست هست کاری که کردید رو برمیگردونه تو یوتیوب سرچ کنید کامل توضیح میده پیش کدوم NPC برید و چکار کنید.

• Like
Reactions: Augustus
یه اسپیدران دیدم تو ۱۸ دقیقه بازیو رفت.

موندم چطوری این گلیچ ها رو پیدا میکنن.مثلا کنار در آکادمی با شمشیرش گارد گرفت یهو از Farum Azula سر در آورد. :|

• Like
Reactions: winsent2
به شدت منتظر بازی بودم و از بازی هم واقعا لذت می برم اما و اما یک مشکل اساسی دارم که اونم انحصاری فکر کنم خودم داشته باشم نه هیچ کس دیگه چون اساسا یکی از بهترین ویژگی های هر بازی ای هست ... اون مشکل هم اینکه بازی خیلی خیلی خیلی محتوا داره 50 ساعت بازی کردم هنوز کلی از مناطق مونده ولی من دیگه اون ادم 15 سال پیش نیستم شاغلم و کلی مسئولیت دیگه ... کاش یکم بازی کوتاه تر بود که همه جا رو می دیدی و بعد بازی رو تموم می کردی ... اینجوری که پیش میره فکر کنم 200 ساعت طول بکشه حداقل (آنلاین بازی به کنار ) :D :D :D

از پیرمردهای بازی سنتر کسی هست که مشکل من رو داشته باشه :D
دقیقا منم مثل توام از ds1 همه بازی هارو بازی کردم اونا خطی بودن اما ابن لامصب هم خیلی عالیه هم اینکه حوصله میخواد هم اینکه بازیرو اگه کوتاهی کنی با لول پایین بری جلو خیلی خیلی اذیت میشی
ولی از یه طرفم نمیخوام بازیرو تموم کنم چون حالا حالا ها اینجور بازیا نمیاد دیگه

اضافه کردن مینی باس تکراری برای اضافه کردن تایم خیلی تصمیم بیخودی امیدوارم کلا دیگه سمت جهان باز بر نگرده فضای تاریک بلاد کجا فضای این کجا
این بازی البته ربطی به بلادبورن نداره چندان و به نظرم باید بازی رو Dark Souls 4 در نظر گرفت که اسمشو عوض کردن فقط ..........
چون دقیقا گرافیک و انیمیشنای دارک 3 + تقریبا شبیه موضوع دنیای دارک سولز تو یه جهان باز هستش بازی.

اپن ورلد شدن بازی خیلی خوبه و طبیعتا گشت و گذار تو همچین دنیای بزرگی لذتای خاص خودشو داره ولی بنظر من اپن ورلد شدن بازی تا حدی باعث شده هم تمرکز از داستان بازی برداشته بشه و هم اینکه انجام ماموریت های NPC ها و پیدا کردن رازهای مخفی رایج بازیهای فرام سافتور آزار دهنده بشه+ برخی ایرادات بازی مثه انیمیشن ها و UI تاریخ گذشته و سیستم کرفتینگ تقریبا بی استفاده هم مزید بر علته.

+

در کل اگر یکی وقت خیلی زیاد + حوصله چک کردن پشت سر هم ویکی بازی رو داشته باشه بازی عالیه وگرنه من بشخصه دنیای محدودتر با روایت قویتر ( مثه دارک 1 یا بلاد بورن ) رو ترجیح میدم و برام به مراتب تجربه تاثیر گذارتر و ماندگارتریه

.

آخرین ویرایش:
خب تمام مناطق رو با ویکی یافتم. بعد رفتم باس های فرعی رو پیدا کردم. الان دارم داستان npc ها رو میرم ولی چرا اینقدر همه زرت و زرت فیل میشن؟ چه وضعشه؟ یه پایان خوش تا حالا ندیدم:D

دوستان من الان اواسط capital هستم و تمام مناطق دیگه رو رفتم
چقدر دیگه به پایان بازی مونده؟
جوری شدم که میگم فقط تموم شه گوربابای پلات کردن :|
امیداورم بازیهای دیگش همون خطی باشه

اضافه کردن مینی باس تکراری برای اضافه کردن تایم خیلی تصمیم بیخودی امیدوارم کلا دیگه سمت جهان باز بر نگرده فضای تاریک بلاد کجا فضای این کجا
به صورت سنتی در بین منتقدان متاکریتیک بازیهای اپن-ورلد با وسعت زیاد یه جایگاه دیگه دارن و امتیازات بالا و جوایز رو درو میکنن. از قدیم اون امتیازات فضایی که به gta و zelda و the elder scrolls و... میدادن بهمین خاطر بوده و هست.

• Like
Reactions: Syamak88088
دوستان من الان اواسط capital هستم و تمام مناطق دیگه رو رفتم
چقدر دیگه به پایان بازی مونده؟
جوری شدم که میگم فقط تموم شه گوربابای پلات کردن :|
امیداورم بازیهای دیگش همون خطی باشه
ببین بنظرم مشکل کسایی که این بازی براشون خسته کننده می شه اینه که می خوان یه ضرب تمومش کنن. اگه بدونیم بعد تموم کردنش قرار نیست اتفاق خاصی بیفته و بلکه قراره سال ها منتظر یه نسخه ی دیگه بمونیم خیلی آروم تر پیش می ریم و هر دفعه که می خوایم بازی کنیم یه منطقه رو با تمام جزئیاتش بررسی می کنیم که کلی به آدم لذت می ده (حداقل برای من اینطوری هست).
اما از این مورد هم نمی شه غافل شد که بازیای میازاکی انقدر خوبن که نه می شه آروم آروم جلو بردشون چون آدم دلش می خواد بدونه باس بعدی چیه یا آخر داستان چی می شه و از طرفی این یکی که open-world شده اگه سرعتی بخوایم پیش بریم بخاطر گستردگی خسته کننده می شه! کلا بنظرم بازی های open-world باید گسترده باشن و آروم پیش برده بشن.

همونطوری که قبلا گفتم بازی ارجاعات زیادی به بازیهای قبلی و مدیاهای دیگه داره ولی یکیش که جالبه شخصیت D, Hunter of the Dead هست که ارجاعی هست به D از انیمه سینمایی Vampire Hunter D که در سال های 1985 و 2000 به صورت دو تا فیلم سینمایی پخش شد و پیشنهاد میکنم که اگه تواناییش رو دارین فیلم Bloodlust و ببینین چون اثر خیلی خوبی هست:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or