Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان لگاسی دانجن ها کجا هستن؟چی هستن؟
منظور لوکیشن هایی هستن که بازی ساختار مرحله پیدا می‌کنه و دیگه از اسب هم نمیشه استفاده کرد درانتهای اون هم یه باس و/یا یه آیتم خیلی مهم قرار داره. مثل Stromveil Castle یا Raya Lucaria Academy

فاز اینایی که هنوز میگن دارک سولز یک بهترین هست رو درک نمیکنم. بازی های بعدی از همه لحاظ تکامل پیدا کردن.
باس های خاص تو این بازی هم یافت میشه. این نیملس کینگ دارک ۳ هم خیلی اورریت شده، در حد یه باس معمولی الدن رینگ هم نیست.
تو یه سری زمینه ها مثل بخش فنی یا کامبت کاملا طبیعی هست که بازی های بعدی پیشرفت داشتن اما در زمینه لول دیزاین بی شک بهترین بازی فرام هست DS1. اون ساختار Metroidvaniaـیی فوق العاده که قدم به قدم جلو میرفتی و مسیر های جدید پیدا میکردی که بعضی وقتا به لوکیشن های بزرگتر منتهی میشد و در نهایت با یه میانبر بر میگشتی به یه لوکیشن آشنا اینجا کاملا غایب هست.

تو زمینه باس به نظرم مشکلی که این بازی داره اینه که باس های تکراری زیاد داره. اما باس خوب هم کم نداره، مثل همه بازی های فرام.

آخرین ویرایش:
منظور لوکیشن هایی هستن که بازی ساختار مرحله پیدا می‌کنه و دیگه از اسب هم نمیشه استفاده کرد درانتهای اون هم یه باس و/یا یه آیتم خیلی مهم قرار داره. مثل Stromveil Castle یا Raya Lucaria Academy

تو یه سری زمینه ها مثل بخش فنی یا کامبت کاملا طبیعی هست که بازی های بعدی پیشرفت داشتن اما در زمینه لول دیزاین بی شک بهترین بازی فرام هست DS1. اون ساختار Metroidvaniaـیی فوق العاده که قدم به قدم جلو میرفتی و مسیر های جدید پیدا میکردی که بعضی وقتا به لوکیشن های بزرگتر منتهی میشد و در نهایت با یه میانبر بر میگشتی به یه لوکیشن آشنا اینجا کاملا غایب هست.

تو زمینه باس به نظرم مشکلی که این بازی داره اینه که باس های تکراری زیاد داره. اما باس خوب هم کم نداره، مثل همه بازی های فرام.
آخه قرار نیست اینجا چنین اتفاقی بیفته. قرار نیست میانبر داشته باشیم. بازی اوپن ورلد شده و قرار نیست فرمول دارک سولز رو در طراحی محیط داشته باشه. بهتره از این لحاظ با سایر بازی های اوپن ورلد مقایسه بشه نه با یک بازی خطی

فاز اینایی که هنوز میگن دارک سولز یک بهترین هست رو درک نمیکنم. بازی های بعدی از همه لحاظ تکامل پیدا کردن.
باس های خاص تو این بازی هم یافت میشه. این نیملس کینگ دارک ۳ هم خیلی اورریت شده، در حد یه باس معمولی الدن رینگ هم نیست.
باشه😂

دوستان واسه pvp چه کاتانای رو پیشنهاد میدین؟
من تا الان فقط از کاتانایه میلنا استفاده کردم .
نظر خودم روی ناکاگیبا یا ریورز آف بلاده🤔🤔🤔
صفحه ي قبل كامل راجب كاتانا بازي تو پي وي پي توضيح دادم ، بهترين نوعش ٢ تا scavenger هستش

سلام دوستان
بعد از كشتن باس crucible knight and misbegotten رسيدم به يك پير مرد دلقك فستيوال رو هم اكسپت كردم ولي هيچ راهي برام باز نشد يه راهنمايي ميكنيد عكس فرستادم كه در اتاق بغلي هم باز نشده
ممنون

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    825.1 KB · مشاهده: 31
سلام دوستان
بعد از كشتن باس crucible knight and misbegotten رسيدم به يك پير مرد دلقك فستيوال رو هم اكسپت كردم ولي هيچ راهي برام باز نشد يه راهنمايي ميكنيد عكس فرستادم كه در اتاق بغلي هم باز نشده
ممنون

Grand Lift of Dectus
ابتدا باید فعال شه.

به شدت منتظر بازی بودم و از بازی هم واقعا لذت می برم اما و اما یک مشکل اساسی دارم که اونم انحصاری فکر کنم خودم داشته باشم نه هیچ کس دیگه چون اساسا یکی از بهترین ویژگی های هر بازی ای هست ... اون مشکل هم اینکه بازی خیلی خیلی خیلی محتوا داره 50 ساعت بازی کردم هنوز کلی از مناطق مونده ولی من دیگه اون ادم 15 سال پیش نیستم شاغلم و کلی مسئولیت دیگه ... کاش یکم بازی کوتاه تر بود که همه جا رو می دیدی و بعد بازی رو تموم می کردی ... اینجوری که پیش میره فکر کنم 200 ساعت طول بکشه حداقل (آنلاین بازی به کنار ) :D :D :D

از پیرمردهای بازی سنتر کسی هست که مشکل من رو داشته باشه :D

به شدت منتظر بازی بودم و از بازی هم واقعا لذت می برم اما و اما یک مشکل اساسی دارم که اونم انحصاری فکر کنم خودم داشته باشم نه هیچ کس دیگه چون اساسا یکی از بهترین ویژگی های هر بازی ای هست ... اون مشکل هم اینکه بازی خیلی خیلی خیلی محتوا داره 50 ساعت بازی کردم هنوز کلی از مناطق مونده ولی من دیگه اون ادم 15 سال پیش نیستم شاغلم و کلی مسئولیت دیگه ... کاش یکم بازی کوتاه تر بود که همه جا رو می دیدی و بعد بازی رو تموم می کردی ... اینجوری که پیش میره فکر کنم 200 ساعت طول بکشه حداقل (آنلاین بازی به کنار ) :D :D :D

اگه بخوای همه پایان ها رو بری و تمام کوئست ها و داستان شخصیت های متفاوت رو انجام بدی، دقیقا 200 ساعت و بیشتر طول میکشه. این در نوع خودشه به تمام معنای کلمه خاص و استثناییه. :|
مدیوم بازی ها 20 تا 30 ساعت هستش، یک سری بازی ها تا 40-50 ساعت هم کشش دارن
ولی این بازی 150 ساعت بازی کردی هنوز داری یک چیز جدید کشف میکنی :D گوتی رو بدن بره دیگه..

از لحظه ای که بازی عرضه شده دارم بازی میکنم...
و عارضم به خدمتت که الان ۱۶۰ ساعت بازی کردم..ولی هنوز خیییییلی از بازی مونده!
شاید حداقل ۳۰ یا شاید ۴۰ ساعت دیگه ازش مونده!
قشنگ سر این بازی حس پیری کردم :((
پدرم درومد هرچی میرم جلو تموم نمیشه لامصب :D
ی جاهاییش شاکی میشم چارتا فحش تقدیم میازاکی میکنم...بعد که ی اتفاق خفن میوفته یا به ی محیط خفن میرسم دهنم وا میمونه فقط درود میفرستم :D
اصلااااا انتظار نداشتم بازی اینقد محتوا داشته باشه
فک کنم عظیم ترین بازی ای که هست که تجربه کردم!

ی جاهاییش شاکی میشم چارتا فحش تقدیم میازاکی میکنم...بعد که ی اتفاق خفن میوفته یا به ی محیط خفن میرسم دهنم وا میمونه فقط درود میفرستم :D
من هنوز به صد ساعت نرسیده ولی عملا دیگه جایی نمونده که خالی نکرده باشم:D داستان اصلی هم نگه داشتم تا مطمئن بشم همه جا رو قبلش حسابی گشتم :D الان دارم از روی ویکی مکان های نرفته رو چک میکنم ولی یکم سخته چون براساس حروف الفبا نیستن. بعدش احتمالا برم سراغ داستان npc ها :D

• Like
Reactions: PoP--General.2020
دقیقا حست رو درک میکنم
مطمعنا مثل من داری میروفی همه جا رو
یه جاهایی میرسه از بس باس و مینی باس تکراری و دانجن تکراری میبینم کفری میشم لعنت میفرستم که خب چرا اخه بعد میرم جلو یه چیز به شدت خفن میبینم میگم درود بر شرفت میازاکی😂

• Like
Reactions: PoP--General.2020
من هنوز به صد ساعت نرسیده ولی عملا دیگه جایی نمونده که خالی نکرده باشم:D
:-"
دقیقا حست رو درک میکنم
مطمعنا مثل من داری میروفی همه جا رو
یه جاهایی میرسه از بس باس و مینی باس تکراری و دانجن تکراری میبینم کفری میشم لعنت میفرستم که خب چرا اخه بعد میرم جلو یه چیز به شدت خفن میبینم میگم درود بر شرفت میازاکی😂
دقیقا همینه :D

• Like
Reactions: ce7en44
نمیدونم ویدئوی زیر رو دیدید یا نه ولی تو همون شروع بازی هم میشه سخت ترین باس(احتمالا) رو فقط با parry کردن شکست داد.

واقعا اینارو آدم میبینه اعتماد بنفسش خورد میشه. یه میلی ثانیه اینور اونور بشه میمیری.

سلام منم 38 سالمه با دوتا بچه، کارمندم و بعد از ظهر و شبا حدود نهایت 3 ساعت بازی میکم رو زهای عالی، تعطیلات بیشتر بازی میکنم، بله بازی انقدر محتوا داره و عظیمه که نمیشه رسید به همشون، من بالای 130 ساعت بازی کردم تا العان، متاسفانه مثل قدیم دیگه وقت نمیشه بازی کرد، کار و خانواده و مشغله نمیزاره،
الان کلی هم بازی دارم از فوربیدن وست تا فورزا هوریزون 5 که حتی تستشون هم نتونستم بکنم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

یه خورده اسپویل داستانی داره ولی شدتش کمه
اگه کسی یادش باشه گفتم من به صورت اتفاقی کارکتر D یا همون Darlin رو بعد از اولین دیدار کشتمش از بس این ارمورش و از اون بهتر سلاحش قشنگ بود🤣
بعد از کشتنش فهمیدم این بشر تو کوئست لاین Fia تاثیر داشته چون دنبال سلاحش بودم نداد بهم
حالا یه نکته به شدت خفن بهتون بگم که خودم هنگم
اگه D رو نکشین و بعد از طی مراحل فیا ارمورش رو بدین به برارد دوقلوش میاد اخر کار فیا رو میکشه و شما باید باهاش مبارزه کنید اگه نفهمید داستان چیه حتما کوئستش رو برید میفهمید چون اگه شما نکشید فیا میکشش برا همین
خلاصه چون من خودم کشتمش دیگه نتونستم کوئست فیا رو برم ولی باز برادرش رو دیدم و ارمور رو بهش دادم
نکته خفن اینجا بود چون فهمید من کشتمش حالا دنبال من بود که منو بکشه😶😐 پشمام فقط تصور کن!!!😶
که منم زدم کشتمش سلاحش هم بلاخره گرفتم و باید بگم یکی از قوی ترین و زیبا ترین سلاح های بازیه👌
بازی زده رو دست تمام ار پی جی ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or