Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
با لول 130 و 140 ساعت نزدیک اتمام بازی هستم
یکی بدون اسپویل بگه بعد زدن باس آخر بازی امکان گشت و کذار فراهمه یا مثل سایر بازی های این استدیو ریست میشه بازی؟

با لول 130 و 140 ساعت نزدیک اتمام بازی هستم
یکی بدون اسپویل بگه بعد زدن باس آخر بازی امکان گشت و کذار فراهمه یا مثل سایر بازی های این استدیو ریست میشه بازی؟

خودش چندبار ازت میپرسه میخوای ng+ شروع کنی یا نه و اگر نه رو انتخاب کنی بهت میگه چطوری ng+ برات شروع میشه. میتونی بگردی. مشکلی نداره

• Like
Reactions: raminxxx
ببین من با کمک بقیه زدم.ولی یه راهنمایی بگم وقتی بلند شد هوا قفل رو از روش بردار و بدو و فقط جاخالی بده سه بار پشت سرهم بهت حمله میکنه اگه سپر بزرگه هم دستت باشه بیفایده س چون با هر ضربه خونشو پر میکنه .پس یادت نره رفت هوا باید دور بشی جاخالی بدی یه مجیکی هم هست خیلی مفیده با هر ضربه سه هزار دیمیج میخوره.

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
اسم مجیک چیه؟

دوستان این مالنیا رو چجور میشه زدش؟
بدون جادو
شمشیرم ruines greatsword هست که تا اخر لول اپش کردم

با دو تا کاتانا و میمیک بیوفت به جونش. سپر زیاد جواب نیس. agressive نباشی و فرار کنی باختی. ازون باس فایت هاییه که باید بری نزدیکش. داج به سمت عقب هم فایده نداره. به راست و چپ داج بده. شمشیرش بلنده دمیجش رو میزنه. دیدی رفت هوا سریع یه سپر equip کن دمیج کمتری بخوری یا تا جایی که میتونی فرار کن

• Like
Reactions: db07
واقعا حلالش باشه میازاکی.....بازی چقدر پر و پیمون ساخته شده!!!هر جا میری یه چیزی هست و حالت عادی انگار دارک سولز هست و دانجن میری انگار بلادبورن میشه!!!!
درسته واقعا بشدت وقتگیر هست بازی اما فقط به این توجه داشته باشین که بازی بعیده به این زودیا مثلش بیاد. پس عجله برا چیه؟؟؟
دوستان میگن وقت ندارن برا این بازی با زندگی عادیشون اما منی که سربازم هرجور شد یخورده وقت تونستم پیدا کنم برا بازی :D
البته من حدسم اینه دوستان حوصلشون نمیگیره خیلی چون بازی بشدت اذیت میکنه بخواهی راش بدی وگرنه بازی با این گستردگی رد دد ردمشن 2 بود که ینفر هم ندیدم بگه وقت ندارم:D
خلاصه آقا این بازی طلاس

خودم دارم با یه moonveil میرم که تازه رسیدم لول 100 با حدود 50 ساعت بازی و تنها چیزی که تو فکرمه اینه وقتی بازی تموم بشه من دقیقا باید کجا برم؟؟؟منتظر چه بازی باشم؟؟؟چقدر طول میکشه یه بازی دوباره اینجوری بیاد که منو غرق خودش کنه؟؟؟

دوستان کاتانا باز :D
Uchigatana و Nagakiba میرم ارزش داره Uchigatana ـو بزارم کنار واسه Moonveil یا Rivers of blood؟
این Rivers of blood دراز تره از Uchigatana؟ دراز دوس میدارم :-" :D Hand of Malenia چطوره؟ (اسپویل نداره چون اسم باس این توئه از بچه ها تاپیک میترسم :|)

و اینکه یک آرمور شیک دکس پیشنهاد بدین به فاز این کاتانا ها بخوره، الان Knight دارم با Wolf Mask :))

آخرین ویرایش:
دوستان این باس Maliketh The Black Blade چرا اینجوریه فاز اولش هیچی نیست فاز دوم اصلا دگرگون میشه خیلی سرعتی و در یک لحظه تمام زحمت های شما بر باد میره الان سه روزه پیشش گیر کردم یه سوال هم دارم این روح هایی که تو ایتمهای من هست چیه کلی ارواح دارم ولی اصلا کار نمیکنه باید انلاین باشی مثل همین میمیک اینجوری باشه که برای افلاین بازها خیلی بازی سخته من تا اینجا فقط با یه شمشیر و سپر امدم و هیچ ایتمی استفاده نکردم اصلا به هیچ کدوم از وسایلهام دست نزدم یعنی اصلا نمیدونم چی هستن فقط با یه سپر با شمشیر همون اسب اول بازی تا اینجا امدم فقط همین

دوستان کاتانا باز :D
Uchigatana و Nagakiba میرم ارزش داره Uchigatana ـو بزارم کنار واسه Moonveil یا Rivers of blood؟
این Rivers of blood دراز تره از Uchigatana؟ دراز دوس میدارم :-" :D و اینکه Hand of Malenia چطوره؟ (اسپویل نداره چون اسم باس این توئه از بچه ها تاپیک میترسم :|)

و اینکه یک آرمور شیک دکس پیشنهاد بدین به فاز این کاتانا ها بخوره، الان Knight دارم با Wolf Mask :))
برای آرمور godskin asplote امتحان کن هم شیکه هم برای دکس خوبه

• Like
Reactions: majidred2011
خب منم بالاخره بعد از چند روز داستان npc ها رو رفتن (که به اندازه یک ماه متریال افسردگی جمع شد و احتمالا تا چند شب هم کابوس بعضی هاشون رو ببینم)، دانجن های پایانی رو رفتم و پرونده بازی رو بستم. باس های فایت های پایانی هم خیلی فان بودن، البته من که در حد یکی دو سه ضربه بیشتر نمیزدم و میمک خودش همه کارها رو میکرد ولی در کل مبارزه باهاشون لذت بخش بود:D سلاح هم تا آخر مونویل بود و بیش از حد بهش وابسته شده بود و دلم نیومد عوضش کنم :D
یکمی فکر کنم زیادی لول آپ شده بودم چون از 150 به بعد دیگه بازی خیلی آسون شده بود و اکثر دشمن ها وان شات میشدن :D این استیت نهاییم هست با 108 ساعت بازی :D

1.JPG

پایان هم متاسفانه حین انجام داستان یکی از npc ها قفل شد و نشد بقیه پایان ها رو برم ولی ng+ رو شروع نکردم چون ملینا جان قول داد یه روز بیاد سراغم و پدرم رو دربیاره، پس میخوام تا اون روز صبر کنم :x
به امید اینکه بزودی dlc ها هم بیاد و ادامه داستان رو ببینیم :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or